![]() |
Re: Diverse discutii
bah lasati mah omu in pace ca face dreaq vreo comotie si nu mai apuca sa vina vineri la tragere:lol:
|
la cit de chititi sunt astia pe noi vine si din mormant pla mea nu vine pierde prin abandon dupa posibilitati coae:twisted:
|
Quote:
asta e tare....se pierde prin abandon...pai dak e asa sa da-ti si diplome...cupe si un casetofon... laure...dak vrei sa te fac fericit...nu mai vin...si dai u o bere alta data! dar nu cred k te las sa te bucuri in halul asta! |
BAS-ule, eu zic sa stai cuminte fiindca Paga a batut aseara Porsche-le...
Ia zi Paga? :lol: |
PFFF,doamne ce spectacol,paganele ce ai facut ma frate?Ai luat un prezon de roata si l-ai pus la avans sa il bati pe ala in halu ala? :D
|
Asa ceva chiar n-am vazut de mult.
Chiar nu-mi imaginam sa vad Porsche-ul "orbit" de puterea BMW-ului! |
La multzi ani NESOMN!!!
Multa sanatate si sa fii fericit! Tot ce-ti doresti! :peace: |
Quote:
mersi mane...10x.. |
La multi ani si din partea mea :P
|
Quote:
|
cred ca tre sa pui si bas-ul si basanaul vineri la treaba sa il bati pe paga
|
LA MULTI ANI NESOMN , SA FI SANATOS SI TOT CE ITI DORESTI !!!!
Basule , nu te supara ca iti zic , dar inchide ca te sun io , lasa-ne manca cu masina ta , e buna , trage , dar lasa-ne , pe mine unu m-ai tampit , nu ma intereseaza frate sincer , daca ai ceva de dovedit , arata fapte nu vorbe , la bune . Io unu pe forumu asta nu mai pot sa discut nimik ca tot despre ce e vb, e vb de masina ta si de mistouri si alte alea . Vino vineri , fa un gratar mic si lasa-ne. Dupa aia abia ne facem griji de discutii dastea. Bafta boss |
Quote:
|
Quote:
mersi mane...mersi...multumesc tuturor celor care mi-ati urat:D |
Quote:
sau tiai facut daci turbo 4x4 si vrei sa iesi in fatza.... stai pe curul tau si vezi-ti de treaba ...sau stai pandar k stai bine... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning