![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Da-l ma in cacat de copil sa se controleze ....eu zic sa mergem la buzau :D
|
Te rog sa stergi postul, sau sa cenzurezi , altfel va fi sters de moderator.:oops:
Oricum nu merita niciun fel de apelativ. Succes |
Quote:
|
o sa fie cam singurul Nissan de genul asta...cred
|
Quote:
|
din tara ma refeream si eu:)
|
domn inginer , te-am vazut live pe sticla:D la romexpo , ca eu din pacate n-am putut sa ajung , dar au transmis niste baieti pe net si m-am uitat cum ai scos pishetzii din ea:))
|
Dani o sa iasa fortza ca de fiecare data, iti uraz multa bafta frate si sa realizezi tot ce ti-ai propus pana in prezent dar si pe viitor:) Numai bine!
|
Quote:
am auzit ca cineva ne-a facut de "culoare" pe un topic, astia care mai folosim cuvatul "fortzaaa"......eu nu sint frate tigan......mama si tata ..da...:lol::lol: hai te trailes baftalo.....:lol: |
Quote:
:))))) tare asta. Stati linistiti baieti. Fiecare cu ale lor! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca o petrecere la garaj cu nea vasile cind il imita pe pavaroti:lol:)))))))))))))))))))
|
Cata voie buna acolo la voi :D mare talent :lol:
|
Boss ai rezolvat ceva azi cu baiatul cu pisica? Numai bine! Bafta cu proiectele;))
|
n-am avut timp sa rezolv nimica azi... :D am avut multa treaba, sper sa o rezolv maine pana la urma :) ;)
on: misto urs mai ai lafule... :D si se aude intr-un stil barbar ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
parca nu stii cum e gabi :lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:l ol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol :lol: |
macar are cu ce sa se laude, nu? :D;)
|
intradevar....unul din cei mai buni sudori
|
Quote:
|
eu glumeam :)) dar oricum cu cea mai mare placere :D
|
3 Attachment(s)
SI IN SFARSIT A SOSIT PIESA MULT ASTEPTATA ;):lol::lol:DABEA ASTEPT SO MONTAM:twisted:
|
3 Attachment(s)
masina aceasta e un intreg roman de istorie..atat timp cat ursii domina la noi acest urs o sa fie printre putinele de care se va vorbi intr`una,sper ca numai de bine! :X
|
Ai facut de la zero fulia? Observ ca o sa folosesti curea de distributie pentru angrenarea compresorului, sa nu mai ai treaba cu patinatul curelei.
E gata si fulia de la compresor? |
Laf niste jante keskin kt1 in 4 prezoane 8,5- 9j, sau orice 8,5- 9j, stii pe cineva care are???? Vreau sa imi pun si eu pe o calibra si nush de unde!!! Msss!!! Bafta cu masina!!!
|
boss, cum dau si eu de tine ca la tel nu raspunzi ? mi-ai gasit si mie piese ? :D
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Te asteptam cu drag la urmatoarea legala8) .. Iar pentru domnul TWJ ii recomand sa se faca antrenor de balet:)))
El si cu doctorii aia ce mai uita bisturiu in pacient si`l coase la loc :)))))))))) |
10 Attachment(s)
Quote:
|
cel mai nebun urs ...
sunt mandru ca e din NSL :D |
1 Attachment(s)
Multa bafta Dani!!! Sa iti ajute cel de sus sa realizezi tot ce iti doresti si sa iasa o mare fortzaaa a strazilor!
Ps: In ritmul asta cred ca o sa ajungi sa pui asa ceva pe turbatul asta:) Numai bine boss! |
Quote:
|
:)):) e prea tare poza asta :)):):)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning