![]() |
Re: Challenges
Am cautat mai adanc pe net:
Beijing Auto Show 2008: JAC A137 & A138 Subcompacts Beijing Autoshow. JAC, that stands for Jianghuai Automobile Corporation, showed it's newest subcompact twins, the A137 hatchback and A138 sedan. The A's are designed by the Italian design studio from China's new Favorite Car Friend (FCF) Pininfarina :shock: . It will use a 1.3 liter Mitsubishi 4G13 engine and will cost between 7 and 11.000 dollar. A few years ago JAC was one of China's many light-truck and van makers, just like many of those it wants to go automobile and after trying for a while they seem to hit it right now. JAC brought many other new concept and production ready cars to the show. PS: nici eu nu stiam ce masina e. Doar ca mi-a semanat un pic cu Sandero ... asa ca am zis: what'a fuck, why not ? |
1 Attachment(s)
imi cer scuze pentru double-post dar nu mai am edit si nici nu cred ca l-as fi folosit , pentru a nu se banui ca aduc schimbari lucrarii.
my entry :arrow: |
3 Attachment(s)
Săptămāna trecută l-am provocat pe Manson la un battle pe cielo-ul de mai jos. Rezultatul...
Știm că trebuia să postăm de atunci provocarea, dar cum nu era sigură treaba, am zis să nu mai postăm. Mulțumim.;) Merci și ție Manson!;)
|
formal si frumos a scris manu....asa ca Rares trezeste-te mai repede si fa un pool :DDDD ce v-a adus Mosu'???
|
1 Attachment(s)
la provocarea cu jac a107 , ...
|
Battle || Manson vs manu_96xls
Battle-ul cu Jac-ul are rost sa-l mai fac? :lol: Sau.. mai asteptam? Se mai baga careva? Eu zic sa prelungim termenu, poate ma bag si eu.. sa vad cum am timp. Ca nu prea le mai vad rostu la battle-urile astea saptamanale, daca nu prea se baga mai multi de 2. :) |
prelungire ... ca altfel nu are haz.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
JAK-ul meu...simplu...
|
1 Attachment(s)
Jac a107 by CRM
...dupa o foarte lunga pauza... LE: Termenul se prelungeste pana pe 25 Decembrie, ora 22:00 |
Rareș, īnțelegem, a fost Crăciunul (eu īncă mă resimt) , dar cum e posibil să se prelungească pāna pe 25 decembrie?:oops:
Deci, pānă cānd?:-P |
rares pune urmatoarea masina omule :))
|
stai ca nu a specificat anul ... :lol:
|
aa.. scuze :lol: n-am fost atent, m-am uitat pe calendar, si am luat 7 zile dupa data de 18 :lol:
Pai, 1 Ianuarie 2010, ora 22.00 :D Inteleg ca o sa fie revu, dar no.. 2 saptamani, eu zic ca e suficient, ca doar e battle saptamanal, nu bisaptamanal :P |
1 Attachment(s)
hai si eu
|
1 Attachment(s)
Fiind incepator..am zis sa particip si eu la concurusul asta..bine din cate am vazut nu toate lucrarile sunt acceptate...:???:
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2:arrow:
|
oare am timp s-o termin si eu:rolleyes2? sa fie mai palpitant un pic:twisted:
|
Quote:
Man , baga mare , eu nu cred ca are cineva o problema sa mai asteptam 1 zi ... |
In cazul asta pot posta si eu un upload la versiunea de mai sus? ca seara cand am facut masina m-am grabit:D
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
PS. si eu eram tentat sa inlocuiesc lucrarea cu cea in care am pastrat culoarea si backgroundul original, pentru ca nu am vrut sa se supere Yackone pe mine. E aceeasi masina doar ca nu are two-tone-ul. |
La multi ani! Un an nou fericit va doresc!
Abia am ajuns acasa, am vrut sa fac poll-ul, dar daca zici yackone ca lucrezi si tu la masina, te asteptam, nu cred ca se supara nimeni. Fac pollul in seara asta, sau maine dimineata! Spor la lucru! @Wlad, cred ca ai citit regulamentul. Prima masina postata este cea care va intra in battle. Ai avut timp 2 saptamani. :) |
La multi ani si tie!
da Rares, am avut timp doua saptamani, dar tocmai aseara m-am uitat pe topic si am vazut ca este un challenge:oops: asta este..data viitoare ma voi pregati din timp:D |
1 Attachment(s)
Gata si eu...ceva rapid sa onorez si eu cu prezenta:rolleyes2
|
|
da vad ca a mea nu a intrat..
|
Lucrarile mai slabe nu intra ;)
|
nu cred ca e mare dif intre a mea si alu Wlad..dar e ok poate intru in urmatorul battle
|
1 Attachment(s)
@ Alex4u - diferenta e mica... dar detaliile fac diferenta!:D
ce zici de un battle? pana miercuri ora 22, sau chiar mai devreme:rolleyes2 accepti? |
bineinteles ca accept..pana miercuri
|
ok:) bafta
|
e posibil sa o termin mai devreme de miercuri:)
|
1 Attachment(s)
red clean subaru pentru detalii:arrow: https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...ml#post2946032
|
1 Attachment(s)
doar atata am reusit sa fac numai bine :)
|
Rares_CRM - se poate un battle?:D
|
Imi pare rau, dar nu. Nu aveti lucrari de battle.
|
Care se pune la un battle cu mine ???
|
rares crm esti no comment..
|
Intelegeti si voi ca trebuie sa ridicam shtafeta putin , nu mai merge cu lucrari de genu ,exersati mai mult , postati cat mai mult la Comentarii , postati pe site'uri de afara , ascultati ce zic altii mai experimentati si puneti in practica , daca vreti sa va ajut cu cea mai mare placere , luati id'ul meu si va ajut cu cea mai mare placere. Cautati tutoriale ,luati-o iar de la zero ,asa se invata ,gresiti ,o luati de la capt si asa mai departe !
no offense dar mai trebuiesc lucrate.. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:24. |
- Copyright 2026 4Tuning