![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
Daca sunteti careva interesati si vreti sa duceti planul mai departe, imi lasati un PM si discutam mai in detaliu. Eu va ajut cu ce pot si cat imi permite timpul. |
3 Attachment(s)
Un RS 6 Avant cu Rotiform`uri
|
1 Attachment(s)
Bun,sa incepem.
Declar Drag Racing deshis O sa facem o competitie asemanatoare cu cea anterioara. 1. Aveti voie aproape orice motor in afar de turbotehnic(cel de 8000cp) 2. Puteti folosi cauciucurile astea sau oricare doriti dvs. http://www.gamefront.com/files/17148...rol%20Tyres.7z 3. Screen-urile se vor face in urmatorul mod:1 screen la 0-100km,al 2-lea la 0-200km,al 3-lea la 1/4(400m) 4. Toate detaliile posibile despre masina din meniul car info ( facute poze ) si puse pe forum. 5. Aveti voie MAXIM 2 Piese date jos 6 . Castigatorul locului 1 primeste de la mine vw lupo:D |
3 Attachment(s)
Andu-Salut mosule nu te-am mai vazut de mult pe 4t ;) ... acel site ar fi bun doar pentru informatii despre slrr si pentru uploadat masini/motoare/jante si alte programe pentru joc.. sii cum se fac masini si alte piese.... dar marea problema e ... cine se ocupa?? Andu din cate stiu tu esti ocupat mai tot timpu... in fine vedem noi cum facem :D
ebone-Frumos bravo ;) Dary-Lupo e wip vip ??? ca mi se pare ca am vazut link pe SMZ sau GOM... Skyline R33 |
2 Attachment(s)
Krypton: Frumoasa lucrare ! Bravo !:twisted:
Si de la mine un E36 :) .. O parere va rog ! |
Krypton: Bv Frumos R33....misto jante....dk vrei un link aici plz
Sor1n Frumos Bmw-ul ala ...:oops: |
2 Attachment(s)
Scz ptr dublu post dar nu mai mergea sa il modific p ala de mai devreme
inca odata scuze ptr dublu post:oops: My Ride....Whoa(Vorba Lu' TaTa.....Fa Asta Calca Nu F*te) |
dati-mi si mie plz toate peugeot-urile {in special 307]
|
12 Attachment(s)
B m w e 30 m3 twin turbo 588 cp astept pareri
|
Quote:
te rog frumos |
Quote:
Cei Cu spoileru ala rosu frate? fa-o intr-o culoare pe toata rotile sunt exagerat de mare...incearca cv pe 13x19 evacuarea fao mai mica...iese prea in evidenta(nu zic sa o faci sa nu se mai vada dar niki chiar asa...) ;) In Rest Perfect Ursu....Ps: imi place interioru mult ;) |
3 Attachment(s)
Mda...
|
Quote:
Kryp super, bravo |
1 Attachment(s)
Quote:
|