![]() |
Re: Caut melodie! :)
Quote:
|
Quote:
|
Dark New Day - Pieces ??? o are cineva???
|
are cineva, cumva roger sanchez - lost ( radio edit) ? daca da, atunci daca se poate, sa o urce cineva aici. multumesc.
|
stie cineva melodia care este in reclama "peroni" unde sunt si niste secvente din filmu La dolce vita????
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
;) :arrow: Quote:
|
se poate uploada pe site soundtrackul de la gumball??
|
caut si eu a club song care suna cam asa: sometimes i feel like i'm loosing control,there's a shadow all over my soul .... bla bla bla si e o voce asa mai groasa cea care canta...
|
Quote:
next |
Stie cineva piesa care apare in reclama de la Petrom.Urmaresc reclama doar ca sa ascult fragmentu acela de piesa.
Ms. |
https://www.youtube.com/watch?v=j2tWfUsghYk
imi spune si mie va rog cineva, cum se numeste melodia din filmuletzu acesta?...multumesc :D |
cine ma ajuta si p mine?
Fedde Le Grand-Put your hands up for Detroit |
1 Attachment(s)
here u go :)
|
Quote:
|
Quote:
|
deci vreau si eu...cu toate ca sunt 1000% sigur ca nu o sa sa stie nimei...melodia din american pie I cand e Jim cu Nadia in camera si se dezbraca Jim pe melodia de la radio..help...de 2 sapt intreb pe toate forumurile pe care intru :(
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
vreau si eu melodia de la emisunea " YO MAMA " de pe MTV o baga mereu cand incepe emisiunea o stiti ? e prea tare
|
bryan, baga fragmentul din film pe forum sau macar zi-mi la ce min e in film, sper sa pot sa te ajut k parca am tot soundtracku' pe undeva
|
nu stiu ca nu mai am filmul....e pe la inceput..daca ai vazut filmul stii faza cand e Nadia cu Jim in camera si se termina Jim de 2 ori :))
e o melodie mai "house" asa in care se tot repeta un cuvant.. la radio..nu stiu daca o fi in soundtrack :( cine are filmul sa se uite please.... |
caut si eu piesa de pe coloana filmultetului ..:arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=23rUuXT60NM cine stie.. dau un suc. mersi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sper sa ma ajutatzi si pe mine..
caut mel din celebrul film KITT(nu stiu daca am scris corect)..... dar o varianta mai house asa....(oricum orice varianta e bine venita) |
'busta rhymes - fire it up' e o mel care pastreaza ritmul, dar probabil k o stii..
|
sa-mi dea si mie cineva 50 cent-patiently waiting,va rog
Mersi:-) |
1 Attachment(s)
sa-ti dea..
|
ceva chestii turcesti..in engleza cu araba.. nici nu stiu cum se numeste genul! gen let the music play sau ranny-bad boy ...au si bass misto are cineva?
|
Quote:
.dar cum se cheama melodia are idee careva.. ca am cautat si n-am gasit-o :cry: inca odata multumesc nikeFF |
are cineva mel bad boys sau cam asa ceva. -bad boys, bad boys coming.... what you gone do, bad boys coming- cam asa suna
imi pare rau ca nu pot sa dau mai multe detalii |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cred ca e Bob Marley ;)
|
ma baieti ...chiar nici unu nu stie melodia de la emisunea de la MTV "yo mama" ..melodia care o bagta la sfarsit? plsss ..morrr
|
Depinde care ca a aparut si Yo Momma NYC ;)
|
plm ...YO mama ....normal ...plm .....o sti?
|
cine ma poate ajuta si mine cu niste link-uri de unde sa pot da jos niste melodii cu rod stewart, albumele "the very best of ..." sau "unplugged ... and seated" sau macar melodiile : rhythm of my heart, have i told lately, this old heart of mine, etc.multumesc.
|
Quote:
.dar cum se cheama melodia are idee careva.. ca am cautat si n-am gasit-o :cry: :cry: :cry: va multumesc |
1 Attachment(s)
Asta e..... ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning