![]() |
Re: discutii Satu Mare
Quote:
P.S. Poate participi la urmatoarea etapa de rally-sprint ce va fi organizata pe 23 iulie in centru nou. Eu sper ca si masina mea sa fie gata pana atunci sa pot participa si eu (si sa fiu la fel de fericit ca tine)... |
salut baieti...nu stiti se tine ceva luna asta in Satu Mare?
|
Da, RallySprint in centrul orasului. Data 23. JUL, Sambata.
|
Quote:
|
a fost fain traseul de la etapa a 3-a de rally sprint,chiar mi-a placut si provocator mai ales acolo in parcare....
|
|
Cea mai tare etapa de cind particip,cel mai tare traseu,si cea mai buna organizare,BRAVO DAVID tot respectu,multumim pentru spectacol participantilor in special lui FLORIN pentru drift.multumim 365 hp pentru filmari. mult respect
|
6 Attachment(s)
a fost super traseul, viteza etc de toate am facut si eu ce am putut. Felicitari tuturor participantilor mss pt incurajari sfaturi etc :)
multumiri domnului david pt tot ce a facut pentru noi participantiii!!! |
Intre timp la numai 15km de Satu Mare... https://www.youtube.com/watch?v=xtzH1nMNtg8
|
frumos,da se putea anunta inainte sa stie si altii,poate ar fi venit mai multa lume...
|
MERSIIII atti pt film poze etc si scze raul da am plecat in ungaria asa pe fuga nu era cva pregatit etc data viitoare anuntam mai mult :) nu ca etapa nu era anuntata etc si au venit .... nu asa multi..:) numai bine
|
urmatoarea etapa de rally sprint cand o sa fie,stie careva,se mai tine la Carei??
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Dumnezeu sa i odihneasca in pace si sanatate celui de la cluj
|
astia o fi fost ceva kamikaze japonezi,numa au uitat ca is pe sosea si nu in aer cu avionu......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cam asa arata niste intruniri in fiecare vineri aici in Nürnberghttps://www.youtube.com/watch?v=V5n1jpiZH_8:D:D:D:D:D:Dla care am fost si eu prezent
|
2 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=Dqaw_FOSoQI :D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
Mai propun ceva pe la anu`...e mai aproape ..in Austria la Reifnitz (895 km de la noi) Worthersee - cel mai mare eveniment international grupul VAG ! ...savurati : https://www.youtube.com/watch?v=V7KoI...eature=related |
|
Quote:
|
Este careva de pe aici pasionat de motociclete ? O sa fie la Mariapocs o expozitie mare de motociclete si nu mai stiu ce . Ideea ii ca am fost sa cumpar niste mobila din ungaria si am nimerit chiar la organizatorul show-ului si mi-a dat o gramada de afise si fly-ere . Daca este vre-un doritor sa le imparta prietenilor sau sa le puna prin oras , sunt dispus sa le dau pe toate . Daca nu , ajung la gunoi .
PS: afisele sunt in limba maghiara |
stie cineva un baiat bun aici la satu mare care ar putea sa ma ajute la un schimb de motor la un bmw pisica la mine acasa,cineva care a mai facut si stie cum se face exact.contra cost bineinteles
|
Quote:
Joe |
Quote:
|
Quote:
P.S. Mai stiu pe cineva in SM cunoscut in domeniu care se ocupa mai ales cu BMW dar daca duci masina la el risti sa ramai fara masina cateva luni si apoi sa revii in fiecare saptamana pentru "corectii" iar dupa ce te saturi oricum ajungi la un mecanic adevarat pentru a fi odata facuta treaba bine. Crede-ma, eu si inca vre-o 5 persoane am patit-o la fel. |
Quote:
|
salutre baieti,e loc si pentru mine?:oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca n-ai cine sa-l monteze stiu eu un mecanic bun. care e si mecanicu meu.
|
Cine-i mecanicul ? de curiozitate...
|
Aviz administratorului !
Ar fi util daca s-ar deschide un topic sau mai multe referitor la atelierele de reparatii auto, mecanici, spalatorii etc. unde lumea sa-si exprime parerea privind experientele certe prin care au trecut, fie ele bune sau rele. E bine sa fie impartasite aceste experiente ca sa stie lumea cine cum lucreaza si sa nu treaca fiecare dintre noi prin aceleasi experiente (ma refer la cele neplacute) in necunostinta de cauza. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning