![]() |
Re: Golf 1 - O cotoarba RWD
Mersi frumos pentru fotografii. Datorita faptului ca timoneria a clacat aproape de fiecare data astazi am dat-o jos, urmand sa inlocuim cablurile cu un sistem de tije.La ultima cursa de la pitesti motorul a reusit sa indoaie traversa centrala si sa distruga tamponul.Trebuie ramforsata deci si prinderea motorului de caroserie, desi avea toate tampoanele noi.
|
5 Attachment(s)
Intr-un sfarsit am renuntat la "mandolina"...raposata timonarie pe cabluri,care ne-a mancat zile si nopti la rand. Am confectiononat o "rashen" timonarie pe tije si ansamblu de parghii...sper sa tina ca tancurile rusesti! :idea:cccp
|
asa da!!! hai cu 13,xx la tulcea!!
|
2 Attachment(s)
Azi am cosolidat,reglat si fixat si schimbatorul! e mai mult decat ok! Mai ramane de facut tampon central....pentru un mic si frumos willy's!!!
Speram un 12,8x:D |
foarte tare !!!
sa vedem acel 12.8x dupa atatea aventuri |
gtuo, gtuo, gtuo!!! hai cu 12,8 la tulcea, acum avem short shift:)
|
2 Attachment(s)
Succes la Tulcea!;)
|
Multumesc, cea mai tare e cotiera. Mai bagam si o mica dieta sa mai slabeaca.
|
3 Attachment(s)
S-a fixat motorul bine(ditamai profilul rectangular spanzurat), avem timonerie, turometru, vitezometru, apa.
Urmeaza o acomodare cu masina.Sunt foarte incantat de aparitia turometrului, pentru ca pana acum nu am avut unul functional pe masina in configuratia actuala. Nu mai zic de timoneria ''russian'' care pentru mine e un lux de neinchipuit.Merg toate treptele daca dai cu putere, si poti sa dai ca nu are ce sa se rupa.Merge chiar si cu spatili :) |
Frumos proiect! Scuces in continuare!
|
Hai cu dieta sa mai slabeasca si ea putin!:???:
|
da` marcharrieru?? :)))
|
Acum are o timonerie de teava sanatoasa, merge tot, chiar si marcharier-ul. Motorul e bine intepenit, si ca nicodata merge turometrul ca pana acum am schimbat la ureche.Eu oricum sunt surd de o ureche...
S-ar putea sa faca o surpriza cotetul. |
1 Attachment(s)
Sa vedem!
Zise orbul |
Quote:
bafta.... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning