![]() |
Re: Diverse discutii
Kraven - nu are voie sa stearga chiar ce vrea el :)
Dar oricum incercati si voi sa nu mai faceti chiar asa mult misto pe toate topicurile |
Bai frate,uite shantzu este un slujitor al forumului cu capul pe umeri.Deci nu mai face tu Don Homar gargara aiurea si nici tu TNG-ule ca suntem pe topicul Diverse Discutii,nu suntem pe diverse poze,sex banal sau mai stiu eu ce altceva.Drept urmare nu mai sterge tu posturile mele.
|
Quote:
haules-baules........:lol: |
loooooooooooooooooooooooooooooooool...... asta suna a revolta!!!
|
cred......horia,closca si crisan..............:)):)):)):))
|
@Cobra
Pai da ma, sunteti pe topicul "diverse" , dar nici circ si panarama sa fie, mistouri si alte cele. Consider ca am fost destul de tolerant cu totul pana acum... Incearca sa vezi si din cealalta "parte" ;) |
Final de sezon
.. frigul s-a lasat si al2-lea sezon tot Opelul la dominat!! .. AGAin!
|
un amarat de opel fara directie.......bv lui...dar si hel-u a dat un opel cu slikuri ,un 3,5 si un 2,5 in apele lui........
hai luati-o sus cu opelu.......:))) astia cu opelu sint de la an la an mai usoare...mai vine un inghet mai pica tabla de pe ele.....:lol::lol: |
dupa posibilitati mai jakale .. dupa posibilitati!!! :) mai anemice , mai fara directie sau planetare..dar ce sai faci... dupa posibilitati!
|
intrebare cat se poate de serioasa... opelul ..cel mai rau dintre ele... merge cu 4x4 sau nu?
se duce la braila? si daca e disponibil...(daca nu e ud pe jos) sa se intalneasca cu lumea? adica incepand de saptamana viitoare daca e in stare optima de iesit. exista un fwd care vrea sa-l cunoasca. |
deocamdata nu se stie bogdane!! ramane de vazut
|
Pt ce-i din NSL .....uitati ce sa intamplat la Bucuresti:???::???:.....https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/96790-poate.html
|
:lol::lol:asta cu vrei masina de cacat o fumam de mult bai drroopy si este vb de opel strict opel.:lol::lol::lol:
|
pai cum zicetzi voi daca opelul e de C*** de ce trece primu` akolo la 4sute!
|
gata ma opelu e tare .plm o luam ca copii mici....
mai ales a lui basu "shi cind ii dau a 2 -a imi sare casetofonul din bord......:)):)) masina lui trage bine si cu asta basta.....bravo lui......... la 400 de euro trece primu?.....sau coco?...:):)):lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning