Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

FXA- 13-08-12 20:33

Re: DE CE URAM FEMEILE

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5136491)
+1 - +1.
femeile de multe ori te fac sa le urasti doar ca persoana si nu femeie.fara ele nu ar fi chiar ok.probabil ca multi ar avea niste masini modeste,toale cv mai ieftenache,etc.

Sa inteleg ca iti iei masina pentru femei? :D

golf3diesel 14-08-12 10:41

Pai din moment ce majoritatea femeilor trag la BMW-de ce crezi ca unii isi dau Dacia sau ce au pe o pisicuta/urs/etc pe BG...desi toti zic ca e din " pasiune".
Oricum,cred ca se referea la faptul ca femeia te impinge sa fi mai " competitiv",sa cauti un job mai bun,sa bagi mai multi bani in vestimentatie masini si altele pentru a te "depasi" pe tine,un lucru nu neaparat rau intotdeauna.

RA_2fast4u 14-08-12 21:21

Bai baieti, daca motivatia voastra care va impinge in viata este o curvustina ce se stramba pe locu din dreapta da sta pe el numai ca ii sta fundul pe piele... cum zice americanu there is something seriously wrong there...

Eu tot ce fac fac ca sa ma autodepasesc sa ma simt bine si implinit, nu pentru o fusta scurta nenorocita.. decat sa stiu ca tipa care e langa mine, sau chiar cea pe care trebuie sa elaborez un plan maret cum sa o fac sa plece acasa dupa ce am ars-o ca iepurii, e acolo pentru ca isi plimba fundul in tractoru meu si nu pentru ca mi-am batut gura ca nebunul si i-am ars putin circuitele in creier, vorba lui colegu, mai bine o ard cu aloe vera.

p.s. si da, toate sunt curve .... dar tzac tzac ca noi barbatii suntem mai curvari ca ele:))

bluesky89 16-08-12 09:19

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips (Post 277660)
:arrow: .ptr k stiau k el trea` sa isi cumpere setul nou de cauciucuri ptr k pe ultimele le`a bubuit cu baietii........

ASA K VOI HOTARATI KARE SUNT FETELE DE CARE AR TREBUI SA AVETI GRIJA SA NU PLECE

......MAI EXISTA O CATEGORIE SPECIALA-------FETELE PE CARE CHIAR LE URASC.....

exista cateva genuri de fete pe care chiar le urask:

->fetele care fac copii k sa tina barbatii aproape
->fetele care se strica casele altora -if u know what i mean
->fetele care se iau cu babatai si asteapta sa moara sa le ia banii
->fetele care apeleaza la emisiuni gen \"din dragoste\", \"surprize\",sau \"tradati in dragoste\"..etc
->fetele care nu inteleg k exista lucruri mai iportante ca ele

-> SI FETELE CARE FAC COPII SI II BAT , II CHINUIE SAU II OMOARA DIN CAUZA TATILOR SAU DIVERSELOR PROBLEME

..... kam asta am avut de zis.... :roll:

obiectiva postare, cea mai obiectiva posibila, ar mai fi un motiv de ura: fetele care doar profita si isi bat joc de barbati, adevarate scroafe sunt fetele de genul asta

marius3030 17-08-12 00:37

Quote:

Originally Posted by FXA- (Post 5136929)
Sa inteleg ca iti iei masina pentru femei? :D

masinile mele au cu totul alt scop.nu mereu am avut bmw 5-ar si asta nu inseamna ca nu am avut si femei.dimpotriva,parca am impresia ca mai multe femei aveam cand posedam alte marci auto mai slabe!;)
motivatiile alea le-am spus la modul general!

FXA- 17-08-12 03:33

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5140803)
masinile mele au cu totul alt scop.nu mereu am avut bmw 5-ar si asta nu inseamna ca nu am avut si femei.dimpotriva,parca am impresia ca mai multe femei aveam cand posedam alte marci auto mai slabe!;)
motivatiile alea le-am spus la modul general!

Era doar sub forma de gluma sa se mai detensioneze atmosfera...unii devenisera prea acizi :D nu judec ce nu cunosc ;)

marius3030 17-08-12 03:36

np.nu sunt suparacios si irascibil ca multi dupa acest forum numai ca am vrut sa se inteleaga cum trebuie!
oricum...in ideea topicului,eu NU urasc femeile,dimpotriva,le iubesc pe toate!:D

All times are GMT +2. The time now is 15:18.

- Copyright 2026 4Tuning