![]() |
Re: Comentarii lucrari!
eu sunt "comentatorul sef" :lol: :))
|
observ:D celorlalti cred ca le e frica de tine sa comenteze:d
|
pai .... mazda verde are pragu, janta spate, gura de are de pe capota si partea de jos a spoilerului fatza spalacite ... ai vopsit si gurile de aer de pe vechiul spoiler .... n-ai largit spoilerul spate si arata nashpa ....
...cealalta ... plasa din spoilerul fatza e spalacita ca si eleronul .... ai niste selecrii nasoale cand ai innegrit geamurile ... o parte din poza de pe care era vynilu se vede peste gura de aer de pe laterala ... in schimb pe asta arata marpaha pragu ... |
ms, dar nu inteleg ce vrei sa spui prin "selectii nasoale", te referi la modul cum am inegrit geamurile?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
comentarii pls :arrow:
sper sa-mi apreciati imaginatia :lol: (poza 1) |
era bne dak pe prima o facei albastru,galben si rosu...e aiurea prima toate culorile lumii....personal nu imi place
|
si de celelalte nu zici nimic? chiar sunt perfecte ? :lol:
|
jentile nu se potrivesc....stopurile parca sunt niste ochii bulbucati si culorile sunt cam spalacite...bafta mare in continuare...;)
|
nu inteleg de ce ai lasat stopurile dinspre interior .... cred k arata mult mai bine cu cele dinspre exterior ... jantele nu se potrivesc deloc
|
de ce sunt ca niste ochi bulbucati? ca sunt farurile stock :???:
|
park le-ai marit...shi ai lasat dek 2 din 4...asa ca numai e stock :P
|
nu... vreau sa zic ca nu am luat de pe alta masina...
si nu... nu le-am marit => concluzie nu ar trebui sa arate bulbucate |
=> asa mi se pare mie....
|
misto paint jobul la prima masina , dar jantele trebuia sa mai lucrezi la ele ca nu sunt realiste si un body kit ar fi fost ideal
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning