![]() |
Re: Club Renault 5
:cry: am nevoie urgenta de coroana de volanta pentru piticul meu, un 1.1 din 86, am observat ca este o serie mai ciudata asta din 86. am refacut tot motorul si mai am nevoie doar de coroana.:cry2:
|
anutz important pt posesori sub marca reno - sunteti invitati la
prima intalnire din 2007 care se va tine circa jumatati luni martie va fi organizat de 4 speed squad, club clio , 4tuning, renoclub ,dacia renault team .... vom reveni cu amanunte cat de curand si asteptam si alti parteneri va asteptam in nr cat mai mare |
Quote:
dacia renault team sa fie cu noi ! :chainsaw: |
insipidul aia e a mea:D tzorrro pe ymess, vorbim sa vii sa o vezi, sa-ti explic pro si contra.
prima intalnire la care o sa particip si eu. poate e vreun posesor de gt turbo care sa ma dea si pe mine o tura cu el, nu de alta dar sa vad pe pielea mea in ce vreau sa-mi bag toti banii. |
2 Attachment(s)
50mps: nu e neaparat mai ciudata, cat ca e phase1, si poate de-aia sunt altfel anumite piese...
stie cineva pe careva care stie vreo cunostinta care stie pe altcineva care poate sa ma ajute si pe mine sa-mi fac bara fata + spate custom ??? cika tre sa caut pe cineva care sa-mi faca din fibra. ca m-am saturat sa caut bara de gtt fata si spate, si sa dau o caruta de bani pe ele si nici noi sa nu fie. atasez si niste poze ca sa se vada ce inseamna custom |
pai te costa mult mai mult asa decat sa iei una de GTT.
ziceau baietii mai sus de Unix cum ca ar avea bari pe stock |
3 Attachment(s)
new pics
caut niste pleoape sa o incrunt putin. stiti undeva ? stiu ca ar trebuie sa prelungesc capota peste faruri dar e lucrare de durata si anvergura finaciara :) |
De cumparat nu vei gasii pleoape,trebuie sa gasesti pe cineva care lucreaza in fibra...
|
elspa....a ta e masinuta?...e superba,am vazut-o ieri la unirii.foarte frumos lucrata,nici nu se vede unde se imbina bara cu aripile.
tzorrro...mersi ca mi-ai spus,chiar nu stiam care e diferenta intre cea de turbo si cea cu proiectoare normala.dar chiar merita sa incerci la unix,poate gasesti ce iti trebuie. |
Quote:
si sper sa fim si mai multi 5-ari decat am fost data trecuta. si sper din toata inima sa fie o organizare buna. sa avem niste evenimente in cadrul zilei, destul de legale. mi-a placut la nebunie plimbarea cu buburuzele in coloana, data trecuta. mica, subtirica, da' toata lumea intorcea ochiu' dupa caravana buburuzista... :lol: |
Quote:
|
Quote:
e masina prietenei mele...lucreaza acolo pe la unirii. eu sunt la grupa mare :) barile fata spate sunt front comuncu caroseria masinii si aripile evazate...cum ar veni nu merg date jos barile fara a fi sparte :). se vede super bine dar in anumite situatii nu e practic deloc. |
Quote:
|
De fapt am o rugaminte la toti propietarii de renaulturi 5,sa se uite pe tablita cutiei de viteze care este prinsa de un surub al cutiei de viteze cam in dreptul servofranei dar mai spre motor si sa se posteze aici seria fiecaruia, a mea este r5gtt cu seria JB3002.Sper sa fiti cati mai multi care sa va uitati..
|
Myu-le Am Sa O Fac Maine Tot Ce Este Sigur Ca E De 1,1 Seria Tot Cu Jb 3004 Sau 3005 , Nu Mai Stiu.bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning