Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Scarto 13-01-09 13:50

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Ce sa lasi mah .. lasa-i si asa si-o iau in cap :) NU frate... te bagi in fata lui .. il franezi usor .. il dai jos si apoi, vorba lu joker, ii rupi degetu :) Da el probabil era bazat pe el ca erau 3 baieti in masina si ce-a spus ca-s smecheri .. eu eram cu o tipa :) De asta s-a si uitat prima oara sa vada cine e in masina.. imi pare rau ca nu i-am retinut nr de inmatriculare :(

buddy_lexx 13-01-09 13:50

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1978184)
lasal ....si eventual cand il vezi urmatoarea data rupei degetu.....:))

nu asa se face ma jok3r...ii lasi in plata lor..ca daca te pui cu prostu..stii u vba aia... iti dai seama k ala asa face zilnic...deci iti dai seama k atata il duce... si probabil k intr`o buna zi va gasi tot un tembel k el care sa`i puna capac..sau sa`i traga vreun capac:))))

Jok3r K10 13-01-09 13:53

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1978189)
Ce sa lasi mah .. lasa-i si asa si-o iau in cap :) NU frate... te bagi in fata lui .. il franezi usor .. il dai jos si apoi, vorba lu joker, ii rupi degetu :) Da el probabil era bazat pe el ca erau 3 baieti in masina si ce-a spus ca-s smecheri .. eu eram cu o tipa :) De asta s-a si uitat prima oara sa vada cine e in masina.. imi pare rau ca nu i-am retinut nr de inmatriculare :(

De asta ador eu geamurile fumuri......sa nu se vada nimic..

Scarto 13-01-09 13:58

D-acum .. imi pun geamuri fumurii ca sa nu ma vada idiotii si sa-mi arate 'degetu' .. las' ca daca mai prind unu pe strada il opresc si-i rup capu, nu degetu :) Dupa ce ca-mi taie calea tot el cu figuri ..

Jok3r K10 13-01-09 14:20

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1978217)
D-acum .. imi pun geamuri fumurii ca sa nu ma vada idiotii si sa-mi arate 'degetu' .. las' ca daca mai prind unu pe strada il opresc si-i rup capu, nu degetu :) Dupa ce ca-mi taie calea tot el cu figuri ..

Mai da ce rau mai esti.....:lol:

mariusD 13-01-09 15:58

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1978108)
Nu e vorba de profesor de romana sau etc .. da totusi .. sunteti analfabeti? Si pun pariu ca nu le-a inversat din greseala ci pt ca nu stie gramatica :) Se alege prafu' de tara asta :lol:

E vreounu dintre voi cu opel corsa care se ducea spre Savinesti ..la chimie pe data de 10 (sambata) cu inca un tip in dreapta si in spate cu 2 fete (parca) ? Am intalnit un idiot pe drum si ma gandeam ca poate-l intalnesc si aici .. daca nu, scuze :D

Imi taie calea la semafor .. se baga in fata .. il flashuiesc ca mi-a taiat calea si daca tot mi-a taiat-o macar sa-i dea pedala .. dupa care il depasesc .. se uita ciudat la mine si apoi pe la regiment ma depaseste si imi arata 'degetu' ... il depasesc iar apoi dupa care reduc si ma bag pe banda 1 pentru ca ma apropiam de camerele fixe de la Dumbrava si el ma depaseste nervos si cu viteza ... :D Sunt curios doar cat i-a venit amenda :lol:

fitze de om cu masina straina... corsa :)) scarto eu il bagam in santz dak eram in locul tau ... si nu`mi zi... o corsa neagra cumva?

Scarto 13-01-09 16:27

mariuse nu mai stiu exact ... da era o corsa atat mai retin .. parca era neagra .. oricum era un tip la vreo 20 - 22 de ani .. cu multe beshini pe el .. cred ca s-a dus la Dumbrava la discoteca ca dupa ce-am trecut de camerele video i-am dat sa vad daca-l ajung si pana la Bacau nu l-am ajuns .. deci s-a oprit pe undeva pe traseu :)
Lasa ca acush vine bertone-le si vad eu apoi daca mai indraznesc copii sa-mi taie calea :)

mariusD 13-01-09 16:33

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1978583)
mariuse nu mai stiu exact ... da era o corsa atat mai retin .. parca era neagra .. oricum era un tip la vreo 20 - 22 de ani .. cu multe beshini pe el .. cred ca s-a dus la Dumbrava la discoteca ca dupa ce-am trecut de camerele video i-am dat sa vad daca-l ajung si pana la Bacau nu l-am ajuns .. deci s-a oprit pe undeva pe traseu :)
Lasa ca acush vine bertone-le si vad eu apoi daca mai indraznesc copii sa-mi taie calea :)

:) uf ... avea cumva numar de italia?:D astia`s de aia baietzasi care stiu sa conduca numa inainte si drept :D

Scarto 13-01-09 16:49

Nu nu.. era de Romania ... oricum.. nu conducea doar inainte ca reusea sa schimbe benzile :D Ca s-a dat de pe a 2a banda pe prima la semafor .. n-a vazut idiotu ca veneam din spate pe prima :) In fine ... las ca-l mai vad eu prin oras candva :)

stefan_88 13-01-09 17:10

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1978108)
Nu e vorba de profesor de romana sau etc .. da totusi .. sunteti analfabeti? Si pun pariu ca nu le-a inversat din greseala ci pt ca nu stie gramatica :) Se alege prafu' de tara asta :lol:
:

am gresit ... e omeneste .... mai ales ...dupa ...ce toata ziua am alergat ...prin tot orasul cu treaba ... recunosc am gresit .... dar chestia asta ....nu cred ca iti da tie dreptul de a face afirmatii de genu " ci pt ca nu stie gramatica "... sau intrebarea ... " sunteti analfabeti ?" sau mai stiu eu ce .... Si mai am o intrebare pentru tine ... tu nu ai gresit niciodata ?

PS: mersi ca ai observat greseala .... si ca ai fost atat de ingaduitor ...sa-mi arati si varianta corecta . :lol:

Scarto 13-01-09 17:14

Nu e vorba de asta ... doar ca am inceput sa urasc mIRC-arii astia care incep sa-i intalnesc la tot pasul, si nu te fac neaparat pe tine mIRC-ar, dar vad ca tot mai multi incep sa scrie in 'limbajul' mircarilor. Analfabet, zeci de mii de puncte intre 3 cuvinte (ca si la tine :lol:) si cu prescurtari de nu le intelege nimeni. Totusi ... te grabeste careva cand scrii pe forum? Nu ai timp sa stai putin si sa scrii corect, ca poate nu toti inteleg prescurtarile si etc? :) In fine ... bafta la sofat :)

stefan_88 13-01-09 17:19

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1978714)
Nu e vorba de asta ... doar ca am inceput sa urasc mIRC-arii astia care incep sa-i intalnesc la tot pasul, si nu te fac neaparat pe tine mIRC-ar, dar vad ca tot mai multi incep sa scrie in 'limbajul' mircarilor. Analfabet, zeci de mii de puncte intre 3 cuvinte (ca si la tine :lol:) si cu prescurtari de nu le intelege nimeni. Totusi ... te grabeste careva cand scrii pe forum? Nu ai timp sa stai putin si sa scrii corect, ca poate nu toti inteleg prescurtarile si etc? :) In fine ... bafta la sofat :)

sincer .. mai tot timpu alerg , nu prea am timp...sa stau sa gadil forumul.
nu stiu ce prescurtari ai gasit la mine ? in fine.
bafta

VaLeX 13-01-09 18:43

ce va mai plictisiti pe forumul asta :|

Ali_ump 14-01-09 17:44

Cine il stie pe baiatu asta cu dacia albastra LEU, rugati-l sa vina la stadion cu masina...am vaz ceva poze si mi-a placut mult de tot ce a iesit!

stefan_88 14-01-09 17:55

o sa-l anunt ... numa sa nu fie plecat din oras ...

valy_04TRR 14-01-09 19:18

el vine la stadion, dar de obicei pe la ora 20:30 - 21:00 :D

claus77 19-01-09 19:50

Salut! Rog sa-mi zica si mie cineva unde as putea reconditiona la noi in oras niste jante din aliaj atinse (sterse) de borduri si cam in ce bani?

buddy_lexx 19-01-09 21:38

Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 1994144)
Salut! Rog sa-mi zica si mie cineva unde as putea reconditiona la noi in oras niste jante din aliaj atinse (sterse) de borduri si cam in ce bani?

vorbeste cu byalin...el parca reconditiona jante

claus77 20-01-09 07:26

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1994482)
vorbeste cu byalin...el parca reconditiona jante

O.K. Merci mult...mai vorbim.

Ali_ump 21-01-09 14:16

N-a mai venit la stadion ....vorbiti pentru sapt asta ...sau trimiteti un privat cu nr lui de telefon.

buddy_lexx 21-01-09 19:22

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1998497)
N-a mai venit la stadion ....vorbiti pentru sapt asta ...sau trimiteti un privat cu nr lui de telefon.

vine..am vbit eu cu el:D

Ali_ump 21-01-09 21:56

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1999307)
vine..am vbit eu cu el:D

Ms buddy, chiar vreau sa vad masina :)

RazvanB 28-01-09 16:47

arpopo, pe vineri vine cineva ? :) si la cat e intalnirea ca nu mai retin exact

stefan_88 28-01-09 16:50

ora 19:00 la stadion ... :)

VaLeX 28-01-09 16:54

Quote:

Originally Posted by RazvanB (Post 2018162)
arpopo, pe vineri vine cineva ? :) si la cat e intalnirea ca nu mai retin exact

iti misti fizicul la intalnire? :)

ps. da pe mess nu mai dai ? :-s

RazvanB 28-01-09 16:58

e ok :) merci

ba dau si pe mess, dar la 5 termin serviciul deci ziua nu intra in discutie, doar ce ma istau de la servici cand am timp

iar acum sunt on;line :-w

Ali_ump 28-01-09 17:20

De la ora 19:00 e intalnirea!!!

RazvanB 28-01-09 17:24

da, merci alin :)

buddy_lexx 28-01-09 19:19

Quote:

Originally Posted by RazvanB (Post 2018270)
da, merci alin :)

da cum de vii pe la intalniri? k pe noi cei din katana ne`ai cam parasit asa fara sa zici nimic

VaLeX 28-01-09 19:54

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2018640)
da cum de vii pe la intalniri? k pe noi cei din katana ne`ai cam parasit asa fara sa zici nimic

long story short , Razvan mi`a zis ca nu poate sa intre`n KATANA ca deja era in Logan Club , asa ca nu are nici un rost sa mai intoarcem mortii in morminte :)
mie mi`a zis , mi`a explicat , l`am inteles :)

ps. vine la intrunire la stadion buddy , nu neaparat la noi :)

RazvanB 28-01-09 20:06

cam asa e budyy, valex a inteles ideea, nu neaparat ca vam parasit in sensul ca, gata nu ne mai cunoastem :)) doamne fereste

buddy_lexx 28-01-09 23:30

Quote:

Originally Posted by RazvanB (Post 2018783)
cam asa e budyy, valex a inteles ideea, nu neaparat ca vam parasit in sensul ca, gata nu ne mai cunoastem :)) doamne fereste

asta am inteles..dar vali noua nu ne`a zis..adik eu am vazut ca te duceai la logan club.. si ziceam uite ma..aici vine la noi nu...

nu`i nicio problema n`am nimic cu tine:D vbim vineri!

VaLeX 29-01-09 12:38

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2019374)
asta am inteles..dar vali noua nu ne`a zis..adik eu am vazut ca te duceai la logan club.. si ziceam uite ma..aici vine la noi nu...

nu`i nicio problema n`am nimic cu tine:D vbim vineri!

iti dai seama ca nu putea sa apartina de 2 cluburi :)
mai discutam noi maine seara ....

RazvanB 29-01-09 17:33

acum nu mai apartin de nici un club :)

p.s. daca vremea e tot asa ? ce facem ? ne mai intalnim tot la stadion ?

Ali_ump 29-01-09 20:28

Quote:

Originally Posted by RazvanB (Post 2021141)
acum nu mai apartin de nici un club :)

p.s. daca vremea e tot asa ? ce facem ? ne mai intalnim tot la stadion ?

Daca tot ploua si maine seara sunteti invitati cu totii la Pensiunea Ingrid sa vizionati Fast and Furious 4 :twisted::twisted:. ne vom intalni la Stadion la ora 19:00 scurt ...5 10 min dupa care acolo ;)
Va asteptam!

Scarto 29-01-09 20:30

lol ? poate vreun trailer ceva :)

D@N_NSL 29-01-09 20:31

:shock:eu credeam ca apare prin vara

Ali_ump 29-01-09 20:32

Mi-a zis cineva ca l-ar avea...sa vedem macar cateava secvente

Scarto 29-01-09 20:32

Premiera in Romania 03.04.2009

Release Date:
3 April 2009 (USA)
http://www.imdb.com/title/tt1013752/

De unde ai ma fast furious 4 ca nici n-a fost lansat :D

Ali_ump 29-01-09 20:54

Poate are omu alt film si a zis ca e fast 4

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning