![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Quote:
astia de la adevarul sunt penali rau asta vara in lipsa de alta ocupatie la fel au scris si despre noi,despre aeroport dar parca cu mai multa obida (se specifica destul de clar ca "baietii de bani gata din Craiova fac iuresh pe aeroport si politia n-are ce sa le faca" si repetat chiar) si in la fel de multa necunostinta de cauza la mine a fost simplu : l-am gasit pe reporter (am metodele mele) si am avut o mica discutie amicala cu el live s-a jurat cu mana pe olitza ca scrie un nou articol in care o sa bage adevarul,bineinteles c-a "uitat" l-am mai vazut odata in trafic ...a dat jos geamu si se jura ca n-a uitat si ca tre' sa stam de vorba...i-am dat niste fum in ochi in timpul primei discutii a recunoscut (sau folosit ca scuza) ca nu a avut el initiativa,ci i s-a ordonat de catre redactorul-sef sau ceva de genu' si a admis ca nici o stire "buna" n-o sa fie data in presa,fiindca nu face rating adica daca se scrie undeva despre curse,cadru organizat,colaborare,etc cititorul nu e interesat daca baga sange,crime,dosare penale,urmariri,politie,etc atunci toata lumea lipeste orbitele acolo http://www.adevarul.ro/locale/craiov...114588649.html http://www.adevarul.ro/locale/craiov...152984909.html astia sunt niste dobitoci...ziaristii va spun sincer ca n-am avut nici o experienta placuta cu ei dentatureaza adevarul,inventeaza,extrapoleaza pentru a-si vinde materialele asta nu mai e presa,e bataie de joc |
chestia e ca in primul link pus de sharpe si cel pus de kalu...apare aceeasi poza...hmm....ciudat nu ? adica....Craiova e tot in Valcea sau invers ? cum adica in 2 orase diferite apare aceeasi poza ?:))
|
Pai pentru ca in poza aia apar multi oameni si doua masini parcate....
Teoria conspiratiei .... Cat despre faza cu MR de pe dem radulescu au amutit.... fiti multumiti, orice reclama e o reclama totusi.... Am citit si commentul lasat de cineva...nu stiu de cine... foarte tare...bineinteles ca dup aia a fost sters, si nu a apucat nimeni sa il citeasca... pentru ca injuriile nu atrag oamenii la "lecturat". Oricum, daca vorbiti cu dorel, dati fratilor cadou o sticla de Unirea, macar sa nu fi scris omu` degeaba articolu`. |
nu ne stresam pt nimicuri d`astea, ma gandeam ca ziarele abereaza mult da nu ma gandeam ca 100%. Noi sa fim sanatosi.
Ms antonius, sunt frumoase, ti`am zis si pe mess ca imi plac. |
aceleasi articole ptr fiecare oras , doar ca schimba numele gruparii teroriste :))
|
Quote:
foarte tare grupare terorista si da...ai dreptate,pozele sunt identice si partea misto e ca poza aia de la Craiova nu e de fapt de la Craiova |
O fi din bucuresti?:)))
|
4 Attachment(s)
un fel de .... papparazzi....s`a mai adaugat niste kit :))
|
hamann:D ,superbe
|
super dau pe masina :lol: ii mai baga putin kit ... ca sa fie treaba treaba :)))
|
Foarte calumea Pisicuta WST. Tot respectul meu pt proprietar.Este o masina superba :D.Imi place foarte foarte mult. jentile si kitu sunt super, si motorul e super calumea... m-a lasat fara cuvinte. SUPERB!
|
am si eu o intrebare si ma scuzati ca ma bag asa ca musca-n lapte dar, acest WST era cumva alb la inceput ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari lui claudiu WRX....ai o masina traznet...si ca om esti de nota 11.....inca odata felicitari,si sunt mandru ca am m`am asezat cu tn la start....
sper ca sa mai prind putina experienta si sa imi cunosc masina mult mai bn,si poate o sa imi acorzi revansa.... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning