![]() |
Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)
nope , postez despre fete din Arad cu masini sau fara , deci on-topic :)
Oricum , e o ordine aleatoare acolo... ce sa mai zic de pozitia 24 care ar dubla consumul la o masina cu ea inauntru.... sau nu e miss ? e doar "popularitate" ? :) |
Quote:
|
io am zis ceva despre hartzuieala cu vreo 30 de posturi in urma...
|
Quote:
|
draga Ambra...nice topic:D eu sunt din Arad,am un golf 3...soferitza de multi ani,vitezomana uneori si ...deschisa la provocari... cu siguranta ne vom vedea in trafic :-P ...pana atunci,drumuri bune!
|
Daca zici ca esti vitezomana si astepti provocari inseamna ca sti sa conduci bine si le ai cu liniutele nu?
|
Bullettt,nu obisnuiesc sa ma laud...dk vrei ceva,propune...in tastat toti suntem tari :))
|
Te-ai supt bullet :lol:
|
in special contra unui golf 3 1.8 benzina :D
|
glontzule, tzia tras-o!
|
bebe si dixi voi va jucati cu focu...lasa ca va prind eu :peace:
brummy dupa cursa mergem la tine la opel sa reglam cablu de acceleratie la andrada:lol: Ca sa fie mai interesant andrada golf 1.8 vs bmw 1.9 dar nu conduc eu..eu nu le prea am cu acest sport:oops: |
Quote:
never say never glontule.. si daca vine unu cu un 325.. dai numa... incercarea moarte nare |
Mai tu ai zis ca ii 1.8 daca andrada are 2.9 ma las pagubas:lol::lol:
Nu inteleg ce vrei sa zici cu 325.... si cu incercarea moarte.... |
Bullettt...daca nu conduci tu,de ce te arunci in afirmatii?te plictiseai si te-ai gandit sa postezi?
Brummy... 50% conteaza masina si motorizarea,iar 50% conteaza soferul... Nu am intrat aici sa ma cert...iar daca asta este o incercare jalnica de "a agata fete"...abtineti-va! |
80% masina 20% soferu la manuala
si 100% masina la automata :lol: Andrada cred ca nimeni nu a incercat sa agate nimic. Isi mai agata unii barile in canale dar asta e altceva |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning