![]() |
Re: --=Īntālniri săptămānale=--
Quote:
|
Pentru seara asta incercam Galeria Mall (parcare) sa vedem cum e...deci la 19:00 ne vedem acolo!
|
Quote:
Rar mai vezi masina de 25 de ani sa arate cum arata oltcit`ul tau. Impresionant m-a lasat cu gura cascata! Felicitari pentru achizitie si sa te ajute Dumnezeu sa o tii in stadiul asta mult timp de acum in colo` !! |
Ghici nu puten sa iti uram decat sa o stapanesti sanatos si sa ia parte de nr 10:)
|
Detalii domnilor, detalii....sunt curios :)
|
23 Attachment(s)
Poze de aseara de la G. Mall :D
|
Nu am vazut in viata mea un Oltcit ce arata atat de bine :shock: . Parca abia a iesit de pe portile fabricii ... felicitari pentru achizitie Robert :).
Cum a decurs intalnirea ... e mai buna locatia de la Galleria ? :-) |
Quote:
|
La stadion diseara toata lumea:!:
|
Quote:
|
Quote:
La 19:00! |
Ati sarit pe el ca indienii :)) off off
|
Quote:
:rolleyes2 Era vb de venit la Piatra ca sa se inteleaga:) |
Foarte frumos ursul ... :) . Iar pentru baiatul cu micul traby ... foarte tare man :), tare masinuta si mai ales sistemul audio :) . Va multumim ca ne-ati vizitat :) .
|
Ceva poze de aseara?:rolleyes2:D
|
Cu poze poate ne ajuta Tryfy ...ca el a facut cateva poze .
Eu vinerea asta am somat ... :oops: |
18 Attachment(s)
Quote:
Asadar, iata cam ce a fost la stadion vineri.:D Bine, masini au fost mai multe,dar pana nu a venit 601-le de la Roman, nu am scos aparatul din Daciot :D |
Quote:
|
Dupa atatia ani am gasit si eu combina :)
Foarte tare!!! In curand ajunge si 600'le. PROMIT!!! |
Quote:
|
Baietzi la ce ora ziceati ca va intalniti vinerea ???
|
Quote:
|
Mai bine zis, DE LA 19:00 incolo... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Glumesc...oricine e bine venit! ;) sa vii sa`mi spargi geamu ca sa ne cunoastem am la nr nt15rox ;) |
Quote:
|
v`a aratat 601`le cum se ruleaza in roman :) hai tot respectu din roman pentru baietii prezenti in seara aceea,toate cele bune si ne auzim in curand !
|
Caterinca si tot ce vreti la intanira de pe 23 iulie:)) http://justin-studio.com/?p=664
|
A cui "mamae" era si aia? :)) (tari rau de tot pozele)
...sincer? NU vreau sa pocesc dar am impresia ca sa mai schimbat treaba la Piatra. A mai crescut lumea "la minte" (sa zic asa) si incepeti sa va intelegeti cu totii...sa fiti o comunitate din ce in ce mai mult in adevaratul sens al cuvantului. Imi pare sincer rau ca nu am ajuns nici astazi, motivele sunt obiective. Sper si visez sa vin cu o surpriza mai mult sau mai putin frumoasa caci intotdeauna cand am venit mam simtit bine alaturi de voi...ma uit la poze si'mi pare rau ca nu's prin ele. Numai bine baieti, peace out! P.S. Poate adunam next week si Piatra si Tg Nt si Romanul undeva la o iesire...sau chiar in Piatra, langa Piatra...facem niste poze...socializam...we share the same spirit. P.S.2 Stefane da'ti facea ochi dulci mamae...grija mare...stii tu vorba aia "gaina batrana face ceorba buna" :)) |
ce gagica belea....numai buna pentru un calendar:twisted:
nu e rea ideea de a iesi undeva cei din piatra, roman si tg nt |
Ma gandeam ca pe sapta viitoare sa ne organizam la o deplasare la Roman!
Eu merg sigur cu masina mea! Daca exista doritori stabilim zi si ora sa ne vedem cu totii la ROman! La TG Neamt tot am mai fost ,e timpul sa mai facem ceva si la romascani! Propun Sambata dupa masa asa sa mergem sa ne intalnim cu totii acolo! |
Quote:
|
Quote:
Mergem asa mai pe seara pe racoare...usor ...frumos ..stam la o poveste cu baietii , o turA ...un suc ceva:D O sa vb si cu Dan , proprietaru Golfului II portocaliu din Roman poate ajunge si el la un chat:D |
14 Attachment(s)
pun si eu cateva poze:lol::lol::lol:
|
Quote:
:)Ia cauta-te de poze |
Quote:
cativa dintre noi (ex katana members) o cunoastem de mult timp pe mamaia...ca venea la colibi cand mai ardeam noi serile pe acolo... Si tot asa ne canta,spunea poezii... e caterinca mare baba... Si ca tot veni vba de baba...tipul ala cu care era,oficial spun ca are mai multa scoala decat unii dintre noi! ;) E foarte destept omul,numai ca asta face bautura din om...il distruge! |
inteligent sticker are alin pe capacel !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning