![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
Quote:
Multa stima. |
" Best car transformation step by step "
Un nou si extraordinar film cu una din realizarile SFERA ! Un Ford Fiesta ajunge dintr-o gramada de fiare ruginite si contorsionate o masina respectata ! Tot procesul in imagini step by step! Doar pe : sferautoservice.blogspot.ro Enjoy si da mai departe ! |
super lucrare ! felicitari !
|
5 Attachment(s)
Salut, as dori sa imi faci si mie un pret pentru elementele specificate si in poze , este vorba de un Opel Insignia ( gri metalizat)
Prima poza este vorba de aripa pe spate( care are putina urma de rugina), si se vede clar ca nici usa dreapta nu e aliniata cum trebuie cu usa din spate... In a doua si a treia poza este vorba despre bara In a treia poza este vorba despre usa fata dreapta( care are un fel umflaturi pe interior). Merg reparate??? Cam la ce costuri ? Multumesc anticipat ! |
buna seara
|
Quote:
Multa stima. |
12 Attachment(s)
Buna seara, am atasat cateva poze cu jantele de megane pe care le-am si numerotat.
Jantele 1 si 2 sunt in stare cat de poate de buna, cea nr 4 are razuita o portiune de vreo 6 cm din buza, iar la cea nr 3, are o fisura si este razuita cam 10 - 12 cm. Marginea ar trebui incarcata? sau doar raschetata la nivel pentru cele 2? Te rog sa imi spui si un pret pentru vopsit o culoare, si un pret pentru vopsit in negru, iar partea de deasupra la spite polizata si apoi lacuita. Multumesc, o seara placuta |
Quote:
Multumesc domnului Daniel , au iesit perfect defectele pe care le aveam la Insignia mea, nota 10+ pentru lucrare si promtitudine de revenit. Multumesc inca odata |
6 Attachment(s)
acum 2 posturi am pus poze cu niste jante de megane 2, zgariate si lovite, cu marginea racaita, iar acuma dupa restaurare.
Se vede clar mana unor profesionisti. Jantele au iesit perfect, chiar daca i-am chinuit cu modelul stelat pe care l-am vrut polisat (nu vopsit). A fost o investitie mica (fata de un set de jante noi), dar cu rezultate extraordinare. Va multumesc inca odata si sper sa mai colaboram in aceeasi maniera placuta. |
respect sfera sunt clientul dvs am facut la dvs o aripa o oglinda nota 10 pentru un matiz culoarea alb vopsire exterioara tabla ok fara rugina un pret?
|
Buna ziua, spune-ti-mi va rog cat ar costa vopsire/montare/lipire a unui eleron pe un Megane 2 hatchback (bicorp)culoare gri metalizat?
|
Quote:
Respect |
Quote:
Respect |
Quote:
Intradevar, masina a iesit exact cum ma asteptam si sunt multumit de serviciile domnului Dinu! ;) Felicitari si pentru realizarea filmuletului si tineti-o tot asa! |
Quote:
Intradevar, masina a iesit exact cum ma asteptam si sunt multumit de serviciile domnului Dinu! ;) Felicitari si pentru realizarea filmuletului si tineti-o tot asa! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
- Copyright 2026 4Tuning