![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Cine asteapta vara, are ce aspta. Mai multe detalii aici
|
Awsome !! :shock::shock::shock:
|
lupalb - da, am fost in sibiu
nosfer - te-am vazut ieri, intrai la MC Donalds, frumos se vede |
Quote:
|
nu...m-am uitat la masina decat:)))
|
M-a luat Adi cu el sa stea masina echilibrata altfel sta lasata rauuu de tot pe partea stanga !
Eu am venit cu bolovani in buzunare sa echilibrez greutatea ;) |
Si va duceati la MC sa mancati sa fie masina mai LOW ?:))))
|
Quote:
|
Quote:
Am bagat la ghiozdanele .. Cand ne-am urcat in masina .. poc .. 3 cm s-a lasat fata ! |
Dumnezeu sa il ierte pe dr.zozo.Totusi inca nu a aflat nimeni motivul decesului?
|
Quote:
RIP Dr. ZOZO :( |
Multumesc baiatului cu cielo MRL pentru ajutorul acordat azi dimineata . Raman dator cu o lada de bere , fara alcool :-)
De 5 ani fac drumul ala de 4-5 ori pe zi , dar ca azi niciodata :twisted: |
da ce ai patit?
|
Circulam catre sibiu din cisnadie , circulam " regulamentar '' am intrat in depasire ... si cand colo venea un nene cu un sandero ... frana vreo 15m si am ramas suspendat pe sant cu roata stanga fata , iar MRL si un nene ce se plimba pe acolo m-au ajutat sa revin pe carosabil . Masina nu are nimic ,doar ca mi-am crapat scutul . E bine ca a fost doar atat :twisted: ...
|
Quote:
Nu pot sa divulg secretul aici .. toti o sa aiba low ride dupa aceea :???: |
@AdrianSB: nasol fratioare, bine ca ai scapat cu bine
@Silverlight: scuze ca intervin, dar tu cine esti? |
lupalb, scuze ca intreb, dar tu cand vii la valcea ?
|
la 5 plec de aici. Dar scuza-ma ca te intreb, ce faci diseara? am auzit ca ma scoateti la o gogoasa .... la un gratarel ceva...asa e?
:twisted: |
nu stiu ce s-a intamplat cu forumul dar nu vad ce scrii...se vad doar smiley-urile:))
|
hahahahahaha :shock: :arrow: :ihearu::caffine::dribble::help::arrow::nervious:: poke::ciggy:
in traducere directa : uite, beleste ochii, asculta-ma, vreau cafea, ca mor de pofta, si tu ma poti ajuta, daca te rog, ca daca nu te incing si fumez o tigare. |
pentru toate astea exista Rompetrol sau OMV cu terasa
|
Quote:
|
un adult care a scapat de nevasta si a iesit cu baietii la suc si se relaxeaza
|
trafy-vr6, in traducere libera .. un golf-ist fara carnet :lol:
|
Quote:
|
sa renunte el la o sticla de bere pt un plastic ? neveeeeeeeeeer. sunt de aceeasi parere cu el
|
mai .. nu stiu cum sa-ti spun .. dar .. am ajuns la concluzia ca .. mi-e lene sa citesc :rolleyes2
dar lene dinaia de urlii cand te f**e ..... |
Quote:
Anyway...tot nu vrei sa imi spui cine esti? |
Quote:
|
Am mai spus acuma cateva posturi ..
Paul ! |
tu ce te bagi ma samantarule?? :D
Stii ca ai de dat o cafea diseara nu? Se prelungeste ora la care vin acasa cu vreo ora asa.... |
adica ajungi la 23:00 ?
|
bine ma carnatule , adica tu crezi ca daca eu plec la 6 jumate 7, o sa merg ca vantu` si ca gandu` sa ajung atat de devreme? eu ziceam ora 01:00 AM , sau chiar 02:00 AM.... (AM= Anul Martoagei sau Anul Mileniului urmator)
|
Apropo, niste vesti bune in principal... pentru noi toti: http://www.capital.ro/detalii-artico...ionate-14.html
E proiect de lege inca, s-ar putea sa intre in vigoare in curand :-) |
in mare parte o porcarie de lege ... cu viteza e bine , dar in rest ... cu centura de siguranta ce au ? :lol: Sa dea ei o plimbare prin niste tari mai '' putin '' dezvoltate precum austria , germania , etc si sa nu poarte macar pasagerii din spate centura ca vad ei atunci amenzi :twisted:
|
Lumea nu vrea sa inteleaga faptul ca centura de siguranta este pusa acolo spre binele lor !
Daca ar fi fost un simplu accesoriu l-ar mai fi pus toti producatorii pe masini ? Nu ati vazut niciodata accident in care soferul si pasagerul din dreapta sa zboare prin parbriz ? Oare care ar putea fi motivul ? Sigur purtau centura de siguranta ! Sper binele vostru purtati centura si lasati legea aia stupida in pace ! |
Legea asta e buna ca nu orice caschetar te mai opreste acum pentru centura de siguranta , doar cei care au access la baza de date :)
|
cu centura ar fi fost ok sa fie obligatorie in afara orasului si, in oras, sa iei doar un avertisment daca n-o ai :)
|
+1 Nosfer
Geniala ideea :lol: Pacat ca nu o sa se aprobe asa ceva. |
fratilor daca se da legea aia cu viteza si cu centura de siguranta ai sa vezi ca si-o lumea in cap de tot...si nu vorbesc de cei care deja o fac intentionat zilnic..eu ma numar unul dintre ei..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning