Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

scrisit 19-02-13 19:31

Re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina

Arata mai bine fara nimic pe ea, gauri astupate, bandouri scoase, taiate arcurile si o bomba de abtipilduri, nu?

cruizer11 20-02-13 09:40

Cam da.

eMH 20-02-13 09:51

Dupa cum am spus si eu, acum ~10 ani lumea avea alta parere despre Daciile facute asa. Astea faceau spectacol si erau vedete la show-uri! Masinile "NFS" erau la inaltime atunci. Nu auzise nici dreacu de stance sau alte astea si era foarte bine :rolleyes2

scrisit 20-02-13 13:22

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 5370207)
Cam da.

Daca esti inca o oaie din turma.

cruizer11 22-02-13 11:12

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5370532)

Prefer asa decat sa rada oamenii si sa ma arate cu degetul.
Numai bine!

cruizer11 22-02-13 11:14

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5370532)

Ceva de bun gust si simplu decat sa rada oamenii si sa ma arate cu degetul, dar mai sunt si cei carora le place...
Numai bine!

scrisit 22-02-13 11:58

Daca faci la fel ca altii de ce mai faci? Nu iese cu nimic in evidenta. Adu-ti aminte de ce zice Grasu "Parca-ti fute toti aceeasi *****, nu te supara".

cruizer11 22-02-13 12:04

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5373266)
Daca faci la fel ca altii de ce mai faci? Nu iese cu nimic in evidenta. Adu-ti aminte de ce zice Grasu "Parca-ti fute toti aceeasi *****, nu te supara".

Mie trebuie sa imi placa.
Si din cultura mea muzicala era B.U.G. Mafia.

Sonny™ 22-02-13 12:05

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5369388)
Eu chiar nu inteleg ce are Dacia asta. Cred ca esti tu prea mic ca sa cunosti genurile.
Nu toata lumea agreeaza "Curat, jos si incet".

dar aici nu este vorba ca sunt inca o oaie din turma, sau ca imi place curat, jos si incet....dar sunt unele detalii care iti zgarie ochiul, acum cativa ani da erau la moda acest model de bari si astfel de tuning, oricum fiecare isi face masina cum vrea, cum ii place

Iahim Priest 23-02-13 01:20

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5370221)
Dupa cum am spus si eu, acum ~10 ani lumea avea alta parere despre Daciile facute asa. Astea faceau spectacol si erau vedete la show-uri! Masinile "NFS" erau la inaltime atunci. Nu auzise nici dreacu de stance sau alte astea si era foarte bine :rolleyes2

Nu trebuie sa fie stance ca sa arate bine. Spre exemplu am vazut aici pe forum o Celica frumoasa foc. Si ghici ce? E in stilul NFS! Si ii sta nemaipomenit de bine. Deci NFS nu e un stil urat, e drept ca nu prea mai e la moda, dar facut cu gust si cum trebuie arata super ok. Si nu trebuie sa ai Celica pt a arata bine NFS. Dar nici Dacia, fara suparare. Am vazut Dacii cu alte motoare, foarte potente, totul ok. Dar stilul asta NFS era des intalnit pe Dacia 1310, si in afara de aspect si eventual un filtru sport si o toba sport, masina era praf, n-avea "nimic" sub capota. Iar adevaratele masini NFS (nu din joc, ci din realitate) aveau motoare potente. Plus de asta, Daciile alea erau mult prea incarcate si erau tunate prost. Uita-te la poze sa vezi ca multe dintre ele au combinatii gresite de culori pe la elementele de caroserie, au bari fara niciun fel de grile pe ele (pur si simplu cu gauri in locul grilelor), au prize de aer carora nu le vad rostul, eleroane prea mari, elemente cromate (de cand sport=crom?), pleoape din banda adeziva (asta chiar e ceva tiganesc)...si de multe ori jante nepotrivite (prea mici si prea in interior, aiurea pentru body-kit-urile de pe masina). Nu mai spun de triplele de pe spate care nu se potriveau cu nimic. Si am o problema mare cu stickerele. Consider ca pun stickere pe masina mea ca un fel de multumire fata de brandurile cu ale caror piese mi-am echipat masina. Dar e aiurea sa ai sticker BBS si tu sa ai niste jante ieftine sau sticker Brembo si franele sa fie unele simple. Exemplele pot continua la nesfarsit.
Cam asta e de fapt problema la Daciile alea. Erau prea incarcate. Nu spune nimeni ca e nasol stilul NFS, dar trebuie facut cu grija. Dar unii prea au exagerat.

crysty.bobok 23-02-13 10:58

Quote:

Originally Posted by Iahim Priest (Post 5374269)
Nu trebuie sa fie stance ca sa arate bine. Spre exemplu am vazut aici pe forum o Celica frumoasa foc. Si ghici ce? E in stilul NFS! Si ii sta nemaipomenit de bine. Deci NFS nu e un stil urat, e drept ca nu prea mai e la moda, dar facut cu gust si cum trebuie arata super ok. Si nu trebuie sa ai Celica pt a arata bine NFS. Dar nici Dacia, fara suparare. Am vazut Dacii cu alte motoare, foarte potente, totul ok. Dar stilul asta NFS era des intalnit pe Dacia 1310, si in afara de aspect si eventual un filtru sport si o toba sport, masina era praf, n-avea "nimic" sub capota. Iar adevaratele masini NFS (nu din joc, ci din realitate) aveau motoare potente. Plus de asta, Daciile alea erau mult prea incarcate si erau tunate prost. Uita-te la poze sa vezi ca multe dintre ele au combinatii gresite de culori pe la elementele de caroserie, au bari fara niciun fel de grile pe ele (pur si simplu cu gauri in locul grilelor), au prize de aer carora nu le vad rostul, eleroane prea mari, elemente cromate (de cand sport=crom?), pleoape din banda adeziva (asta chiar e ceva tiganesc)...si de multe ori jante nepotrivite (prea mici si prea in interior, aiurea pentru body-kit-urile de pe masina). Nu mai spun de triplele de pe spate care nu se potriveau cu nimic. Si am o problema mare cu stickerele. Consider ca pun stickere pe masina mea ca un fel de multumire fata de brandurile cu ale caror piese mi-am echipat masina. Dar e aiurea sa ai sticker BBS si tu sa ai niste jante ieftine sau sticker Brembo si franele sa fie unele simple. Exemplele pot continua la nesfarsit.
Cam asta e de fapt problema la Daciile alea. Erau prea incarcate. Nu spune nimeni ca e nasol stilul NFS, dar trebuie facut cu grija. Dar unii prea au exagerat.

Eu unul nu am auzit de 'stilul NFS' o fi doar īn capul tău. Poți da cāteva exemple ?!

eMH 23-02-13 11:36

Nu fi rautacios, ca stii foarte bine la ce s-a referit... :rolleyes2

crysty.bobok 23-02-13 11:46

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5374633)
Nu fi rautacios, ca stii foarte bine la ce s-a referit... :rolleyes2

My bad.

Recunosc că am interpretat oarecum greșit ce a scris Iahim, și m-am grăbit cu un reply. Eram curios cum arată acele dacii 'stil NFS' lucrate bine.

Iahim Priest 23-02-13 14:34

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 5374643)
My bad.

Recunosc că am interpretat oarecum greșit ce a scris Iahim, și m-am grăbit cu un reply. Eram curios cum arată acele dacii 'stil NFS' lucrate bine.

Daca citeai cu atentie, regaseai in ce am scris eu propozitiile astea doua:
Quote:

Si nu trebuie sa ai Celica pt a arata bine NFS. Dar nici Dacia, fara suparare.
Dar ca multi de pe forumul asta, ataci fara sa citesti pana la capat/cu atentie.

Aur 24-02-13 15:45

5 Attachment(s)
Corvette si Ford de vis. .

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning