![]() |
Re: Club ESPERO
pei o vopsesc in negru?
ca este galbena si da aiurea.... eu zic ca da destul de bine....daca te uiti per` total se aliniaza perfect la tenta cu farurile.... si nu o sa`i mai las cu bec..ii pun leduri...ma rog "bec" cu leduri |
Va salut pe toti.... Am avut o perioada de pauza, neste probleme! Am citit cam tot dar ma rezum la ultimele posturi... :D Se pare ca a fost ceva activitate aici pe forum!
Draky: cine ti-a vopsit grila??? parca e mai stramba ca inainte :D cel putin asa se vede in prima poza puse de tine! de la distanta pare ok... ;)) |
au iesit mici denivelari pe ploapa din stanga abia se observa din lateral si foarte aproape...este home made..nu iese 100% perfecta...autocolant...eftin:))
daca ma enervez....dau jos...si fac alt model:)) |
aaa, e colantata... inteleg! din ce ai facut "bad boy-ul'? l-ai sudat sau cum ai procedat? nu-mi spune ca l-ai lipit.... :D
|
ee da,ma mir ca n`ai zis daca l`am facut din plastilina......autogen...
|
Mie imi place mult de tot cum tia iesit,felicitari.Daca tot o am si eu pe a mea pocnita in fata ii trag si eu un badboy,sper ca in max 2 sapt sa nu se mai cunoasca ca a fost vreodata lovita
|
mc frumos....usurel asa....ca deh`...peste noapte nu iese..
acum astept...replica de la vladutz si johny;) |
astepti sa fii laudat aa? :))
|
nu bre....ai zis..ca iti faci si tu semnalele+ farurile pe negru...si vlad face bad boy...
|
aaa :)):))) apropo la noi ninge..sa pus pe sosea putin :D
|
bun....cati ne vedem la rom`expo`?......eu vin...johny vine....vlad vine....altcineva?
|
sper sa ajung si eu :) va duceti in ambele zile ?
|
pai ...eu zic ca da...dar macar sa vb cand,cum si unde....ne vedem ..macar de`un salut :D
deci suntem 4 pana acum ;) up:)) |
Sar putea sa vin si eu dar nu promit nimic,imi este si rusine sa vin cu ea in halul asta
|
man
dar eu vorbit cu baietii de la mine din oras si nu venim totii cu masinile ...ne combinam la gaz/benzina....eu vin cu GSI..:D deci vin fara bestie...de unde cash fo` gaz:)) |
Eu nu vin.... prefer sa fac altceva cu banii... :D
|
prea scump biletul nu cred ca e :D
|
brigada focsani-buzau pleaca sambata :D:D:D
|
eu ma bag la somn..ca maine scoala....
teoretic ma duc la scoala:D...ies din bloc..ma schimb..iau straiele de tuning..si ma apuc de masina frumos la sc...? da...:))) nb;) |
la romexpo o sa fiu si eu :D dar ce zi ? ne vedem sambata sau duminica daca e sa ne intalnim la o ora asa mai exacta sa ne vedem intru un loc sau daca e lasati nr de tel si ne gasim noi pe acolo :D
|
0760/437.116
|
gata il memorai al meu 0722294808 eu zic sa ne vedem sambata de cate ori am fost la romexpo parca sambata a fost mai captivanta :D ce ziceti cum puteti si voi :D
|
scz de duble post pretul unui bilet este in jur de 15-25 ron maxim mai mult nu este :D
|
good info;)
bv`o:* ne vedem acolo:X |
informati corect si tot ce vreti :D ca sa nu ziceti ca e scump biletul
4TuningDAYS 2010 va avea loc in pavilionul central (cupola) din Complexul Romexpo situat langa Piata Presei Libere. Mijloace de transport in comun: Tramvai 41, Autobuz 335, 330, 131, 331 Pret bilet – 20 LEI/ persoana, o singura intrare Copii sub 12 ani au intrarea libera insotiti de parinti. Sambata 13 Martie – intre orele 10 – 20 Duminica 14 Martie – intre orele 10 – 20 In curand, graficul orar complet pentru Campionatele de Drift si Car-Audio |
Eu ajung prin Buc , dar abia seara, ca ma duc la concert la Paul van Dyk . Nu prea am cum sa ajung la 4tuning days, din pacate :(. Poate ne vedem la anul :))
|
salutare . vin si eu la 4 tuning day's :D plec vineri noaptea din MS si stau 2 zile sper sa ne intalnim cat mai multi ,,esperisti" :))
|
Quote:
|
Quote:
|
colegii mei favoriti:Dpoi va duceti la romexpo fara mine?vin si io si poate il iau si pe gogu;)...spune ti pana la urma cand ne intalnim?sambata si ora sigur...poate vin si colegii de pe alte forum uri...stiti ceva de cei de la cielo?
draky@:frumoase farurile,vreau si io sa le fac,ce vopsea ai folosit?oricum,poate vb mai multe daca ne vedem sambata;) |
negru metalizat...le`am desfacut cu feonu` industrial...imediat...le`am desfacut..adica...mi le`a desfacut GSI...:D
deci hai ca ne strangem cativa:X bun...vorba lunga....unde ne vedem...si la ce ora,aa si cati vin? dap...spray`ul...este special.....cel mai eftin`...:)) am dat cu din acela la 12 ron:D |
Quote:
poi am zis sambata,ora11,12asa e ok?chiar in fata dinspre tramvai si apoi mergem impreuna,e ok?stai sa zica si baietii ceva |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut daca or sa fie asa muilte espero la romexpo imi fac si eu loc cu al meu.....o sa ne recunoastem pe acolo :D numai bine
|
2 Attachment(s)
unde vine mufa asta? am dat de ea in spate la farul stang..pe langa uleiul de servo directie...
Attachment 1349942Attachment 1349943 |
pei vine...la far...mi se pare ca este de la reglaju` electric...il gasesti la baza farului in stanga mi se pare..nu mai stiu exact...:rolleyes2
|
a da? :)) sa ma uit ..ms mult :d
|
Quote:
Cred ca intra in motorasul electric al farului daca nu ma insel... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning