Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

vacaroz 11-09-09 15:51

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by Lecca (Post 2629873)
pai degeaba treceti prin asta daca nu invatati nimic :lol: cel mai usor sa treci peste o deceptie este sa o UITI (fara tel, msg, etc)... iar daca ti se ofera sansa sa se intoarca la tine, MANA CEREASCA, atunci poti sa te razbuni, o fu.ti si ii spui cat de carpa si otreapa e pentru tine, si ca a fost cel mai naspa fu.tai din viata ta, n-ai simtit nimic. Fata ei in momentele alea merita toti banii =))
Stiu, multi o sa zica , frate dar nu pot, e pe dracu, ba poti, fa doar asa chiar daca nu vrei sa o sa vezi ce repede o sa-ti treaca. 8)

man daca faci asa la mai multe... sa nu te vedem la prteleviziunea groazei la stirile de la ora 5 :D

morpheusmaster 11-09-09 15:53

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2629677)
Fratilor... nu va mai grabiti cu intrebarile magice.
Nu de la varstele astea... times are changing.
Iar femeile nu se mai inmoaie cu una, cu doua la intrebarea magica. ;)

Take your time, ca se poate intampla un episod ca in alt topic... si e mult mai greu.

Man nu ma grabeam cu nimic ca nu iam zis nimic...dar zic asa ca chestie.....nu prea ai inteles c am vrut sa zic

Mustang 11-09-09 16:20

Ok... care era big question, then? :D
Nu de alta, dar big question eu o vad... intrebarea prin care se termina burlacia. Sau big question poate fi si: "hey, draga... how about a 3some? :lol:"

Trixi 11-09-09 17:37

Quote:

Originally Posted by Lecca (Post 2629873)
pai degeaba treceti prin asta daca nu invatati nimic :lol: cel mai usor sa treci peste o deceptie este sa o UITI (fara tel, msg, etc)... iar daca ti se ofera sansa sa se intoarca la tine, MANA CEREASCA, atunci poti sa te razbuni, o fu.ti si ii spui cat de carpa si otreapa e pentru tine, si ca a fost cel mai naspa fu.tai din viata ta, n-ai simtit nimic. Fata ei in momentele alea merita toti banii =))
Stiu, multi o sa zica , frate dar nu pot, e pe dracu, ba poti, fa doar asa chiar daca nu vrei sa o sa vezi ce repede o sa-ti treaca. 8)

ai dreptate.mentionez ca asa ar trebui sa te gindesti si daca esti femeie si daca esti barbat.(de data asta nu am fost ironica,cum sunt eu de obicei)

Psycho 14-09-09 01:00

suna areclama mastercard

chiar daca mi-as dorii sa o fac nu pot . lumea stie ce fel de om sunt , cei care am cunosc ;)

@ aleks : fac si eu pe vulpea ranita ;)

Leutzu_ 14-09-09 12:26

Mda...este a treia oara cand scriu aici...acum 1 luna s-a terminat si a treia relatie de durata (dupa 1 an si 3 luni). Acum sunt sigur cum poti uita..indragostindu-te de altcineva, ocupandu-ti timpul cat mai mult, stand cu prieteni pe care, sigur, i-ai neglijat in timpul relatiei.

florinel97 20-09-09 07:32

Salut

Sincer si eu acuma incerc sa imi revin dupa o chestie naspa si ascultand o mel am dat peste niste versuri tari:

Corect in viata : nu; corect cu restu’ : nu!
Corect cu buzunaru` gol, e cam greu, nu?
Corect cu tine : da; corect cu jumatatea ta : nu!
Ea adoarme in gand cu cineva si nicidecum nu esti tu.
Nu te minti, stii femeia ideala e iubirea ta actuala si curva lui de aseara.

Dar o sa imi revin, trebuie, nu se poate sa nu o pot uita.

Lecca 20-09-09 09:06

primele 3 versuri sunt niste tampenii :lol: ultimele doua sunt f adevarate, si e destul de usor de inteles ca nu are rost sa te mai gandesti la ea. stai linistit o sa o uiti :lol:

Champion 20-09-09 12:47

Eu acum 4 ani m-am despartit de "cea mai buna" si inca nu pot sa o uit desi in acesti 4 ani cred ca au fost zeci de relatii incercand sa gasesc pe cineva sa o inlocuiasca dar nu pot si nici nu am gasit.Acum incerc iar sa fiu cu ea..sper sa reusesc.

Sasha 20-09-09 12:49

Quote:

Originally Posted by florinel97 (Post 2653577)
Salut

Sincer si eu acuma incerc sa imi revin dupa o chestie naspa si ascultand o mel am dat peste niste versuri tari:

Corect in viata : nu; corect cu restu’ : nu!
Corect cu buzunaru` gol, e cam greu, nu?
Corect cu tine : da; corect cu jumatatea ta : nu!
Ea adoarme in gand cu cineva si nicidecum nu esti tu.
Nu te minti, stii femeia ideala e iubirea ta actuala si curva lui de aseara.

Dar o sa imi revin, trebuie, nu se poate sa nu o pot uita.

stai tu linistit ca o melodie de genul asta (sau orice alta melodie) NU te face sa uiti;)

DiavoLLo 20-09-09 22:36

de uitat cine zice ca poate minte....toata viata vrand-nevrand iti mai aduci aminte....si tot o sa mai faci comparatii : pai XXXX facea asa si actuala nu face...acum toata chestia e sa nu spui cu voce tare asta.. :) ca devine si actuala fosta....plus ca o pui si pe cea cu care esti intr-o postura aiurea....

GJ 64 GAB 20-09-09 22:45

Cel mai bine e să stai izolat de persoana pe care o iubeşti!...
Fără sms-uri, fără vorbit pe mess, fără nimic!...
Şi să cauţi să te combini cu o fată care probabil te-ar face şi mai fericit şi care te merită cu adevărat!...

Psycho 21-09-09 22:25

Esti nebun .. esti nebun .. sa te mariti insori .. doamneeeee :))

vlad_Mafiotu 27-09-09 05:07

deci cum vine treaba asta ... am fost cu o fata 1 an si 2 luni si azi imi da papucii ca cica nu sunt la fel de tandru cu ea cum e ea cu mine :| . si ea tot incerca sa ma schimbe sa ma faca sa fiu cum ar vrea ea , desi eu nu as putea sa fac lucru asta adik sa o pup toata ziua si sa o tin in brate. deci mia sarit tot somnu cand am vazut mesajul.si durerea din suflet nu pot sa o descriu acuma. a fost prima mea iubire la care am tinut f mult :( mai bine imi taia cineva o mana si tot nu ma durea asa tare :-< ce remedii inafara de iesit in oras cu baietii si betie imi recomandati ?

gbry_el_05-RSG 27-09-09 07:35

gandirea si atitudinea pozitiva conteaza mult. nu cauta sa cauti explicatii sau sa vezi cine e vinovat. traieste viata. e prea scurta. am invatat ca dupa alta tot o alta vine.... tot ea are de pierdut. nu tu.

Lecca 28-09-09 08:57

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 2671791)
deci cum vine treaba asta ... am fost cu o fata 1 an si 2 luni si azi imi da papucii ca cica nu sunt la fel de tandru cu ea cum e ea cu mine :| . si ea tot incerca sa ma schimbe sa ma faca sa fiu cum ar vrea ea , desi eu nu as putea sa fac lucru asta adik sa o pup toata ziua si sa o tin in brate. deci mia sarit tot somnu cand am vazut mesajul.si durerea din suflet nu pot sa o descriu acuma. a fost prima mea iubire la care am tinut f mult :( mai bine imi taia cineva o mana si tot nu ma durea asa tare :-< ce remedii inafara de iesit in oras cu baietii si betie imi recomandati ?

asta e vrajeala bro :lol: lipsa de tandrete e un motiv maxim de cearta sau discutie, nici un caz de despartire. In orice caz, iti recomand un special gold, multe femei in jur si muzica. enjoy! :lol:

Sasha 29-09-09 14:45

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 2671791)

scurt pe doi: s-a plictisit sau si-a gasit pe altul si nu avea motiv sa-ti dea verde :)

sergiuhusca 29-09-09 15:42

Pai sfaturile sunt de prisos..Crede-ma!
Va trece de la sine...dar nu pe moment...

vlad_Mafiotu 30-09-09 19:30

deci de acuma nu mai cred nici o femeie niciodata ! ea iti zice ca te iubeste ca nu vrea sa se desparta niciodata de tine ca esti singura iubire de viata ei si vrajeli... si dupa 1 an se plictisesc si iti da papucii ! FEMEILE SUNT CELE MAI PERVERSE ! gata de acuma m-am fript ma luat de lache fata asta . macar sa`mi fie invatatura de minte !

sergiuhusca 30-09-09 20:40

Asa spui tu acum...Dar data viitoare vei pune iarasi botul...e o chestie fireasca.

GJ 64 GAB 30-09-09 22:51

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 2681800)
deci de acuma nu mai cred nici o femeie niciodata ! ea iti zice ca te iubeste ca nu vrea sa se desparta niciodata de tine ca esti singura iubire de viata ei si vrajeli... si dupa 1 an se plictisesc si iti da papucii ! FEMEILE SUNT CELE MAI PERVERSE ! gata de acuma m-am fript ma luat de lache fata asta . macar sa`mi fie invatatura de minte !

Odată şi odată, toţi o muşcăm! Asta este, frate, să nu ai încredere niciodată în femei, chiar dacă te mint ele că îţi oferă şi luna de pe cer!
Dar vorba aia: "Un şut în fund, un pas înainte!..."

Psycho 01-10-09 00:43

iti recomand un xxl .. sau un crank

daca incearca sa te schimbe sa-i dai viteza , pentru ca , daca nu te place asa cum esti sa isi caute pe altu ... care sa-i sufle-n c*r si sa fie un lingau ;)

cheers mate ;)

vlad_Mafiotu 01-10-09 01:09

psycho chestia asta iam spus si eu ei...insa eu am o frica ca nu am sa gasesc pe alta mai buna ca asta . + ca eu nu prea sunt un lady`s man, adik nu arat f bine si cine stie daca o sa mai fie una sa`i placa de mine si sa aiba si calitati :) cam la asta ma gandesc eu..ahh deci imi vine un dor de ea imi vine sa pun mana pe telefon sa o sun :(( nu mai poot nu pot sa dorm de 2 zile vb serios :(

Mustang 01-10-09 07:06

Motivul pe care l-a invocat fata este un motiv fals. Adevaratul motiv e altu': s-a saturat sau avea deja o "negociere" cu altul si a zis sa iti dea verde ca sa nu i se strice planurile.

Vorbim logic si doar teoretic... De multe foarte multe ori, femeile sunt motivate sa "dreseze" barbatul si sa il aduca asa cum vor ele. Nu reusesc usor, le motiveaza sa stea in continuare cu el si in timp ajung sa il iubeasca asa cum e el, sau chiar reusesc in timp indelungat sa il schimbe usor-usor, treptat-treptat si sa fie pe placul ei. Teoretic, daca nu i-ai facut toate poftele, ea trebuia sa fie calare pe capul tau, pentru ca se atasa de tine, o intriga faptul ca nu poti fi schimbat si o motiva sa incerce si alte metode.

Foarte putine sunt cele care chiar stau cu un tip care le sufla-n cur si le fac toate poftele, aranjandu-si planurile dupa ele si / sau comportandu-se cum vor ele.

Lasa... ca ea a pierdut.

sergiuhusca 01-10-09 09:07

Mafiotule...fiecare are o pereche in lumea asta...Nu-ti fa griji...Cine rade la urma, rade mai bine...

vlad_Mafiotu 01-10-09 14:53

mersi pt sfaturi . chiar m`ati facut sa ma simt mai bine .. chiar daca ma doare sufletul. si sunt convins ca ea a pierdut :)

GJ 64 GAB 01-10-09 15:04

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 2683742)
mersi pt sfaturi . chiar m`ati facut sa ma simt mai bine .. chiar daca ma doare sufletul. si sunt convins ca ea a pierdut :)

Frate, ea suferă mai rău ca tine!
Dacă te iubea atât de mult pe cât zicea înseamnă că ea suferă mai mult ca tine, dar nu vrea să vă împăcaţi din orgoliu. Probabil e prea orgolioasă şi aşteaptă s-o suni tu primul!

sergiuhusca 01-10-09 15:55

Frate daca o suni ajungi sclavul ei...

GJ 64 GAB 01-10-09 15:57

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2683934)
Frate daca o suni ajungi sclavul ei...

Asta e ultima opţiune!
Dar poate uneori e bine să mai laşi şi de la tine, să mai dai la o parte orgoliul!
Uneori poţi pierde din cauza lui!

sergiuhusca 01-10-09 15:59

Man eu vb din experienta.Crede-ma.Ierti si-i sufli in c*r esti sclav...

Mustang 01-10-09 16:31

De unde pana unde s-a ajuns la concluzia ca ea sufera?
Daca si-a gasit un tip dinainte sa ii dea omului astuia papucii... o doare pe ea la 2 metri in spate.

vlad_Mafiotu 01-10-09 16:47

nu si`a gasit pe nimeni ca am vb cu ea si am intrebat`o acu 3 zile daca a gasit pe cineva si ea a zis ca nu.. poate stau si ma gandesc poate din faptul ca eu am intrat la facultate si am inceput`o ( fac facultatea in bucuresti si ea e din tulcea) poate din cauza distantei /:)

sergiuhusca 01-10-09 16:49

Asa spunea si a mea...si la 3 zile era cu altul...Si eu stiam si ea nega...pana s-a produs inevitabilul...

GJ 64 GAB 01-10-09 17:23

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2684097)
Asa spunea si a mea...si la 3 zile era cu altul...Si eu stiam si ea nega...pana s-a produs inevitabilul...

În cazul tău! Dar poate că la el nu e cazul! ;)
Şi îţi spun eu că după un an şi ceva, nu poţi să uiţi aşa uşor totul!
Nu cred că există om care după ce stă un an stă cu o persoană şi îşi găseşte repede pe altul mai bun, îl uită pe cel vechi şi prost aşa dintr-o dată! Nu ai cum să faci treaba asta!!!!!!!!
Ceva, ceva tot mai are pentru tine, Vlad! Încearcă să vorbeşti deschis cu ea!

vlad_Mafiotu 01-10-09 17:25

da bai gab dar daca ma ia iara de lache ?

GJ 64 GAB 01-10-09 17:28

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 2684179)
da bai gab dar daca ma ia iara de lache ?

Păi frate, îi zici că vrei să ştii şi tu adevăratul motiv al despărţiri voastre, acum după ce nu mai are niciun rost!...
Şi o să-şi dea drumul la gură, singură! Şi abia după ce o să vorbeşti cu ea o să-ţi dai seama cu adevărat care era scopul ei!

sergiuhusca 01-10-09 18:10

Prietene GAB, eu am trait aceeasi chestie dupa o relatie de 2 ani...
Mai e nevoie de vreun comentariu?

GJ 64 GAB 01-10-09 18:15

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2684278)
Prietene GAB, eu am trait aceeasi chestie dupa o relatie de 2 ani...
Mai e nevoie de vreun comentariu?

O mai fi ceva de zis!
Pentru că relaţiile nu sunt trase la indigo!
Poate tu ai avut o relaţie mai altfel decât a lui Vlad!... Situaţia ta, e una, iar situaţia lui e alta!
Aşa că lasă omu' să încerce să vadă care a fost adevăratul motiv!!

sergiuhusca 01-10-09 19:15

Mafiotule tu incearca...dar sa dai un feed back pe forum aici...

Spark 02-10-09 09:29

gab ... nu e cazul meu, dar lucrurile nu`s asa roz tot timpul.
ex: un prieten. dupa o relatie de 3 ani cu cineva, mutati impreuan si toate alea. s-o despartit. in 3 zile deja ea era cu altul. cum explici ? (si nu, nu era cu persoana respectiva in timpul relatiei, informatii sigure, doar dupa)
degeaba incerci sa iei lucrurile logic, si cum ar trebui sa fie sau sa stea in mod normal. nu tot timpul functioneaza.

daca chair vrei poti trece peste orice, si in principiu, dupa parerea si experienta mea de pana acum, cui pe cui scoate.
bafta.

All times are GMT +2. The time now is 13:27.

- Copyright 2026 4Tuning