![]() |
Re: Club ESPERO
geo imi pare rau eu nu stau sa iau 50 de pagini sa vad pe unde e postat da ? asa ca nu te mai baga in seama degeaba.
|
Cu un simplu ochi aruncat pe ultimele posturi, sau in cel mai rau caz la posturile respectivului, ai fi aflat... nu e vorba de 50 de pagini de citit... si gandirea asta si faptul ca "i-ai trantit-o tu in fatza lui Geo, ce tare esti" nu prea o sa te faca apreciat printre membrii de aici :)
|
Quote:
Problema este ca raspunsul la intrebarea ta era chiar cu o pagina in urma, nu cu 50. Si daca ar fi fost cu 50 pagini in urma... daca toti ar citi doar ultimile 2-3 posturi si ar pune toti aceleasi intrebari... ce ar iesi aici? Pana la urma, un forum este facut pt a te informa... asta nu inseamna doar sa pui intrebari si sa astepti sa ti se raspunda. Cum ar fi ca eu sa-ti sterg posturile si sa-ti spun "imi pare rau, pui intrebari inutile asa ca ti le-am sters"?! Oricum, cu atitudinea asta nu vei ajunge departe... vrei sa fi respectat, respecta. Te rog citeste regulamentul si respecta-l. |
Quote:
|
Cei care si-au pus folie pe geamuri (Bucuresti), am de gand sa-mi pun si eu si v-as cere un sfat, unde, cum, ce este mai de calitate ?
Tot este vorba de informare pe aici... |
io te sfatueisc sa pui pe toata masina (fata - spate) pentru ca daca pui doar pe spate nu ii sta chiar asa de bine...
|
Nu prea as vrea sa am probleme cu militienii astia...nu vreau sa le atrag atentia sa ma ia la puricat.
As vrea si pe fata dar nu prea m-as baga ! Ah, si vroiam sa mai cer un sfat referitor la alarma, masina nu a avut alarma si ma cam bate gandul sa-i pun una...nu am avut probleme dar sa fie. Am vazut la cineva aici pe site (face si montaj), este vb de Eagle Master cl7000 , are si pager si la pret este undeva la 250 ron cu montaj. Stiti ceva mai bun? Sau recomandati altceva ? |
Viper,Hornet astea ar fi mai bune,dar sunt si mai scumpe.....
|
Eu iti recomand si Maat. Am pe masina de 2 ani si nu am probleme cu ea, sunt foarte bune.
|
folie daca vrei am un tovaras care se ocupa cu asa cva dar fara omologare ca e f.scumpa in jur de 5 mil la rar asa te coste 30 ron de geam cu folia ta .
|
ce omologare frate la rar?aici la mine,te duci la magazin cumperi folia,90 lei pe spate si 60 lei pt fata,cu tot cu omologare,adica iti da un certificat de garantie,aprobat de rar,si iti da 5 timbre sa lipesti pe fiecare geam pana sa pui folia...si e perefect legal..la rar am fost eu sapt trecuta cand am inscris masina si am zis sa imi omologheaze folia si a zis k nu fac asa ceva acolo !
|
vezi ca si eu am certificat de garantie si ma oprit garda si ma pus sa dau folia jos sau imi lual amenda ca certificatu ala e ca nu se decoloreaza folia .
|
pai e jumate certificat,si apoi in partea de jos scrie autorizatie..nush ce ...aprobata de rar
|
Nu vreau sa ma complic cu folia, am gasit undeva prin Berceni, folia este Llumar si ma costa 450 ron (doar spatele), cu timbre si tot ce trebuie pt omologare iar garantia este de 5 ani.
Saptamana asta poate imi fac timp sa o pun. Iar legat de alarma as vrea ceva mai mult, adica ar fi bun un pager si mai vreau un modul ca atunci cand o armezi sa se ridice geamurile singure. Ma cam mira pretul asta, doar stiti cum e vb aia :"cat dai, atata face". |
salutare baieti ce mai faceti?am cam lipsit ultimele zile de pe aica ca am avut niste probleme cu calculatorul asta...sal si la membrii un pic mai noi ca mine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning