![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
baieti nu stiti starea drumului dintre Deva si Sebes ? ...Unde se lucreaza,ce portiune,rute ocolitoare etc.
Merci |
Eu zic sa te abtii zilele astea sa meri la Orastie,daca sti vreo ruta ocolitoare,du-te.
http://www.hunedoreanul.ro/eveniment...soferi-2940345 |
ruta ocolitoare stiu pana la intrarea in orastie...iesi sus in deal aproape la intrare:| alta nu stiu
|
Quote:
|
nu stiu traseul :|
|
1 Attachment(s)
E foarte simplu traseul: Intri in simeria de pe DN si mergi tot inainte dupa drum, treci pe langa parcul dendrologic (in stanga ta), apoi pe un pod peste Mures si ajungi la o intersectie unde faci dreapta spre Geoagiu; de acolo mergi tot inainte pe drum pana la o intersectie unde faci dreapta pe un pod, iar de acolo iarasi tot inainte si iesi la halta Geoagiu, exact dupa Orastie la cativa km.
Daca nu intelegi da-mi pe PM numarul tau de telefon si te sun. |
Ruta ....Simeria...Geoagiu...Orastie ..este singura pe care poti sa mergi....fara sa stai la coada...daca nu stii traseul ...mai ia pe cineva cu tine..sau fa-ti rost de un GPS ;)
|
Quote:
|
merci baieti...maine plec la nunta la Alba-Iulia si de aceea va intreb.Inca nu stiu sigur cu ce o sa merg...daca merg cu masina cred ca o sa aleg traseul acesta cu simeria-geoagiu
|
Drum bun;)
|
:dance:ok..distractie placuta si sa nu bei mult:drunk:
|
Din pacate si eu tre' sa merg maine pana la Sebes :cry2:,o sa merg pe ruta ocolitoare,sper sa nu faca toti la fel si sa se transforme in ruta asteptatoare :cry::boxing:
|
Quote:
|
Quote:
|
ok...atunci iti urez drum bun! ;)
Si sa ai grija la Sebes, sa nu te prinda si pe tine Politia, sa te lase si pe tine pe margine cum m-au lasat pe mine :D |
Quote:
|
pana sa ajungi in Sebes..... acolo m-au oprit pe mine
|
"Va invitam sa participati la INTRUNIRE MOTO : ,, FREE BYKERS WEEK 2008 ".
Festivalul este dedicat tuturor motociclistilor cu SPIRIT LIBER si cu chef de distractie . Marele ,, Tam Tam " va avea loc la 9 km de HUNEDOARA , in localitatea Nandru , in perioada 21 – 24 August 2008 ( de joi pana duminica , pt ca 1 saptamana intreaga era chiar prea mult ) Cei care vor face ZGOMOT vor fi : TOPAZ HAZARD ( fost Cash ) TEO MENESTRELU SIMBIO SLADE SCRUM Pe parcursul ,, MARII ADUNARI MOTOCICLISTE " puteti admira sau lua parte la urmatoarele concursuri si atractii : Tiroliana , Drive test cu ATV-ul , Teren de motocros , Piscina cu doze de bere , Cioplitul butucuclui de lemn , Bautul berii cu paiul , Sumo , ...multe alte surprize si distractii.. . Cazare doar la cort ----- Mancare si bautura pe saturate . Taxa de intrare este de 25 lei -- si veti primi o portie de mancare gratis . Va asteptam la 4 ZILE DE DISTRACTIE SI NEBUNIE cum doar Motociclistii stiu sa faca !!! " |
Pai daca ne inviti,sa inteleg ca te gasesc acolo :rolleyes2,sau mai bine,esti organizator?:wave:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
bk de la weeding,a fost frumos.Cu drumul a fost ok prima oara am mers pe ocolite si acum am venit pe orastie...nu e nasol tare ..se circula pe ambele sensuri,doar ca unul nu e asfaltat,deci e OK nu cred ca mai sunt blocaje(cel putin eu nu am prins:))
o poza la 3 ace :lol: ca nu am mai luat si sacoul |
Guy's nush cand ne mai auzim ca maine plec in "concediu".Plec la felix vreo saptamana.Ne mai auzim.
Numai bine :-P |
Quote:
|
Quote:
|
distractie placuta spyk3
|
Quote:
|
Quote:
cu adidasi ,pantaloni de stofa si bustul gol am venit noaptea spre casa :lol: & merci marius |
sa moara foca mea inecata daca nu ma imbrac asa cand merg la nunta (in caz ca sunt invitat :lol:)
|
Quote:
|
Quote:
|
da ce are?? eu am facut doua drumuri de Felix intr-o saptamana...
|
Quote:
|
bk din concediu ...maine plec la munca la tara :lol: vreo 2 ,3 zile...deci mai asteptati cu feedback-ul de la bazar ;))
|
am si eu de vanzare o luneta de dacie 1300, e noua...am luat-o pe cand aveam dacie...si acum am ramas cu ea si vreau s-o vand...cu-i ii trebuie, sa ma contacteze...va las si un nr de tel. 0746631678...pretul se negociaza.
|
Pune anunt la bazar ! :p
|
Quote:
|
Imi puteti spune va rog un DVD Ripper bun ?
|
Quote:
il dai jos de pe torrenti de undeva, cu el am ripuit vreo 2 dvd-uri si merge. |
Quote:
|
bk home :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning