![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Sunt curios cum se descurca 2 pers. daca vor sa urce pe aceeasi parte (sa zicem in stanga) in fata si in spate deodata in meriva
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
124. Porsche Panamera 4S
|
8 Attachment(s)
Cadillac Escalade EXT
BMW M3 Toyota Hilux :arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow: |
2 Attachment(s)
ce cauta aici toyota :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gullwing , se aude superb nu credeam ca o sa vad asa ceva la noi, scz de calitatea imaginii dar tocmai se pusese verde si nu am avut timp sa ii fac o poza normala ca ma claxonau cei din spatele meu:)) aa si nr este B 31 GLW
|
In seara asta am vazut in Cluj pe Eroilor un 458 italia rosu iar la nici 5 minute altul dar alb, posibil ca cel alb sa-l fi confundat cu Dyno dar slabe sanse. E criza :))
|
mda cica ar fi criza dar vedem masini de masini pe aici
insa nu stiu cam cati dintre voi v-ati gandit asa vreodata ca unele sunt cam din banii nostri de pe taxele care le platim:))si multe alte hotii...si postam masini tari din RO;)tare8) Bucurestul o duce cel mai bine...nici Cluj nu ii mult mai prejos asta e,macar atat sa savuram din banii care ii dam=))):rolleyes2 |
Hai cu pozele, să lăsăm discuţiile pentru alte zone, dacă vreţi, faceţi un topic la versus şi discutam acolo pānă nu mai putem...
Doar foto aici, ok? :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu e chiar o masina, dar e cea mai tare chestie de pe strazile Bucurestiului la ora actuala.
Attachment 1586213 Attachment 1586214 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning