Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tre 10-11-08 11:50

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1853567)
colega la mitsubishi ai uitat un anume evo X!!!
nu s-a dat cu voi ca nu avea cu cine,in sensul ca nu a avut masina la clasa lui....
[in afara de nebunu care l-a rupt]
si ai uitat o anume masina peugeot? turbata rau....;)

pe cateva sute de metri da, un anume vectra e ceva mai rapid dar ma gandesc ca pe 5-10 km (2-3 daca e in urcare), viteza medie a evo-ului ar fi mai mare, transmisia ramanand intr-o singura bucata in general. :D

ps: restecpa for the crazy man.

DONU' 10-11-08 12:07

Quote:

Originally Posted by jakkal (Post 1854577)
Da mah dar donu a trisat......este ajutat de fiolele cu urinal diluat ale stim noi cui asa ca il descalificam.

Naomi, da-te fa Dreacu' cu parantezele tale ca ai ramas cracanata de cand stai:
"Toata ziua pe motor",
Ba ma urc, ba ma cobo,
Sus-jos, si iar jos!!!"

bogdan_wrc 10-11-08 12:12

donule..dar si pejo si-a gasit un nash anu asta :P

si EVO isi gaseste destui...

pe de alta parte oare nashu pejoului va fi si nashu opelului? eu zic ca in lumina ultimelor evenimente....e de vazut... si stiu unde sa-mi pun banii.

jakkal 10-11-08 12:14

Mah sincer as mai sta seara da nu ma lasa fimea ..ca cica e tarziu si ca ea vrea sa faca baie.

DONU' 10-11-08 12:14

Da... si se pare ca din nou VAG-ul este in frunte, nu?
Seat-ul face parte din Grupul VA din cate tin minte...

jakkal 10-11-08 12:25

Mah voi cu nashii vostrii cu tot...EVO ala e singura masina in care mai bagi vreo 5000 sa-i mai faci ceva pe colo si intradevar e RACING...cat despre vectra aia :D:D:D:D:D:D:D:D.cand de coor candd de gaoaza...masina care mananca bani ca schredderu ala de mananca hartie prin birouri. Cum o fi sa incepi o cursa si sa stai cu morcovu-n coor nestiind daca o termini si asta dupa ce zi bagat cu zecile de mii in ea...e ca si cum ai face implant la un cal de carutza cu copitele la un cal de curse campion.Fiti siguri ca ala n-o sa alerge niciodata sa iasa campion si nici nu va mai trage o shareta dupa el.Nebunu nu stie o zicala d-asta de batrani:ORICE PROST POATE STI(despre racing,sa manance racing,sa faca 3.14 racing,etc.)...SCOPUL E SA INTELEGI:lol:...si pana una alta trebuie sa organizam o festivitate de premiere a centurii unificate Pune-o de-a latu' mah & King Of Drift pentru chioru aka pupaza cu ochelari aka tengu'ra de shantz care nu te-ai dat la o parte.

DONU' 10-11-08 12:28

Dar eu mai propun ceva...
Un podium si niste sticle de shampanie cu aroma de urina...

jakkal 10-11-08 12:30

Uite asta nu-mi place mie la tine ....mereu incerci sa cooptezi noi adepti :lol:

jakkal 10-11-08 12:31

Si omu va da cel mai bun exemplu ca din cocosh nu faci gaina si nici din opel masina:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bogdan_wrc 10-11-08 12:35

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1854880)
Da... si se pare ca din nou VAG-ul este in frunte, nu?
Seat-ul face parte din Grupul VA din cate tin minte...

da,...chiar daca inima e sustinuta de japonezi dintr-un anumit punctd e vedere...

btw...voon. daca vrei GTI...l-ai avzut in seara aia....negru, bad..bad ...pana si evo se uita urat la el... si e de la noi de aici....prezent...daca se vrea.

jakkal 10-11-08 12:37

Frate japan motors are the best.....numai cand te uiti la turometru te ia capu ...ceea ce la european cars nu prea vezi

ph88bas 10-11-08 12:51

ba dar ce va mai certati ......mai aveti putin si va luati de par.....
cu urmatoarea ocazie mai vreau sa ma dau cu paga....k normal trebuia sa ne dam 2 din 3!
si apropos de greutate.....opelul e mai usor dar are un amarat de 2.0 ...si bmw are 500cm in plus si vreo 20 de cai si 2 pistoane.......si cobra a venit fara banchete si cu butoane! eu sunt stock!
deci....fiecare cu ce poate!

jakkal 10-11-08 12:56

nu mah
cel mai bine cu tine ma dau 6 din 49 ....(sper sa scap de el de la a doua) ca poate ii sare casetofonu din bord si imi vine dreaq pe bancheta

jakkal 10-11-08 12:59

"EU SUNT STOCK" poate la cap mah baiatule ...da nici acolo ...si motoru ala de sfi a fost acolo din fabrica??:shock:

ph88bas 10-11-08 13:04

Quote:

Originally Posted by jakkal (Post 1854973)
"EU SUNT STOCK" poate la cap mah baiatule ...da nici acolo ...si motoru ala de sfi a fost acolo din fabrica??:shock:

nu e vb de masina...e vb de motor!
motorul e imprumutat! dar sa pus si pe kadett!
degeaba ma luati la caterinca cu casetofonul ala....dar recunoasteti...k nu mam facut de ras pe unde m-am dat cu cotetzul meu...si cu directie si fara....
asta este.....dupa posibilitati....

All times are GMT +2. The time now is 03:17.

- Copyright 2026 4Tuning