Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

VaLeX 06-10-10 10:05

Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 3704602)
mie per total imi place masina, dar parca dadea mult mai bine cu jantele de tabla dublate. De ce nu ai incercat sa-ti intaresti amortizoarele ca sa nu mai ai probleme? Eu de exemplu mi-am luat niste borbeturi bs de 9j pe 16 si a trebuit sa-mi interesc amortizoarele 50% ca sa nu mai am (mari) probleme.

Problemele nu au fost amortizoarele , am suspensie sport si zgaltaie destul. Problema legata de tablele dublate a fost cu persoanele in albastru. :)

valyh 11-10-10 15:34

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3706270)
Problema legata de tablele dublate a fost cu persoanele in albastru. :)

ori suntem golani ori nu mai suntem...wtf? am ajuns sa nu ne mai facem masina cum ne place din cauza lu' garcea?:shock: arata bine opelul...low :twisted: dar parca ar merge alte jante pe el...parerea mea...

bafta in continuare!

VaLeX 11-10-10 15:50

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3719263)
ori suntem golani ori nu mai suntem...wtf? am ajuns sa nu ne mai facem masina cum ne place din cauza lu' garcea?:shock: arata bine opelul...low :twisted: dar parca ar merge alte jante pe el...parerea mea...

bafta in continuare!

astea raman ..reconditionate la primavara o sa fie boboc ...valy , am avut destule probleme cu curcanii ..am fost "golan" destul ...asta e romania si din pacate nu vad nici o schimbare ...:)

stii tu valy , low is a lifestyle ..

valyh 11-10-10 16:36

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3719320)
astea raman ..reconditionate la primavara o sa fie boboc ...valy , am avut destule probleme cu curcanii ..am fost "golan" destul ...asta e romania si din pacate nu vad nici o schimbare ...:)

stii tu valy , low is a lifestyle ..

trebuia sa le omologhezi si gata :lol: ii dadeai peste nas la caschetar...pana la urma ce culoare..albe?nu spune ca astea raman ca nici nu stii cum apare un set de jante mai frumoase si le schimbi!eu asta patesc tot timpu,cand spun ca ramane asa mai apare cate ceva si nu ma pot abtine :lol:

da,low is a lifestyle...urmeaza si mai low..dar in primavara

VaLeX 12-10-10 09:15

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3719391)
trebuia sa le omologhezi si gata :lol: ii dadeai peste nas la caschetar...pana la urma ce culoare..albe?nu spune ca astea raman ca nici nu stii cum apare un set de jante mai frumoase si le schimbi!eu asta patesc tot timpu,cand spun ca ramane asa mai apare cate ceva si nu ma pot abtine :lol:

da,low is a lifestyle...urmeaza si mai low..dar in primavara

stiu cum e faza cu jantele ...daca tin bine minte asta e al 8-lea set de jante care le-a vazut VLX-ul. Reprezentanta Opel de la BC nu omologheaza jante la masinile sub '98 :) asa ca nu aveam ce omologa...

ps. nush ce culoare .. :D ruuooozzzzzz :))

valyh 12-10-10 09:44

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3721043)
ps. nush ce culoare .. :D ruuooozzzzzz :))

pink :D si eu vroiam sa imi fac jantele roz :lol: si m-am razgandit fiindca nu prea dadeau bine (imi facuse cineva un vt)....dar la tine cred ca ar arata bine,ca e masina alba...

nuanta asta e frumoasa:arrow:

valyh 26-10-10 20:01

2 Attachment(s)
deschide-ti telefonuuuuu!!!!!!!!!:lol:

:rolleyes2

Robert Coca 27-10-10 17:29

Spune-mi te rog cum ti-ai facut mecanismul cu un singur stergator.

=Virus= 28-10-10 19:44

Ultimele jante arata mult mai bine in realitate decat in poza. Bv vlx.

SV25MBN 28-10-10 19:49

Semnalizari albe?:P :)

VaLeX 29-10-10 09:46

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3759735)
deschide-ti telefonuuuuu!!!!!!!!!:lol:

:rolleyes2

e deschis domnule Spion :D
Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 3765522)
Ultimele jante arata mult mai bine in realitate decat in poza. Bv vlx.

Ms Vlad , pacat ca iti vinzi masina ..dar na..decizia ta :)
Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3765533)
Semnalizari albe?:P :)

In primavara vor veni si semnalizari si o finisare ca la carte a masinii ..pana atunci sper sa trec de iarna :)

bogdan1991s 30-10-10 01:23

frumoasa masina;) vezi ca ti-au ramas cateva saibe de la offset la mine :lol:. pacat ca ai taiat din aripi si acum ti-ai schimbat jantele. erau faine alea de tabla;) dar si astea sunt faine. multa bafta cu masina

VaLeX 30-10-10 09:44

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 3768959)
frumoasa masina;) vezi ca ti-au ramas cateva saibe de la offset la mine :lol:. pacat ca ai taiat din aripi si acum ti-ai schimbat jantele. erau faine alea de tabla;) dar si astea sunt faine. multa bafta cu masina

Sa mi le trimiti prin Courier te rog :))
Da, imi pare rau ca am taiat atunci aripile , dar nu puteam sa merg pana acasa sa-mi frece ...ehh, tabla se face ...
Tablele de acum sunt istorie , le fac frumoase p'astea ...
Bafta cu Gofuletul :)

Snapy_xxl 31-10-10 18:39

3 Attachment(s)
Acu cateva ore :lol:

VaLeX 01-11-10 10:36

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 3773026)
Acu cateva ore :lol:

:)) Poze spion , multam Snapy ..eram printre cei din spate ...nici nu te-am vazut :D

All times are GMT +2. The time now is 01:57.

- Copyright 2026 4Tuning