![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
mane da si u un id de mess trebui cateva date despre tine sa te trec in lista aici ;)
|
Quote:
sau poti gasii pe cineva cu care sa vii ;) |
mie imi surade masina asta nu de alta dar pot aduce de afara niste motoare foarte interesante pentru renault 11, dupa cate stiu exista niste variante turbo pe la 120cp si daca nu nici motoru de 1,7 pe carburatie dublucorp nu e de lepadat!!! nu cunosc kiar foarte bine masina da stiu ca poate fi modificata destul de usor!!!
|
ID messenger: cristy_wazzy
Iar in legatura cu Renaultul da se poate pune un motor de 1,7 dublu corp stiu asta k am vrut io sa-mi pun si am fost la un mecanic de Renaulturi ... |
pai si cam cat te costa sa pui motorul ala pe masina asta ? k deja incep sa imi sclipeasca ochii :D
|
pai motorul este de R11 si in principiu te costa montatu si motoru si vreo 40Ron pe la rar!!! si se gasesc motoare dastea in romania! dar eu stiu si de o varianta cu turbo!!!
|
Baietii am vb akum cu cioky si mi-a zis ca stickerele sunt in bucuresti la B-13-FFA. vineri o sa le avem.... in sfarsit
|
apropo...k tot veni vorba de stickere...cate stickere avem ?!
|
Vorbim Vineri despre cotizatie si despre stikere.
|
Quote:
|
fuck...eu nu am fost la intalnirea aia cu banii...si deci nu am dat banii...cum imi fac rost d sticker ? si phlow e in aceeasi situatie...cred k si klu si ceilalti mai noi....nu donati si voi astia cu cate 2 la pret dublu cate unu ? :D
|
Apropo cat sunt de mari stikerele ca dimensiuni.
|
mic vezi ca sunt 13 stickere cand am vb cu alex23gam la telefon iam zis sa mai puna 3 ... ink unu pt cioky,pt fuck master, si Rebel Boy
|
Quote:
|
merci omule...iti pup talpile :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning