![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
Quote:
|
Pai din moment ce majoritatea femeilor trag la BMW-de ce crezi ca unii isi dau Dacia sau ce au pe o pisicuta/urs/etc pe BG...desi toti zic ca e din " pasiune".
Oricum,cred ca se referea la faptul ca femeia te impinge sa fi mai " competitiv",sa cauti un job mai bun,sa bagi mai multi bani in vestimentatie masini si altele pentru a te "depasi" pe tine,un lucru nu neaparat rau intotdeauna. |
Bai baieti, daca motivatia voastra care va impinge in viata este o curvustina ce se stramba pe locu din dreapta da sta pe el numai ca ii sta fundul pe piele... cum zice americanu there is something seriously wrong there...
Eu tot ce fac fac ca sa ma autodepasesc sa ma simt bine si implinit, nu pentru o fusta scurta nenorocita.. decat sa stiu ca tipa care e langa mine, sau chiar cea pe care trebuie sa elaborez un plan maret cum sa o fac sa plece acasa dupa ce am ars-o ca iepurii, e acolo pentru ca isi plimba fundul in tractoru meu si nu pentru ca mi-am batut gura ca nebunul si i-am ars putin circuitele in creier, vorba lui colegu, mai bine o ard cu aloe vera. p.s. si da, toate sunt curve .... dar tzac tzac ca noi barbatii suntem mai curvari ca ele:)) |
Quote:
|
Quote:
motivatiile alea le-am spus la modul general! |
Quote:
|
np.nu sunt suparacios si irascibil ca multi dupa acest forum numai ca am vrut sa se inteleaga cum trebuie!
oricum...in ideea topicului,eu NU urasc femeile,dimpotriva,le iubesc pe toate!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning