![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
ai dreaq ursari :))))
|
ehe..... domnilor..... am revenit si eu pe acilea.....
|
4 Attachment(s)
in seara asta i-am furat masina lui hyena si am adus-o la mine in parcare:lol::twisted:
acum brigada de ursi s-a mai marit:D ps:hyena stai linistit ca o fac masina de familie:lol: |
Quote:
k un sfat pt cei care isi tot schimba masinile k pe ciorapi: ursul este o masina care inseamna istorie, iubire, pasiune, admiratie, respect.... haideti sa-l pastram asa nu sa-l transformam intr-un obiect de schimb! opritiva domnilor la o masina si aratati k stiti ce sa faceti cu o masina, k aveti gust, bun simt si respect pt un fier . aratati k puteti sa iubiti si un obiect nu numai un suflet. aratati k sunteti in stare sa continuati istoria e30 si in anul 2010 asa cum ne arata cei din germania pe care ii consider adevaratii pasionati de e30. nu noi cei din romania care schimbam ursii k pe sosete.... aratati k suntem si noi in stare sa readucem la viata un e30. imi pare extrem de rau k in momentul in care mi-am luat ursul meu nu am avut un aparat foto sau un tel cu camera k sa va arat cum arata MM-02-JAC in momentul in care l-am achizitionat. k sa va faceti o idee... canditi-va la o dacie 1300 de prin 1972-1973 care de 10 ani nu s-a mai miscat din parcare. cam asa arata masina mea. aratati k aveti o pasiune aratati k aveti gust, aratati k sunteti in stare!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
astept telefon de la conducere sa vedem ce facem diseara:D
P.S Kimi, vb cu Lucian sa ne vedem ca intre tovarasi ? |
este posibil ca in seara asta sa nu pot ajunge
|
nu`i prob. e bine ca ai anuntat :)
|
Ursul...
Eu am o vorba.. ursul nu este pentru oricine.. acest model de masina trebuie inteles, nu poti avea un urs daca nu il poti intelege. Daca nu esti dispus sa-i acorzi atentie si respect. Ursul este facut sa ramana in liniile mari in care a fost creat, nu cu fibra, nu cu spoilere adapate de la alte modele, nu cu tot felul de tziganii . Niciodata nu va putea arata mai bine, indiferent cate gusturi consideri ca ai. Asa ca Johnny nu te arunca sa pleci urechea la toti "cunoscatorii", mai bine intreaba de 10 ori pana sa crezi ceva... si nu te mai grabii sa-l scoti in seara in care nu e el pregatit... fa-o atunci cand esti tu pregatit cu toate piesele si tot ce este nevoie... "Lucreaza" in stil mare... nu ca la Giurgiu..... |
1 Attachment(s)
....intre timp atasez o poza cu masina lu tataie de cand a cumparat-o....
|
stati linistiti ca masina ramane la mine pana se caseaza(doamne fereste),in seara am stat de vn cu el(ursu)si avem planuri mari impreuna pentru 2010.cred k mai m-am maturizat si am inteles mai multe lucruri in ultimul timp.
maine masina pleaca prin jilava unde va hiberna la caldurica aproximativ o saptamana si pentru a fi pus la punct asa cum trebuie |
Quote:
|
|
frumos ce am citit aici la voi \:D/
|
a fost careva la indemanarea facuta de seby?
eu n am apucat ca am avut treaba in snagov :(( |
nu cred ca a fost cineva ca se anunta ... cred eu :)
|
Din cate stiu, s-a dus marius, dar a ajuns dupa ce se terminase :)
|
am vazut cateva poze.a iesit destul de misto..dar nu prea trebuia sa o scapi ca o dadeai direct de plopi :)
poate o sa mai faca si dupa anu nou ceva si mergem in gasca p acolo |
@daffy: nu am stiut pe unde sa-ti scriu. mess nu am, ca sunt pe la familie, pe acas.
asadar, au venit calendarele. mai avem un pic si terminam si dvd-urile. Noi o sa fim plecati vreo 2-3 zile in concediu, pe la munte. Dar, daca ai timp, vorbeste tu cu baietii si vezi cine/cati vor calendare, ca sa va punem deoparte. De asemena, poate facem un pret special pentru voi, mai ales daca sunteti mai multi. We'll keep in touch. |
eu vreau 2-3 sa ma laud si eu la fani sa moara de ciuda :))
|
@Evo-Jr: eu zic sa faci un concurs de streptease. iar premiul e un calendar cu tine :p
si acum serios: tu ai deja 1 gratis din partea noastra (pentru ca ai stat si ai stat si ai stat, si intr-un final ai pozat pentru noi).dar, o sa-ti mai punem deopate 2, e ok? |
vreau si eu o bucata.......
si pe calea asta ii "multumesc" lu daffy ca m-a chemat si pe mine ptr poze..... |
da.merci frumos .nu e prob...pe alea le platesc :)
|
@87mtx: you are on the list ;)
|
matrix vezi ca vad ce iti stergi......fgm
@ GearHead: ne auzim la telefon zilele astea sa vedem ce si cum |
@daffy: ok. pana atunci: Craciun fericit tuturor.
|
1 Attachment(s)
2 poze vechi dar raman acolo ... imi faceam curat prin calc si am dat de ele ... lucica le ai sigur dar am vrut sa ne aducem putzin aminte ...
|
Quote:
|
The Wanted Cars va ureaza....
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE , TUTUROR ! SA AVETI PARTE DE NOROC , FERICIRE , IMPLINIRI IN VIATA SI TOT CE VA DORITI ! SARBATORI FERICITE ! Beny |
KATANA TEAM ureaza tuturor membrilor Inferno , sarbatori fericite , sanatate si sa ne vedem cu bine la evenimente.
VLX |
sarbatori fericite tuturor
|
Re: Site official infernomotorsport.ro
ShadowS Team Rm-Valcea ureaza membrilor din Inferno,Craciun Fericit!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Craciun Fericit si un calduros La Multi Ani !!!!!!!! |
Clubul STREET RACING SQUAD va ureaza Sarbatori Fericite,si un Craciun minunat alaturi de cei dragi!!!
|
Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din traista lui darile mosului langa brad si langa foc sa va umple de noroc. CRACIUN FERICIT
Cosmin- Yea Racing Club |
Multumim frumos pentru urari si un Craciun Fericit si plin de bucurii din partea mea, tuturor membrilor, prietenilor, asociatilor, sposorilor si partenerilor Inferno MotorSport cat si familiilor acestora. Sa ne auzim sanatosi si cu burtile pline de carnatzi, sarmale si alte bunatati si in 2010 :). va salut si va iubesc.
Lucian GXZ - Inferno MotorSport |
LA MULTI ANI!!!
Craciun fericit, sarbatori fericite, sanatate, fericire si un an 2010 plin de impliniri si satisfactii tuturor membrilor inferno, familiilor lor, prtenerilor, sponsorilor, prietenilor nostri. Mi-as dori pentru 2010 k fiecare membru sa aiba cu sa se mandreasca sa fie mai matur in gandure si as vrea mai multa seriozitate din partea voastra. trebuie sa ne gandim k nu mai avem 18 ani si k trebuie sa trecem la etapa urmatoare din viata noastra. LA MULTI ANI!!! SORIN JAC |
Quote:
Va pupa Daffy - Inferno MotorSport Romania! |
La multi ani baieti!!
sarbatori fericite langa cei dragi,si anu 2010 sa fie plin cu bani ...cat mai multi pentru masini :D La multi ani!! Mihai Ursu ps:hai la halit sarmale si carnati ...si lasati dreaq forumu macar de Craciun :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning