![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Quote:
|
Quote:
Pentru mesaje nu stiu... |
eu am un sony erikson K800 de 6 ani si nu am absolut nici o problema Nimik totul merge perkect.Si face niste poze foarte frumoase,recomand
|
Buna seara baieti.Am si eu o problema.Am un Nokia 6300 Rm-217,care nu imi citeste castile.Ce trebuie sa fac?Un upgrade la soft?Cum as putea face asta singur?Multumesc
|
Quote:
Update de soft: intri pe nokia.ro, dai la suport si ai acolo ghid pas cu pas cu ce trebuie sa faci. E foarte simplu. |
Quote:
|
Nu cred ca e hardware.Nu imi arata castile la meniul accesorii,unde imi arata si incarcatorul.Si in plus de asta,nu mi-a scapat niciodata pe jos,si il tin numai in husa.
Multumesc frumos amandurora. |
Quote:
|
dai cu scobitoare ceva... poate nu face contactul de la vreo impuritate.. .eu am patit la n73 (adevarat nu e jack)
|
Quote:
Ce aplicatii meseriase ai gasit pana acum ? Eu mi-am instalat doar cateva care se dovedesc utile, ebuddy, lanterna, angry birds, toss it, file manager, bluetooth file transfer, task manager. |
Quote:
Am pus tot felul de launchere (si de Win Phone 7, care e foarte dragut dar are unele probleme) si pana la urma am ramas la LauncherPro care e foarte rapid si pentru care am gasit si ceva teme dragute. In curand cred c-o sa ma apuc sa-i fac un root si sa vad ce firmware-uri gasesc + ca vreau sa-i pun si notification bar negru, alt icon pentru baterie, cu tot cu procentaj si alte manarii. |
Si ce face launcherpro-ul ala ? Vad ca esti pus pe modat :)
PS - eu am la status bateria ramasa exprimata in procente dar si statistici complete cu cine si cat la % a mancat din baterie de la ultima deconectare din priza. Gen 40% phone idle, 25% phone stand by, 18% display, 10% phone calls, etc si iti arata si durata la fiecare operatiune (54 minute display on, 18h stand by, etc). |
2 Attachment(s)
Quote:
Aia am si eu, dar eu vorbesc de inlocuirea iconului principal. Pai normal ca ma intereseaza sa-l modez, ca de-aia mi-am luat Android, ca pana la urma mai strangeam putin bani si-mi luam iPhone, dar nu-mi convin SO-urile "inchise":lol: Uite ceva exemple de homescreen-uri de P500 personalizate calumea |
Aham, mersi de lamurire. Cat spatiu ocupa iGO instalat, doar cu harta romaniei ? Pe Ioana de unde ai luat-o ?
LE - chiar nu ma gandeam ca launcherpro e un launcher :lol:. LE 2 - cum faci overclocking la telefon ? Eu ma pricep doar la calculatoare. 150 MHz din 600 e destul de mult, sigur nu se supraincalzeste ? Bateria sigur o rade mai repede dar ar fi interesant de incercat. Control asupra voltajului ai ? |
Quote:
- aplicatia in sine 28.8mb la mine, din care 11.48 programul si 17.32 data; nu se poate instala pe card ci doar in memoria telefonului - mai este un folder care se pune pe card si care nu stiu sincer sa-ti spun cat ocupa (in jur de 20-30mb oricum) - harta Romaniei o pui tot pe card si are 17mb (cea pe care mi-ai trimis-o) - pe Ioana am luat-o de pe GPS-ul pentru masina, pe care nu-l am acum la mine; daca e nevoie o scot si ti-o trimit zilele astea. Pentru ultima intrebare: XDA Developers |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning