![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
hey belle ragazze. :lol: :evil_laug
Misto macheta, geniale poze, asa cum ne-ai obisnuit. Mergea la fix o poza cu suferindu'. P.S trimite fetele la pachet catre Bv, sau poti veni chiar tu cu ele. Nihaha |
Foarte faina ultima poza. Insa geamantanele alea aratau mult mai bine puse pe suport, ca la Bburago. Este mult mai retro.
|
foarte foarte tare.....rar spun asta despre o macheta la 118, ca sa nu ma oftic prea tare ca nu imi permit sa tin si din ele cateva,.....ajuta foarte mult modelul care este de senzatie....dar minchamps au facut o treaba super.....urmeaza si la mine la 143 ceva de genul....
|
Quote:
|
Ce de SL-uri, acu' cateva zile mi-a venit mie unul, acum vad varianta Roadster 1:18 la tine, e super macheta. Realizarea e ireprosabila, si ai noroc ca macheta e in stare perfecta, asa isi arata adevarata frumusete :-)
|
15 Attachment(s)
Bentley Arnage T (2002) - Minichamps 1:18
|
e superba!!!!asta da limuzina!!pacat ca este destul de scumpa..:D
|
Macheta nu ma impresioneaza cu nimic, chiar deloc, nici macar NU mi-am cascat ochii, NU am ramas cu gura ca la dentist, si NU mi-am lasat balele pe tastatura ...
... asta pentru ca am tot ce am enumerat mai sus am facut atunci cand am vazut Bentley-ul lui Drifter :)))) :lol: glumeam oricum, e superba macheta, chiar daca sunt niste diferente intre Arnage R si T tot ramane o frumusete, si a ta si a lui Drifter, felicitari pentru primul Bentley si sper ca ai citit postul meu pana acum la sfarsit si nu te-ai apucat sa ma injuri dupa primul paragraf :lol: |
Quote:
Eu cred ca sunt identice machetele ... chiar daca in realitate una are un motor ceva mai puternic. Difera doar schema coloristica de la interior / exterior. |
O machetă superbă. Sincer īn cuvinte nu poţi explică cāt de frumoasă e pānă nu o vezi īn faţă. Diferenţele īntre R şi T sunt de motor care una are 4.4 şi una 6.7 şi culoarea. Īnsă sunt făcute la fel de bine. Felicitări pentru achiziţie. :hug:
PS: Să scoţi mocheta din portbagaj să vezi ce e dedesupt. :evil_laug |
Quote:
|
La culoare e la fel ca Azure albastru cu negru unde diferenţa este destul de mare. Īnsă cānd Azure şi Arnage vor dispărea de pe MCW de la reducere, pe celelalte site-uri de machete sunt aproape la fel la preţ.
|
hm, dar ce i acolo in portbagaj...o umbrela?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Bentley Mulsanne - Minichamps 1:18
|
Quote:
|
Prea frumos monstrul asta. Culoarea este deosebită. Ceva poze cu interiorul pe cānd ?
|
Superbe ambele Bentley. Baga ceva poze si cu asta deschisa :D.
|
doua machete absolut superbe ce nu trebuia sa lipseasca din colectia ta!!!
|
Quote:
Quote:
Astept si un Flying Spur alb langa astea 2:lol: |
Ce sa ma zic cand prezinti piesa dupa piesa?! Cuvintele sunt de prisos.
Misto ambele bentley! |
Stii ce vrei.Frumoase piese.Colectia ta se indreapta spre statutul de galerie de arta.
Keep it Up ! |
Superb Bentley-ul Mulsanne!:shock::shock:
Astept poze si cu interiorul,realizat de nota 10 dupa parerea mea!:lol: Sper sa-l iau si eu intro buna zi acest model,dar pe culoarea neagra!:D |
Superbă macheta , vreo 5 minute am stat să ma uit doar la o poză , superbă achiziţie . Felicitări !
|
Foarte tare Mulsanne-ul. Sunt curios, cat e de lung pe langa o macheta normala si mai ales cat de greu e, ca e destul de masiv din cate se vede.
|
frumos modell, dar pret prea mare la ce ofera.
urat se vede butonul ala de sub capota, poate il indepartezi cumva.... |
Quote:
|
Ma bucur ca va place macheta. Interiorul nu e pozat ca nu au mai "tinut" bateriile, dar revin cu poze in curand.
Quote:
Quote:
|
Quote:
in vitrina da mai bine fara butonul ala....doar nu ridici capota in fiecare zi... la muslane cred ca e cel mai mare buton pe care l-am vazut... si arata ca naiba... :) |
Incearca la un z4 e89 sa deschizi capota cu ustensila aia, sa vezi ce greu si nasol e, pe langa faptul ca ai impersia ca o sa o rupi (ustensila) de fiecare data, o sa iti fie frica sa nu zgarii macheta.
La acel model chiar trebuiau sa puna un buton... lafel si la portbagajul la M6 care nici macar cu ustensila nu se deschide. |
Quote:
am si eu un bentley si se deschide foarte usor capota fara sa ai nevoie de acel buton... |
12 Attachment(s)
si acum o macheta fara buton :lol:
Mercedes Benz 600 SWB Pullman - AutoArt 1:18 |
Quote:
|
Quote:
|
de nota 20 machet asta!!!
are ceva geamantane in ea... se trag perdelutele?? |
Frumos! Sa inteleg ca te-ai dat pe clasa business ? :-)
|
Mi-am facut o lista pe care incerc sa o urmaresc cat mai strict. Inafara de inca 2-3 modele bentley si lwb-ul restul sunt din alte categorii.
Perdelutele nu se misca desi arata extraordianr de bine. |
daca nici geamantane nu are macheta asta...atunci nimic nu are!!!:-P
|
Super realizare a celor de la Aa, o tot vanez si eu dar deocamdata am cartuse oarbe, apropos, LWB negru am eu unul multumit lui Costi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning