Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

D_M_X 12-07-06 16:56

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

da va-ti gandit ca poate gaboru e pasionat de tuning?
si in afara de ala galben mai este unul albastru si unu alb....fa ainsemne pe ele.Eu le-am intalnit cand erau la datorie

GRIGO 12-07-06 19:20

Quote:

Originally Posted by GABBY_
politia romana iar isi bate joc de noi si acum au pe strazile constantei un logan galben identic cu un taxi ,pe care are si radar si camera si pe mama lui si taie in carne vie pe strazi.cred ca posta romana nu va mai face fata la cat va avea de munca pe finalul sezonului cand vor trimite "fluturasi" acasa

mai e unu si in agigea ..un logan rosu ....simplu fara nimci pe el ...
are doar apartu radar ..in rest zici ca e o simpla masina parcata ...asa ca avetzi grija ;)

ERY 12-07-06 20:30

IN primu rand Leonard vorbesti aiurea...dc nu stii nu comenta in legatura cu HAi. Iar despre radarele de pe loganuri s-a discutat de nspe mii de ori. ALBASTRU, GALBEN, ROSU - tricolorul + vestitele albe.

GRIGO 12-07-06 20:35

mah da pe mine nu ma ajta nimeni cu melodia asta pls imi spune si mie cineva cum se numeste
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1152445518

leonard 12-07-06 21:16

io am dat doar o informatzie..pe care am primito shi eu de la altcineva...shia m specificat ca nu sunt sigur de afirmatzie.....ma mintzit el va mint shi eu....

Most_Wanted 12-07-06 22:05

...ma ....da care e ala care a ziso ...ca si eu tot mass am primit ......si in orice caz nu leo a scornito .....

leonard 12-07-06 22:26

3 Attachment(s)
plm...sa mor de mai shtiu ...oricum laso balta ..daca voi zicetzi ca nu e adevarat ...hai sa va pun nishte poze de ieri ...pe la aqua magik ....mashina asta am vazuto shi la 4tuning day ..de la bucale..

Dan98 12-07-06 23:20

cam naspa :( a vazut filmu NFS de prea multe ori

D_M_X 13-07-06 00:03

asta nu e aia rosie care statea parcata pe tomis cu jante cromate.....a fost la vanzare mult timp....oricum nu-mi place cum arata...parca e prea incarcata

peter 13-07-06 08:31

Quote:

Originally Posted by Dan98
cam naspa :( a vazut filmu NFS de prea multe ori

cand ai vazut tu filmu NFS ? :roll:

leonard 13-07-06 10:49

Quote:

Originally Posted by peter
cand ai vazut tu filmu NFS ? :roll:

ai ziso pe asta:))))))))))))))))))....shi mashina inca este de vanzare..;)

D_M_X 13-07-06 17:13

o fi la proprietarul asta

GRIGO 13-07-06 18:07

bah mie imi place masina .....
intradevar parca e cam incarcta ....
baiatu cu filmu nfs .........cand faci rost de el sa ma anuntzi si pe mine :))

300zxtt 13-07-06 18:57

Quote:

Originally Posted by leonard
mi-a trimis cineva un mass pe messinger cum ca este in cta un bmw urs de culoare mov ...tunat(eleron bari..etc) shi cika ar fi un spion ...de la politzie...io atunci nu am crezut...shi a doua zi am trecut pe langa sectzia de politzie din piatza chiliei ..shi lam vazut parcat in fatza sectziei...shi era noaptea tarziu ...adica nu puteai sa spui ca a venit omu la politzie cu alta treaba......vam zis asta ca o informatzie ...nu sunt sigur ca e adevarat....asha ca fitzi pe faza;)

un gram de adevar este si aici.acum o perioada mai lunga de timp a avut fratele meu o mica problema,el circuland parca cu faza lunga, un ursulet mov in care erau 2 meliteni l-au oprit sa-i salte permisul,si tot asa un prieten a mai avut o altercatie cu ei.

dupa spusele lui parca avea LIV la numar

bogdan C.E.T. 13-07-06 21:38

si'a vopsit ma zma' u capota ?

D_M_X 13-07-06 22:21

a fost si ala cu liv dar era albastru

x-28-TRA 14-07-06 00:09

nu mai e masina lui zma a vindut'o

Most_Wanted 14-07-06 12:50

si zma a vanduto .....ce are de gand sa isi ia ...sau ce sia luat?

leonard 14-07-06 18:50

am vazut azi o recla ma pe protv cum ca maine este cursa pe shoseaua venus saturn ...cursa de motoare ...dar nu mai tzin minte ora ..a mai vazut cineva?...poate sami dea cineva un pm sau sa spuna aici mai multe detalii???

GRIGO 14-07-06 18:58

a pai ce nu ai zis de la inceput mah ca este de motoare ......acum se intzelege de ce nu a anutzat pe 4tuning .....
ma rog nush exact daca vin .....mai vedem ...

leonard 14-07-06 19:27

Lasa Mah Ca Shi De Motoare E Bine....le Vedem In Actziune....io Oricum Am Duc Numai Sa Stiu La Ce Ora E...

bogdan C.E.T. 15-07-06 12:30

ce ma noul propietar a lu ZMA sta la cet? ca am vazut'o acum parcata la blocul meu. va zic daca o s'o gasesc si in alte zile.

CT-87-ADY 15-07-06 15:18

las` nu mai ne zice
:lol:

Psycho 15-07-06 16:10

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
a pai ce nu ai zis de la inceput mah ca este de motoare ......acum se intzelege de ce nu a anutzat pe 4tuning .....
ma rog nush exact daca vin .....mai vedem ...

da am auzit si la radio si cica era si reclama la tv ... asa ... cu motoare intre saturn si venus ...

13RvR 15-07-06 18:12

6 Attachment(s)
mare accident mare.....:lol: :lol: :lol: si totul din cauza fetitei din ultima poza :lol:

X-Ray-Eyes 15-07-06 20:13

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan
mare accident mare.....:lol: :lol: :lol: si totul din cauza fetitei din ultima poza :lol:

Daca aia e fetitza ... eu ma duc la manastirea de taici...
Nu vezi ca are ghiotu cat capacul de la betoniera ???
La-o ca num ai fetitza nu e ... e fŕtŕloi !!!

GRIGO 15-07-06 20:25

mah a vazut cineva la stiri incendiu de aseara din agigea ?
ba frate cata caterinca am facut sa-nebunesc daca va mint ...............
caldirea ardea de vreo juma de ora langa sala de net unde eram eu si eu nu stiam .....
stateam si eu linistit si tuseam de la fum da nici nu stiam de unde vine
si deodata sa oprit curentu` ....luasera foc firele ......si nervos eu ies afara injurand de nervi ca se oprise curentu ....cand deodata fumu dreaq lume multa galagie masini de pompieri ....un miros de te dadea pe spate ....nu stiam ce se intampla si am luato la fuga de nebun .....cand am vazut ditamai flacara .....
in fine ....ne-am strans o gasca frate si am inceput sa facem misto de reporteri ...si de pompieri ....ca asa e la noi la agigea ...nuami nebuni ...
cand deodata pe cine zaresc eu de la national tv ...ia ghicitzi ce reporter prost vad .......OLARIU frate ..obositu ala care baga numai vrajeli despre portu tomis...deodata am vazut negru in fatza ochilor ....
si le zic la baietzii care eau cu mine ...ba frate ia uite cine a venit aici ...bulangiul ala mah reporteru ala prost ...in fine am zis mai mult despre el dar chestia e ca vorbeam cam tare ...si a auzit ce ziceam ...vreau sa va zic ca abeam m-am abtinut sa nu ma duc sa ma iau de el ..norocu lui ca era plin de garda ca ma luam ed el ...dar oricum ma auzit cand vorbeam de el ...si deja il cam luase frica ....pe bune se citea pe fatza lui .....ca dupa aia ma ocolea omu ....si se uita as ala mine cu smoca la cur ..si eu ma uitam urat la el ......
oricum m-am pisat pe mine de ras ...ce mai tare faza a fost ca sau bulit msinile de la pompieri intre ele ...se aude deodata "ba ba ba ba ba .........POC"
a inceput frate sa rada toata lumea de ei ........in fine nu au fost avarii mari ...
...a da si era sa uit ..l-am vazut si pe ery aseara ...erat in trecere pe acolo ..
oricum a fost o sear tare frate .....

leonard 16-07-06 13:54

13 Attachment(s)
n-ai fost acolo?..a fost junior racers pentru tine:))...nishte filmuletze de la cursa cu motoare

leonard 16-07-06 13:56

ps: scuzatzi mana "tremuranda" shi calitatea slaba a sunetului shi a imaginilor ...am ziso p'asta:D:D

Most_Wanted 16-07-06 14:05

..bv mah leo.....suntem si noi buni de ceva ......:D .....las ca ne facem noi "mari" :D

Psycho 16-07-06 14:28

ati fost al cursele de motoare ?!? cum a fost ?!

leonard 16-07-06 15:02

da ..am fost ...au fost cam putzine motoare din cauza ca nu s-a facut publicitate prea multa ..au fost destul de putzini spectatori..ceea ce a fost un lucru buna fiindca gaseai ushor un loc bun ...slabutz cu partea de freestyle...ma ashteptam sa se bagem ami multe motoare ....shi a fost belea burn-u de al sfarshit ...in rest ce pot sa zic ...nu se poate compara cu o cursa de mashini;)...uitatziva la filmuletze...

GRIGO 16-07-06 15:23

Quote:

Originally Posted by Psycho
ati fost al cursele de motoare ?!? cum a fost ?!

a fost destul de frumos .....
cel mai tare a fost unu care a dat burn pana a bubuit cauciucu` ...a facut si gaura in asfalt
putine motoare putini spectatori deci nu a fost cine stie ce cursa
subti`

bogdan C.E.T. 18-07-06 20:37

am vzut la motociclete acu in vara asta in ct , ca ciupercile dupa ploaie.

Psycho 18-07-06 20:41

la sala sportutrilor .. acolo unde stau motociclishti e facut un smyle face cu motoru .. din cauciuc .. burnout .. care-i face o poza si-l pune pe forum ?!?!?!?

leonard 19-07-06 12:14

Quote:

Originally Posted by Psycho
la sala sportutrilor .. acolo unde stau motociclishti e facut un smyle face cu motoru .. din cauciuc .. burnout .. care-i face o poza si-l pune pe forum ?!?!?!?

vorbeshti de cerculetzu ala de pe trotuar?....o sai fac io cand mai trec pe acolo;)

ERY 19-07-06 12:20

Da....despre ala este vorba. :)

bogdan C.E.T. 19-07-06 13:30

maine seara sunteti la sala sporturilor asa pe la 8:30? sau in port

needBrain 19-07-06 13:33

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T.
maine seara sunteti la sala sporturilor asa pe la 8:30? sau in port

in fiecare seara se strange lumea pe la sala ;)

13RvR 19-07-06 16:23

Quote:

Originally Posted by needBrain
in fiecare seara se strange lumea pe la sala ;)

Daca nu vii sambata te crap ..:twisted: . Mergem iar la joaca ;) stii unde ne intalnim ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning