![]() |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Deci......eu cu spatele....nevasta in fata si in lateral buze dracesti sau cum s-o traduce devilishlips.... :lol:
|
...buhahahahaha :lol: :lol: alta nu puteai sa pui ma shi tu (akolo imi baga`se zapada ery in pantalonashi).....pune`o p`aia cu nevasta`ta intre copaci singura e belea :twisted: .....
|
Re:
Quote:
|
....al dreaq ..pfffffffffffff :evil: :evil: :evil: ...te ia mama lu ala dragutz dak ne intalnim prin orash....si te spun lu psycho :chainsaw: :bat:
|
hot bod
|
he heeee...
da ce poza in miscare reihan, n-as putea :lol: :lol: si.. a cui e masina din poza, apropo? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
...ery o bag si pe aia cu tine pe saniutza?..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
|
observatzi va rog tinuta de schi si saniush .. blugi talie joasa si cizme .. buhahahahaahah
|
...hmmm :punch: :headache: :flamed: ....asta doar ptr ca stiam ca mergem in orash la o cafea ...nu k nu o sa mai ajung aks trei zile si o sa urk pana in vf muntelui..pfffff......anyway ptr cei care nu ma stiu nu sunt genu` fitza sa umblu pe tokuri knd urk pe munte.....si gata k e prea mult off :evil:
|
d3vilish_lips
se intampla si la case mai mari :P |
3 Attachment(s)
wa.. am revenit si eu c`o poza :D 2 ... 3 :P
1. my girl 2. o buna pretena roscovana :D 3. like her boobies ? :)) |
wtf ? numai pot da edit ? hmm ... am gresit ordinea numelor pozelor ... prima NU e pretena mea :P cea din ultima poza este ... prima e o tzatzoasa nebuna :D
|
cheluleeee...
ai grija de nevasta :D |
si de aia cu big boobs :D
|
bai ai grija de ea .. mergi la doctor cu ea cred k are o inflamatie la plamani :)
|
damnit... am zis k am gresit ... pretena mea e cea din a treia poza ... prima cu \"plamanii inflamatzi\" e pur si simplu o amik :D
|
vezi ca in curand ma mut dupa ford v6 la ploiesti..poate imi faci si mie cunostinta cu domnisoara...da se poate..
sunt bun de cinste...cate sticle sa fie? |
kre mai doreste kre mai pofteste .. avem o roscata focoasa si o tzatzoasa ... [hai k rimeaza :D] doritori ? :P
|
Re:
Quote:
cat despr tova ta...cati ani are?ca pare de vreo 25-26 |
HAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 25 ? 26 ????????? MOAMAAAAA =)))))) are 18 ani bro :P fresh meat :P hehe moama ... hai k io no vedeam asa baba :D 8)
|
mie asa mi s-a parut..... :oops:
|
Re:
Quote:
anyway :) ziceai ca nu mai postezi , ahahha stiam ca n`o sa rezisti :) -------------- BYTZULE !!!!!!!!!!!!! lasa-l pe ford in pace ! de abia a reusit Gabitza sa-l aduca pe drumul cel bun , saluta si el cu \" o seara buna .. \" la telefon :) iar il distrugi ? il duci la femei la ploiesti ? :D ai grija. ... :P |
prietena ta arata de mai mult de 18 ani intr-adevar...
nu chiar de 25 dar oricum... cat despre big boobs... ma intreb cam cum isi spune gravitatia cuvantul cand scapa de sutien :twisted: :twisted: |
mah nu stiu cum isi mentzine ea ravitatea da ... deh ... fiecare cum se descurca :D
eh si mie mi se mai pare k arata kteodata de peste 18 ani ... dar so vezi knd se prosteste k zici k are 5 ani :P :D roscata ... hmm e si ea dragutza ... are farmecele ei :D da io tot de pretena i like more :oops: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
eeh si tu steffy ... cine vorbea :D :oops:
asa k , capu sus :P |
bha Chelooo, n`ai mai murit da`te drequ? poate ma anunti si pe mine cand nu te`o mai phoote grija ce fac!
intre timp vezi ca ai ajuns vedeta pe un alt thread: https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...=asc&start=375 (citeste incepand cu ultimele 2 posturi de acolo) te`am salutat.. cu spatele |
acum am vazut si eu pozele ce sani are wowwwowowow :lol: :lol:
|
sasha ashteptam nishte poze \"mai recente \" cu tine
|
sper sa se descurce ..ca e fff noua ...nu prea se impaca cu forumul ...da cu putin ajutor o sa inceapa sa le prinda. de poze nu cred ca duce lipsa ... gagico asteptam sa iti faci aparitia
|
o ajut eu cu forumul , daca vrei/vreti :P ....
|
2 Attachment(s)
poze cu Sasha ca nu ii merge netu ...
|
:shock: :shock: :shock: :shock:
|
iesi frate din transa :D
|
Re:
Quote:
|
:lol: de la tatuaj poate a ramas omu in transa :lol: