![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
plzz com
CRiMZ |
coolerul e blurry jantele sunt palte si carbonul nu are textura potrivita
imi place ca te-ai ocupat de geamuri:) |
1 Attachment(s)
Quote:
misto masina, dar ai greseli: 1. fibra de carbon este ireala 2. desenul cu stele este al marcii subaru, dc tie iti place nu am nimic impotriva, dar parca nu merge ;( 3.jante strambe 4. intercooler blurry 5. cam ireal body kitt-ul parerea mea fara suparare! ;) si mai plusez si eu ceva, dc nu va suparati :) stiu cu spoilerul ;) |
Quote:
.spoilerul este alta culoare . priza aia dp capota este plata si nue la culoare . plasa nu are umbre . si sigurantele alea de la capota ...nu prea vin bine sunt alta culoare .. se vede aiurea . puteai sa te joci un pic la culoare ..si la bara ..si la sigurante ..dadeai un pik sprea galben. bafta |
1 Attachment(s)
ferrari 430 lift....:dance:
|
botu masini e f.stramb sigla la fel...interiorul prost proportionat.geamu spate trb sa fie mult mai sus si nu prea ai umbre in rest e dragutza
|
imi place mai mult acum adecat inainte si interiorul pana la geamul spate mi se pare acceptabil,ar trebuii sa pui8 mai multa umbra sub spoilerul fata
|
3 Attachment(s)
1.ms pt commenturi acum e bine?..
2.Next Comm plz .. (inafara de carbon care cred ca nu e bun) .. |
Quote:
jantele super strambe... spoileru e impartit in 2.. o jumatate are reflexii , o jumatate nu are reflexii (cea cu brushul) |
Quote:
|
ma carbonul nu arata chiar atat de rau dar buza aia nu are nici un pic de reflexii si incearca sa cobori si tu masina ca e prea inalta asa,si inca o parere personala jantele alea nu prea merg pe masina
|
2 Attachment(s)
Prima mea masina brush....un inceput acceptabil presupun....ziceti-mi shi mie greselile pls .....
|
Quote:
|
blondul incearca sa lucrezi pe rezolutii mai mari 800x600.. La spate e urat ce ai faqt akolo .. cel din fata e destul de mijto ca e agresiv
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning