![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Ce sa lasi mah .. lasa-i si asa si-o iau in cap :) NU frate... te bagi in fata lui .. il franezi usor .. il dai jos si apoi, vorba lu joker, ii rupi degetu :) Da el probabil era bazat pe el ca erau 3 baieti in masina si ce-a spus ca-s smecheri .. eu eram cu o tipa :) De asta s-a si uitat prima oara sa vada cine e in masina.. imi pare rau ca nu i-am retinut nr de inmatriculare :(
|
Quote:
|
Quote:
|
D-acum .. imi pun geamuri fumurii ca sa nu ma vada idiotii si sa-mi arate 'degetu' .. las' ca daca mai prind unu pe strada il opresc si-i rup capu, nu degetu :) Dupa ce ca-mi taie calea tot el cu figuri ..
|
Quote:
|
Quote:
|
mariuse nu mai stiu exact ... da era o corsa atat mai retin .. parca era neagra .. oricum era un tip la vreo 20 - 22 de ani .. cu multe beshini pe el .. cred ca s-a dus la Dumbrava la discoteca ca dupa ce-am trecut de camerele video i-am dat sa vad daca-l ajung si pana la Bacau nu l-am ajuns .. deci s-a oprit pe undeva pe traseu :)
Lasa ca acush vine bertone-le si vad eu apoi daca mai indraznesc copii sa-mi taie calea :) |
Quote:
|
Nu nu.. era de Romania ... oricum.. nu conducea doar inainte ca reusea sa schimbe benzile :D Ca s-a dat de pe a 2a banda pe prima la semafor .. n-a vazut idiotu ca veneam din spate pe prima :) In fine ... las ca-l mai vad eu prin oras candva :)
|
Quote:
PS: mersi ca ai observat greseala .... si ca ai fost atat de ingaduitor ...sa-mi arati si varianta corecta . :lol: |
Nu e vorba de asta ... doar ca am inceput sa urasc mIRC-arii astia care incep sa-i intalnesc la tot pasul, si nu te fac neaparat pe tine mIRC-ar, dar vad ca tot mai multi incep sa scrie in 'limbajul' mircarilor. Analfabet, zeci de mii de puncte intre 3 cuvinte (ca si la tine :lol:) si cu prescurtari de nu le intelege nimeni. Totusi ... te grabeste careva cand scrii pe forum? Nu ai timp sa stai putin si sa scrii corect, ca poate nu toti inteleg prescurtarile si etc? :) In fine ... bafta la sofat :)
|
Quote:
nu stiu ce prescurtari ai gasit la mine ? in fine. bafta |
ce va mai plictisiti pe forumul asta :|
|
Cine il stie pe baiatu asta cu dacia albastra LEU, rugati-l sa vina la stadion cu masina...am vaz ceva poze si mi-a placut mult de tot ce a iesit!
|
o sa-l anunt ... numa sa nu fie plecat din oras ...
|
el vine la stadion, dar de obicei pe la ora 20:30 - 21:00 :D
|
Salut! Rog sa-mi zica si mie cineva unde as putea reconditiona la noi in oras niste jante din aliaj atinse (sterse) de borduri si cam in ce bani?
|
Quote:
|
Quote:
|
N-a mai venit la stadion ....vorbiti pentru sapt asta ...sau trimiteti un privat cu nr lui de telefon.
|
Quote:
|
Quote:
|
arpopo, pe vineri vine cineva ? :) si la cat e intalnirea ca nu mai retin exact
|
ora 19:00 la stadion ... :)
|
Quote:
ps. da pe mess nu mai dai ? :-s |
e ok :) merci
ba dau si pe mess, dar la 5 termin serviciul deci ziua nu intra in discutie, doar ce ma istau de la servici cand am timp iar acum sunt on;line :-w |
De la ora 19:00 e intalnirea!!!
|
da, merci alin :)
|
Quote:
|
Quote:
mie mi`a zis , mi`a explicat , l`am inteles :) ps. vine la intrunire la stadion buddy , nu neaparat la noi :) |
cam asa e budyy, valex a inteles ideea, nu neaparat ca vam parasit in sensul ca, gata nu ne mai cunoastem :)) doamne fereste
|
Quote:
nu`i nicio problema n`am nimic cu tine:D vbim vineri! |
Quote:
mai discutam noi maine seara .... |
acum nu mai apartin de nici un club :)
p.s. daca vremea e tot asa ? ce facem ? ne mai intalnim tot la stadion ? |
Quote:
Va asteptam! |
lol ? poate vreun trailer ceva :)
|
:shock:eu credeam ca apare prin vara
|
Mi-a zis cineva ca l-ar avea...sa vedem macar cateava secvente
|
Premiera in Romania 03.04.2009
Release Date: 3 April 2009 (USA) http://www.imdb.com/title/tt1013752/ De unde ai ma fast furious 4 ca nici n-a fost lansat :D |
Poate are omu alt film si a zis ca e fast 4
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning