![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
Au avut intr-o perioada si cauciucuri , dar au disparut subit ! |
si plus ca au o gramada de ***uri care le cumperi azi si maine cade o bucata din el :)) e frumos acoolo cand ai timp de pierdut si iti face placere sa vezi cate prostioare pot exista si cate kkitsch-uri exista .. oricum acolo e tot timpu full dar nu de genu cum aratau in buc cu cozi facute de la ora 5 dimineata
|
Eh si cu tine acum ! Ai vazut tu tv care sa exagereze :rolleyes2 ??? Eu nu !!! :-P:lol::D
|
toate ca toate da unde vand si eu niste borbet-uri pe 17` ??
|
Quote:
P.S. Glumesc !;) Cred ca mai degraba la vara o sa se vanda mai bine ; sau primavara . Acum e timp mort ; craciune/craciunite , revelioane . Cam nasol . |
si daca tot e de ajutor cine ma ajuta sa repar un SONY XAV-7W nu mai iese ecranul si sa ii gasesc modul pentru anexe ... pt cei care nu stiu e un radio cu ecran iar in spate se conecteaza un modul in care bagi dvd mp3 etc
|
Salut ,unde gasesc o reprezentanta ROMBAT in CT
|
Salut tuturor in primul rand, fiind primul meu post pe forum, am si eu nevoie de putin ajutor din partea celor din Constanta cu o informatie, Am un Astra F din '93 si am cam facut toba finala varza, in magazin nu gasesc momentan. Unde mai sunt dezmembrari, sau unde pot gasi o toba compatibila la un pret decent? Va multumesc anticipat.
|
Reprezentante acumulatori auto romanesti stiu cel putin 2: una pe Poporului, de la Trocadero spre b-dul Tomis, iar cealalta este la parterul sediului Policolor de pe str. Nicolae Filimon colt cu str. Verde (ca reper, cum vii de la Carrefour pe Aurel Vlaicu, in dreptul reprezentantei Seat virezi stanga, mergi ~200m si o sa gasesti pe dreapta o cladire P+1 cu albastru si galben - Policolor). Una din cele doua reprezentante este "Caranda", nu mai stiu care..... insa din cate imi amintesc "Rombat" si-a schimbat denumirea in "Caranda", sau poate am fost informat gresit.
@Lyv: prezoane, daca vrei standard, gasesti pe Atelierelor la vulcanizari, intreaba la oricare din ele si trebuie sa stie baietii (o sa te trimita la "Arabu'"). Daca vrei dimensiuni "la comanda", lucreaza cineva pe forum asa ceva, la preturi bune si cu material corespunzator, cumparatorii s-au aratat multumiti de produsele lui. Cauta la sectiunea "Jante si anvelope", titlul topicului era ceva de genul "prezoane, distantiere, inele de centrare etc." |
[QUOTE=quick_5hifter;3900389]Reprezentante acumulatori auto romanesti stiu cel putin 2: una pe Poporului, de la Trocadero spre b-dul Tomis, iar cealalta este la parterul sediului Policolor de pe str. Nicolae Filimon colt cu str. Verde (ca reper, cum vii de la Carrefour pe Aurel Vlaicu, in dreptul reprezentantei Seat virezi stanga, mergi ~200m si o sa gasesti pe dreapta o cladire P+1 cu albastru si galben - Policolor). Una din cele doua reprezentante este "Caranda", nu mai stiu care..... insa din cate imi amintesc "Rombat" si-a schimbat denumirea in "Caranda", sau poate am fost informat gresit.
Mersi ca mai informat ,acum urmeaza sambata sa ma duc ca sa-mi cumpar o baterie |
salutari,stie cineva cum e drumu spre harsova incolo?maine trebuie sa ajung la harsova si am auzit ca la constanta deja ninge tare.:?:
|
Starea drumurilor:
http://www.andnet.ro:6060/itn/and.asp |
Quote:
|
Multumesc frumos,ma gandeam totusi ca poate coneva a avut drum pe acest traseu si de aceea intrebam.voi vedea maine cum se prezinta vremea si ce se mai aude pe la stiri si am sa iau o decizie:)o seara buna
|
Salut!
Stie cineva unde pot gasi folie pt talon, modelul asta nou? :rolleyes2 |
vand astia in bucuresti peste tot ... la fiecare semafor ,3 lei
|
Quote:
|
salutari tuturor ... face cineva sigla 4 tuning prin cta ???
|
Quote:
2. in spate la black sea 3.lumina 4. vf cu dor cu vi dinspre cet a 3-a straduta la stanga |
Quote:
|
Quote:
|
Mai exact unde?:D
|
Pe str. Poporului (intre b-dul Lapusneanu si b-dul Tomis) este pe partea dreapta daca vi de pe Lapusneanu
|
1 Attachment(s)
Nu prea ...
Uite , atasez o imagine a locatiei, ca sa poata fi gasita cat mai usor, pt o orientare mai facila.... Cu rosu am incercuit bvd principale, si cu albastru am marcat locul cautat. Mai mult de atat nu am cum sa ajut! (sper sa nu se considere vreun fel de reclama mascata, doamne fereste! Doar incerc sa fiu in ton cu titlul topicului) |
Quote:
|
Nu-i problema...Bine ca nu s-a dus omu' pe poporului si cauta de nebun acolo :lol:
|
multumesc tuturor ... salut
|
http://www.racingnick.ro/rn/items/25...-_Graphit.html
Unde gasesc si eu asa ceva in C-ta? Dar la pret asemanator, nu bombe de C-ta, ca sunt satul de ele. Un exemplu mai mic: diluant kober in Brico 7 lei. Diluant kober pe poporului (magazin de vopseluri) 21 de lei :| Specula asta... |
Salve, imi puteti recomanda un service ok, unde sa nu isi bata joc de masina, sa lucreze cu simt de raspundere, nu de alta, dar acu ~2 luni am achizitionat o astra f '93 si cel care mi-a vandut masina a duso la un gigi mecanicu "renumit" si cretinu' nu a strans 2 piulite de la carburator si acum una din piulite zburda prin motor :evil: . Stiam de radacini motors ca sunt service autorizat opel da imi e ca imi cer vreo 20 de milioane.....
Multam' anticipat, numai bine |
Placi moto stie cineva unde se pot face ? in afara de politie normal , am gasit undeva pe atelierelor numai ca nu mai lucreaza pana in ianuarie
|
1 Attachment(s)
Quote:
Intai pune o intrebare . |
Stiti pe cineva care face sau care are distantiere 20mm pentru bmw e36 , 5 x 120 prinderea ?
In principiu as vrea sa iau din jud. Constanta , sa pot proba ce cumpar . |
Gasesti la fixu sigur distantiere.
Nimeni nimeni nu stie unde pot face numere ? |
Quote:
Cu numerele , incearca si la cei cu articole de nunti . Vazusem pe Stefan cel Mare , prin zona Pol. Municipala , un magazin ce vindea articole personalizate pentru nunti si aveau in vitrina si numere perzonalizate . Arunca o intrebare ! Craciun Fericit !!!! |
[QUOTE=Sparkle_81;3925036]Lamureste-ma cu fixu ca nu am idee la ce te referi .
fixu are magazin pe prelungirea poporului. la trocadero venind dinspre cdc faci dreapta si mergi spre " Victoria" bd tomis si o sa vezi pe dreapta ca scrie tuning etc |
app merry X-mass
|
2 Attachment(s)
O intrebare la cei care se plimba prin oras.
Stie careva aceasta masina? daca da ce imi poate spune de ea, ma int sa o cumpar. |
[QUOTE=CT-05-UST;3925144]
Quote:
Sarbatori fericite , tuturor !!! |
In legatura cu masina de mai sus, e praf.
|
ce are fiesta si care era ultimul pret la ea ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning