![]() |
Re: Diverse discutii
Cat de curand o sa ne intalnesti Bogdane,dar daca vii cand suntem numai noi astia mici o sa crezi ca numai pici sunt pe forum aici,stai sa ne strangem toti....si astia mari....
|
pai ziceti cand...eu vin..cum am zis ca vin si vineri..deci astia mai mari..toti..hai sa vad o primire calduroasa la +35 grade pe forum..
|
noi ne intalnim in fiecare seara :mrgreen: vi icand vrei ;)
|
Da mha corect ia sa nu mai vina piciiiiii!!! 8) 8) 8) 8) 8)
|
gicule taci mah ;) cam noi suntem pici ;)
|
vreau sa stiu si yo cam cat costa sa'mi iau nishte prelungiri ale barelor si praguri.....plus vopsire..........plus montare.....app...p un golan .....
|
Vezi la pitstoptuning ca au astia kit pentru Logan.
Bogdan, nu stiu cat ti-a placut intalnirea de asta seara, dar sper sa ne mai vedem la o vorba (sorry pentru asta seara dar sunt stresat rau de tot de cand am belele astea cu masinile). Sunt suparat, obosit, si am dat o gramada de bani pe telefoane, benzina si alte cheltuieli... Asta e..., barem nu-mi luam si io o ragalie de mers pe drum... |
Mi-a placut asta-seara m-am distrat!!!
Toata lumea a iesit in oras da unu nu a zis hai bah venitzi?!??!?! Nu frate noi merem in oras!!M-am lamurit :x :x :x :x |
mi-a placut aseara.. desi nu am reusit sa va retin pe toti. mi-a parut bine ca v-am cunoscut..asa sa nu ziceti ca sunt vreo stafie. mi-a parut bine ca l-am cunoscut si pe al-x ..cu care am isit la un suc dupa aia
dar voi unde ati plecat asa repede toti... so vb lu' gykutzu..macar daca ne strangeam toti..mergeam toti sa bem o bere.. poate data viitoare. cand vin si eu cu masina pregatita! don..succes cu masina..las' ca am trecut toti pe acolo..stim cum e..si eu musca din taste cautand.. dar treci si peste asta..si va iesi bine..las' ca vezi tu. hai ca data viitoare incerc sa aduc si fete cu masini.. |
Ce face baietii? Unde e ma vorba de TUB!
|
nu mai e mha nici un tub ;)
-ce faci mah ? -ma duc in orash ;) - unde mha ? - in orash mha , lasa-ma in **** mea ;) un dialog de aseara ;) dintre 2 persoane ale comunitatii ;) |
Quote:
nu dau nume ca se stiu ei |
bogdan a avut noroc cu alex ;) au plecat amandoi la un suc am inteles ;)
deci razvane azi merem in orash ?? |
ba da..mi-a zis Don ca pleaca..si cu cativa m-am salutat la plecare, dar am zis ca mai stau. oricum nu stiam unde se duc.. oricum mai stateam, ca eram intr-o discutie..lasa mai ca nu ne suparam..ce naiba.. fiecare face ce vrea..daca vroiam sa vin in oras, ma invitam..nu e asta prob, ca nu sunt timid. dar mi s-a parut ca ati plecat cam brusc toti..
|
eu oricum nu venisem sa stau asa mult...alex e martor ca ma asteptau 2 fete si inca 4 la alta masa in rothmans... si cu alex..aveam multe de povestit...na, doar ne leaga o stema pe grila de radiator.. si nu numai..
|
A, ok, macar tie ti-au zis sa te duci ,dar noua nimic si i-am mai si intrebat unde se duc si au zis in oras, dar asta e
|
nu era vorba sa imi zica sa ma duc.. ca daca vroiam..ma duceam cu fortza.. (ce scapa careva de furia TDI-ului..???) lool! mi-au zis ca pleaca in orash..eu nu am intrebat unde..ei nu au zis. fara mare tam-tam.. poate aveau combinatiile lor..nu tre sa te simti lasat la exterior.. eu am stat, am vb cu alex..si dupa ce plecase si OZN-ul cu lumini am plecat. am facut noi..iesirea noastra...
|
dap am inteles ce ai facut tu ;) a fost totul in regula
noi vb acum ca din toti care erau acolo doar 2 ne-au intrebat daca mergem si sincer la unul chiar nu ma asteptam sa ne intrebe ;) |
eu oricum nu aveam cum sa va intreb..ca nu plecam.. :) :) si chiar si asa..nu va tin minte pe toti..nici aseara nu v/am tinut minte.. totusi am procesor de '80..nu lucreaza foarte repede ..
|
Quote:
|
Bai suparatilor, eu aseara am stat cat am stat si am plecat.
Eu nu trebuie sa va intreb daca mergeti undeva. Eu am zis ca merg prin oras cand m-ati intrebat si puteati sa ziceti direct ca mergeti si voi. Suntem prieteni si intre tovarasi asa merge treaba. Ce draq! Asteptati invitatie din partea mea? Stiti foarte bine ca atunci cand e vorba de bautura, tigari si alte chestii sar imediat fiindca suntem prieteni. Nu scot okii nimanui. Duc cel putin un om acasa in fiecare seara fara sa ma roage cineva. Daca aveti impresia ca si eu ma aflu printre cei care "nu v-au invitat" aseara in oras, gresiti prin faptul ca trebuia sa ziceti voi ca mergeti. Eu unul eram singur in masina si va luam cu placere. Poate o fi si vina mea ca nu am intrebat. Daca vreti neaparat imi cer scuze in fata forumului si daca v-ati suparat pe mine atunci sa v-o dau la tub! :lol: Hai ca daca imi iau masina stiti ca trebuie sa beti mult, mult de tot!!! |
Don u stai linistit ca esti jos palaria,desi trebuia un simplu venitzI :D :D
U nu ai avut legatura erai preocupat de altele aveai multe pa cap,si nu erai obligat pana la urma, da din mom c suntem tov,acuma ti-l dau exemplu pa Dragos stau pa masina lui zic aia hai bah la un suc si il intrebam pa Dragos unde te duci mha "IN ORASH FRATE" :x :x :x :x :x Deci vb lu shantzu care vine pana in orash?????!?!?!?! Donule u nu ai legatura cum am mai zis jos palaria,baiat valabil!!;) ;) ;) |
Pentru minunata reclama si imagine pe care mi-o tineti in picioare, in seara asta daca refuzati doua bidoane de bere sunteti nashpa si v-o dau la tub cu Adam :lol:
Scuze totusi si din partea mea ca nu v-am invitat (intr-adevar capul meu este plecat cu sorcova de un timp) |
:D :D :D :D :D :D :
La bun stai linistit ai facut mai multe decat trebuia(ma refer in bene),de ex nu credd ca te a pupat nimeni nu c*r sa-l plimbi cu masina(ma ref la astia dantre noi)ine sau pa shantzu ti-am multumit f mult dak ne sponsorizai cu ceva sau invers plm multumeam deci ideea e ca Ai facut toate astea pt ca ai vrut u ca tov deci inca o data jos palaria :-P :-P :-P |
Bah voi v-ati suparat absolut degeaba....:evil: Treaba voastra asa considerati voi.....plm....
|
Bah degeaba nu credd suntem tov in plm!!!:evil: :evil: :evil:
|
hai las-o in colo de treaba..vin si eu o data si asa faceti..iese cu suparari... vreti sa ma faceti sa ma simt prost..ca din cauza mea? gata ce a fost a fost...
dar tot nu ne-ati zis unde ati fost... loool! |
in orash mah ;)
|
Gata! Incheiati discutia aici!
Eu zic s-o rezolvam pe colt la o bere ;)!!! Bogdane, stai linistit ca nu a fost vina ta. Am gresit noi cei care am plecat cu masinile goale si i-am lasat pe fratii mei ca pe orfani la Sala fara sa-i intrebam daca vor sa mearga la o bere. Sa-mi fie rusine chiar si mie, care desi zic baietii ca n-am nici o vina, asta seara tot ii indop cu bere! Ce sa spun? Aseara eram suparat si stiti cu totii din ce cauza! Din cauza asta n-am zis nimic fiindca gandurile mele erau in alta parte. Am fost la TOP si am lins o bere fara alcool. Restul au ramas inca pana mai tarziu. Eu am stat 30 de min si m-am tirat. Ataaaaaaaaaaaaat! |
dc ? eu mai stateam in orash :mrgreen: e frumos in orash
|
Quote:
|
Pai daca le-ai zis baietilor ca te duci in orash, i-ai indus in eroare si au crezut ca la Sala e la tzara buey...
Poate d-asta au si vrut sa mearga in orash! |
Quote:
|
Hai sa o lasam balta cu cearta pa forum vb si de altceva mai interesant decat sa mergi in orash!!atattttttttt 8) 8) 8) 8)
|
Giku ma iei si pe mine la u in masina? nu am banu la benzina :(( !!! Hai care ma ia :))
bafta la baietii |
Mergem diseara sa vedem meciul la sala?
UKRAINA - ITALIA |
te duci la sala ;) eu ma duc in orash :mrgreen:
cred ca o sa merem sigur ;) |
Ati vazut meciu' pana la sfarsit?Alcoolistilor.....stati toata ziua cu berea la nas.....:lol:
|
ai ceva impotriva ?? :mrgreen:
|
Hai Franta! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning