Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

sprite 08-08-11 12:03

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sprite (Post 4513985)
Incerc sa iti fac si eu ceva , revin cu edit :)

Mda nu merge editul , ti-am facut eu ceva oricum , sunt incepator in "tainele VT-ului" deci.. scuzama daca nu iti place eu am incercat uite si poza :

sprite 08-08-11 12:39

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dany_uhp (Post 4514041)
salutare...ceva VT cu jante spoilere,praguri un clean la portbagaj,bad boy capota...se poate?

clean + badboy + prelungire prag si spoiler.. :)

Imi cer scuze pentru mai multe posturi dar dispare edit dupa un anumit timp... un administrator ar trebui sa ii seteze limita de editare mai mare... :)

@alextoi mai bine nu postai .... ce vrei sa ii faci la masina aia 1 si 2 poza a 2-a ce sa facem cu ea ca e taiata mazgalita si mai stiu eu ce pe ea.. :) dane niste poze 1200px spune ce vrei sa faci si nu le mai colora in paint..

dany_uhp 08-08-11 13:34

multumesc frumos..arata super..nu pot salva deloc aceste poze...mi le poate trimite cineva pe mail sau mess?Va rog...multumesc:-)

sprite 08-08-11 13:43

Quote:

Originally Posted by dany_uhp (Post 4514266)
multumesc frumos..arata super..nu pot salva deloc aceste poze...mi le poate trimite cineva pe mail sau mess?Va rog...multumesc:-)

dami pm cu id-ul tau sa ti le trimit

CstL 08-08-11 17:31

Ms frumos , se mai ofera cineva ? as vrea dak se poate numai fata coborata + un clear look + o grila cu plasa ? si restu de sus . MS

GEO GR 01 NVN 08-08-11 17:33

mersi mult GallDann,poti face si cu aliajele acelasi lucru,sa le faci ambele culori:roz si verde?ms!

DaNn.ZyX 08-08-11 17:49

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dany_uhp (Post 4514041)
salutare...ceva VT cu jante spoilere,praguri un clean la portbagaj,bad boy capota...se poate?

Si de la mine ceva :arrow:
Attachment 2113099 Attachment 2113100
Attachment 2113101

sprite 08-08-11 17:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CstL (Post 4514702)
Ms frumos , se mai ofera cineva ? as vrea dak se poate numai fata coborata + un clear look + o grila cu plasa ? si restu de sus . MS

Poftim :)

gabicoman92 08-08-11 20:32

Chiar nimeni la sharanul meu?

SpliT 08-08-11 20:46

La goluf meu Nimeni???

DaNn.ZyX 08-08-11 23:09

Quote:

Originally Posted by gabicoman92 (Post 4515048)
Chiar nimeni la sharanul meu?

Bai frate dar ne-ai zapacit cu Sharanul tau pe mine cel putin ,pui o poza de n-spe mii de ori(neclara,facuta cu bricheta) sa iti facem noi vreun avion,dar tu nici macar o folie pe geamuri nu ii pui,cand o sa arati ceva modificat de tine la masina aia atunci o sa iti mai modific pozele,nu doar pt wallpaper sa te simti tu bine ca ai poza cu masina tuning !

sprite 08-08-11 23:31

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4515409)
Bai frate dar ne-ai zapacit cu Sharanul tau pe mine cel putin ,pui o poza de n-spe mii de ori(neclara,facuta cu bricheta) sa iti facem noi vreun avion,dar tu nici macar o folie pe geamuri nu ii pui,cand o sa arati ceva modificat de tine la masina aia atunci o sa iti mai modific pozele,nu doar pt wallpaper sa te simti tu bine ca ai poza cu masina tuning !

te-ai enervat dani a? :)) asta e omu' vrea "autobuz" tunat.. :)

dany_uhp 09-08-11 08:53

multumesc frumos dan pentru VT.

gabi boldeanu 09-08-11 09:27

4 Attachment(s)
Va mai rog ceva. Vreau sa vad cum da cu jantele de GSI cum e cea din prima poza.
Multumesc

angelsh 09-08-11 10:26

2 Attachment(s)
Ma intereseaza si pe mine cum ar arata nissanul sunny cu bara fata de pe nissanul skyline alb, cu mentiunea ca bara sa fie fara prelungirea neagra de jos.
Multumesc anticipat!!!!

All times are GMT +2. The time now is 06:00.

- Copyright 2026 4Tuning