![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
am si eu o rugaminte cine imi pune jante asta pe masina si sa imi scoata manerul de pe usa din spate.. ms mult
|
2 Attachment(s)
Quote:
uite si masina: prima e ce ai cerut la a 2-a am scos si butonul dupa portbagaj |
ms mult
|
Quote:
|
Va multumesc mult si imi pare rau de claritatea pozei!
|
jucati-va si voi cu peugeot-ul meu daca se poate...multumesc anticipat
6 Attachment(s)
jucati-va si voi cu peugeot-ul meu daca se poate .tot ce se poate din arta vt(ploape ,angel eyes,bari ceva,stopuri clean, geamuri fumuri)....multumesc anticipat.
|
pentru peugeot-ul anterior
1 Attachment(s)
[jucati-va si voi cu peugeot-ul meu daca se poate .tot ce se poate din arta vt(ploape ,angel eyes,bari ceva,stopuri clean, geamuri fumuri ,lasata in jos la sol ,jante)si daca se poate imaginea atasata pe capota..multumesc anticipat.
|
2 Attachment(s)
se pot face jantele albe complet iar unde vin prezoanele , lasat negru ? ca din fericire am capacele acelea originale si vreau sa`mi fac o idee...
|
Re: jucati-va si voi cu peugeot-ul meu daca se poate...multumesc anticipat
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2115752 |
iti multumesc mult..dar sper sa o mai modifice si altii ca tine.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2116193 Attachment 2116194 |
va multumes anticipat....nu ar strica daca as mai vedea ideile voastre in arta VT.
Astept ideile voastre.va multumesc!;) |
1 Attachment(s)
Salut,am si eu o rugaminte,se poate sa modificati jantele, as vrea, daca se poate in 2 moduri,cu jantele de pe masina,doar sa fie culoarea,as vrea odata cu negru lucios,si cu acel gri stralucitor ( inox )
Doar daca se poate,poza la jante am doar asa,slab iluminate,facuta cu telefonul... Multumesc |
4 Attachment(s)
salut am si eu nevoie de o idee pt bara asta de felicia.Imi place foarte cum a iesit bara asta de golf 3 mai exact gura de sub nr.Nu pot sa imi dau seama daca osa dea bine pe felicia mea. multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning