![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Va salut din nou baieti
Mai am si eu o rugaminte la voi daca se poate:D Janta sa mi-o vopsiti in negru mat iar buza sa fie argintie ps:scuzati murdaria de pe janta....am uitat sa o curat:D Multumesc |
2 Attachment(s)
Salut!As vrea si eu un tunning la aceasta masina va rog...Eventual niste bombeuri,jante,eleron si spoilere.Multumesc!Attachment 2086784
Attachment 2086785 |
Quote:
BOMBÉU, bombeuri, s.n. Vârful bombat al ghetelor, pantofilor, cizmelor etc. – Din fr. bombé In loc sa vrei tuning virtual mai bine pui mana pe o carte |
3 Attachment(s)
buna . ma ajuta cineva cu niste table dublate va rog
le puteti face albe/mov/gri sau ce va tranteste prin cap multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
in caz ca nu sunt bune unghiurile de mai sus
|
3 Attachment(s)
salut baieti!
Baieti daca se poate sa imi faceti spatele masinii ca in poza 1 si invers apoi albastru spatele si restu alb. si daca se poate linia care desparte cele doua culori sa fie mai aplecata sa taie aripa mai oblic. multumesc! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
pune tablele pe ala te rog :oops: |
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
poate cineva sa si lateasca jantele de tabla cand le pune pe masina si sa incerce ceva miez mov cu buza alba si invers sau rosu cu negru sau alb ... mai atasez inca o data pozele |
1 Attachment(s)
si de la mine o varianta ... sper ca nu e nici-o problema ca nu le-am folosit pe cele din imaginea atasata de tine :???:
:arrow: |
3 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc frumos!
|
4 Attachment(s)
Va rog frumos sa-mi faceti si mie miezul la jante:
1.Auriu 2.Sa-l lasati asa si sa-mi faceti suruburile cu albastru deschis 3.Sa-l lasati asa si sa-mi faceti suruburile negre Sper ca va sunt cat de cat de folos pozele, si le puteti folosi, pentru ca momentan, altele nu am..... |
3 Attachment(s)
Sunt prea frumoase jantele ca sa le tiganesti cu diferite culori...parerea mea ce-l mai frumos arata asa simple;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning