![]() |
Re: Intalniri in trafic!
In locul vechiului rot vine ceva mult mai tare , bye bye japoneze :)
|
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Quote:
|
Quote:
|
normal ca bmw :D 335d daca nu ma insel
|
eu am auzit ceva de un muscle car...;))
|
Am vazut eu unul albastru la reprezentanta .Al cui e ?
|
Re: Discutii despre orice!
Degeaba incerc eu si altii sa arate lumii ca nu sunt asa cum cred ei acesti caini, cand idiotii astia http://stirileprotv.ro/campanii/stop...dambovita.html fac asa ceva... E chiar joasnic si foarte foarte urat. Ma uit cu cea mai mare groaza. Cum isi pot lasa cainii sa moara si sa se raneasca asa :| foarte urat. Noi tot putem incerca sa schimbam reputatia rasei cand sunt si oameni de astia
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
De ce tre sa fi tu mereu ala mai capos ? |
inseamna ca IonutzMFF s-a incurcat.
|
care vrea sa iasa la un suc acuma seara??eu merg cu cristiano si cu piticu,care mai vrea ii bine venit,la 19:40 in parcare la maramuresu'
|
2 Attachment(s)
Azi dimineata am vazut 2 elefanti.. niste masinarii superbe.. :lol::lol:
|
Quote:
Si acum vorbind serios imi este greata de masinile cu 115 cai cu "tuning optic". Masini de frustrati. |
trx e zx nu sx,si tre sa ai 1001 de cai su capota sa poti zbura,115 sunt putini pt autostrazile noastre.
|
a vandut jolt calibra si a luat corsa opc? sa o stapaneasca sanatos si fara evenimente neplacute.
|
115 cai sunt de fapt foarte multi pentru unii soferi.
|
Quote:
Sau daca nu ai bani de cai putere? musai sa iti cumperi logan si un clop de paie? Nu tin partea nimanui, asta e opinia mea. |
ok. Hai sa o luam altcumva. De ce ai avea un eleron de 2 metri daca nu pt a avea o aerodinamicitate mai buna sau o apasare mai buna, un cx mai bun? De aici iti mai pot da in x exemple despre ingreunarea degeaba a masinii si bling-bling! Tuing-ul optic e ceva asemanator cu "dusul turcesc"!:lol:
|
uni conduc mai bine uni conduc mai putin bine ,fiecare are dreptul sa aiba 48 de cai sau 1001,si daca ai 222 sunt deajuns?
|
Fiecare stie pt el cati ii sunt deajuns. DAr astea de 115 cai turbate cu geamuri lasate jos si cu condus asa pe o parte inclinat sunt cele mai aprigi. Sa stii.
|
eu de exemplu am 90 de cai, si mi's de ajunsi deocamdata, e o masina de zi cu zi, am avut roti pe 18" pe ea, arata foarte bine asa, dush turcesc cumva? Nu cred! Daca cineva se pune langa mine la semafor si se agita(s'o dam de'o liniuta), treaba lui, nu vad nimic rau in a arata masina bine.
|
Quote:
|
cand ma vezi pe mine cu geamu jos si conducand asa intr-o parte sa ma saluti, nu cred ca o sa ma vezi vreodata ,dar eu nu cred ca ma incadrez in aia 115 cai ca la mine sigur sunt morti cativa ,calibra e batrana:))
|
Quote:
|
e frumos zx tau ,l-am admirat de cate ori am avut ocazia dar nu trebuie sa-i judecam noi munca la om si investitia pe care a facut pt ca sigur a dat ceva bani,daca lui ii place asta este oricum nu il intereseaza parerea noastra.alti trag pe masinile lor si nici uleiul nu-l scimba la timp,prefer sa vad masini ingrijite decat masini aratand in ultimul hal
|
Nu e al meu Zx-ul. Eu am o coaja de 500 de euro.
|
Cei care aveti pitbulli va rog sa intrati pe acest forum. Ne strangem cat mai multi crescatori/posesori pt un miting. Va astept, dar va rog, intrati doar daca aveti pit si nu il folositi pentru prostii.
|
Re: noutati auto-expuneti doar ce noutati gasiti !
|
Quote:
|
Quote:
|
:boxing:;))
Oare ajungem in cativa ani sa cumparam masina noua si sa platim tot atat pt inmatriculare? |
ionutzmff ... ce era sa musti aseara un radar pe Sincai ! ma bucur ca ai fost inspirat sa franezi si ca domnisoara politista era ocupata cu altii ... te-am auzit cand ai plecat de la semafor. Mi-am zis: "asta o ia sigur !" . Pe cand ma intorc, vad persoana cunoscuta ... acuma asteptam sa vedem daca vine in posta ceva .... ;))
|
Quote:
|
Vreau sa pun "contor" pe un forum...
Nu gasesc ceva gratis (contor= cate vizite am pe zi, cati sunt online, etc) |
Quote:
|
dami link...
Dar vezi ca imi trebuie gratis :P Pe blogurile mele puneam de pe histats.com dar nu merg pe forum. Nu stiu de ce |
4 Attachment(s)
http://www.trafic.ro/inscriere/
ar fi bine sa faci sitemap si sa inscrii site-ul (forumul) pe mai multe motoare de cautare (google) si asta o sa aduca vizite. http://www.free-counter.com/styles.html |
stie cineva, pe cineva care face tricouri personalizate (infara de www.tricoaie . com)
|
la maramuresu' se fac,cel putin se faceau nu stiu exact daca mai fac
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning