![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
|
kp502 :lol:
|
6303 si 2600, ambele classic
|
Samsung B3210 (Corby TXT)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
iphone :D
|
Quote:
|
htc touch diamond 2 :) pana acum sunt multumit de el :)
ps: o singura problema cu el..stie cineva cum sa`i fac update de la windows mobile 6.1 la 6.5 ??? am downloadat rom-ul necesar da imi da o eroare la instalare...( invalid eror 294 ) stie cineva cum sa pun windows mobile 6.5 pe el ??? |
nokia 3600 slide si nokia 5230
|
1 Attachment(s)
Am ajuns la 9 telefoane pana acum :evil_laug:evil_laug:evil_laug:evil_laug
#9- BlackBerry 8900 Curve Black PS: Nu intrebati ce fac cu ele :)) ca doar 2 folosesc (poate colectie... vad eu pe viitor) |
@driftere cred ca ti-a pus Dumnezeu mana pe cap...
cate teluri de capu tau, sincer cred ca ar trebui sa incepi sa le donezi:oops: Eu am un Nokia 5000d, si sunt foarte foarte multumit de el, la Craciun face un an:oops:, daca il voi schimba, mi-as dori un e71:D |
4 Attachment(s)
Acestea sunt telf mele toate merg doar ca unele au mici chichite.
|
nokia e61 :>
|
1 Attachment(s)
Si partea a 2-a care nu le'am bagat la "telefoanele mele" deoarece inafara de Bb si Galaxy restu nu le'am folosit de aproape 1 an , 3 din ele avand maxim 10 ore vorbite :).Din pacate stau undeva aruncate prin sertare...
|
1 Attachment(s)
Sunt multumit de el bateria ma tine mai mult de o saptaman ca cat il folosesc eu,si imi place mult la el ca merge radioul fara sa bag casti.
LG gb115 |
1 Attachment(s)
mai nou..am unu de-asta:)
e ok,am vrut cu slide..dar mai mult imi placea 6300`le p.s faine telefoane ai drifterule:D:D:shock::shock: |
care stie... se face vreo reducere la orange de craciun?
|
1 Attachment(s)
Pai in fiecare an s-au facut.Si nu numai la Orange la majoritatea in mare parte.
Eu am un Nokia 6300 gold nou nout . O sa postez maine poze cu el :D dar pana maine uitati cum arata la fel ca acesta: Attachment 1730940 App l-as da cu 300 lei,, stare imepcabila daca stie cineva ceva:P vorbim aici. |
Quote:
|
vreau si eu niste pareri despre Toshiba TG01,care aveti.Este destul de rar telefonul dar am vazut la cineva si mi s-a parut Ok
|
tot vad motorola milestone asta la magazinu portocaliu... cei de capu lui?... is bune? (adica rezistente ca la functii mai inteleg eu cei pe acolo)
|
da, si eu as vrea sa stiu niste pareri despre Nokia e63:workout:
|
Quote:
E un telefon cu un pret foarte bun, rezistent, cu baterie puternica, usor de folosit si butoane placute la apasare. Mare pacat ca-i lipseste 3g-ul. |
Quote:
|
Quote:
Til recomand! si poze face bunicele daca imi dai un id pot sa iti trimit poze facute cu telf acesta:P |
Quote:
|
Quote:
|
Am trecut de la nokia n97 mini la iPhone 3g 8gb , ce ziceti am facut o prostie sau nu?
PS: Mini`u e de vanzare/schimb , detalii pe PM |
Quote:
Sa-l stapanesti sanatos! |
Quote:
Le cumpar sa nu ma plictisesc zi de zi cu acelasi telefon... stii tu, chestii noi... |
Quote:
|
Nu prea imi place modelul... prea patrat... , nu am avut asa ceva :).
|
salutare spuneti-mi si mie ce ati alege un samsung s7330 sau nokia e71 si de ce:D:P va rog frumos cei care au avut telefoanele (de preferat:D) multumesc
|
samsung s7330 fara doar si poate :)
|
Quote:
|
Quote:
Este in top 10 cele mai bune telefoane facute vreodata de nokia,chiar top 5 as putea spune:D. Fara dar si poate daca ai posibilitatea sa iti iei asa telefon,cumparal. |
de pe la sfarsitul lui iulie am un nokia 5800 navigation edition..:D
http://www.toptechreviews.net/wp-con.../nokia5800.jpg |
Quote:
NOKIA FTW !!!!!!!!!!!:twisted::twisted: |
Quote:
|
asa e :lol::lol:
|