Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   SKODA Meeting (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/53914-skoda-meeting.html)

central 14-10-08 23:43

Re: skoda meeting

baieti va anunt ca sunt in tratative cu un baiat din craiova pentru a ne face niste modele de stikere ideea este urmatoarea stikerul o sa ilustreze conturul masinii voastre faiba, octavia tour, otavia 2 s.a.m.d. si dedesupt skoda-club.ro pentru ca dupa cum bine stiti noi cei de pe 4 tuning avem un parteneriat bun cu cei de pe skoda-club.ro vineri o sa obtin o imagine finala cu cel pentru mine si daca va place o sa facem pentru toti. eu oricum il fac pentru mine.
Sper ca cei din Skoda-club.ro sa nu se supere ca nu voi pune stikerul lor dar mi se pare putin cam prea mare pentru exterior insa am ales sa fac unul mai mic mai finut dar tot cu skoda-club.ro

eddycdk 15-10-08 11:17

astept sa vad cat de mic e...
daca e mic...mic...vreau si eu

central 16-10-08 12:55

doar edi are ceva de spus in legatura cu stikerul? nimeni altcineva.....:ooops:

St3ff 16-10-08 14:57

Frumos era sa avem toti acelasi model de sticker nu 10 feluri , dar fiecare e liber sa aleaga.
Nu am mai vazut nici un club sa aiba zarzavat de stickere.
Parerea mea.

morbidan 16-10-08 18:05

eu astept sa vad cum o sa fie cel car il astepti de la tipu din craiova :P

central 16-10-08 21:20

da ma stef dar totusi e mult prea mare!!!! eu nu am unde sa pun stikerul ala sincer e mult prea mare...

Vyk 18-10-08 00:08

Nu prea vad eu mare legatura intre stikere si intalnirea Skoda. Se putea face topic separat. Sau se putea discuta despre o eventuala intalnire a Skodarilor maine si/sau duminica. Eu voi fi acolo maine si probabil si duminica. In prima zi in calitate de concurent SPL la Trofeul pasionatului. Voi sta acolo toata ziua deoarece am de gand sa trag si poze cu tot ce este de fotografiat si sa vad tot ce este de vazut, sa vorbesc cu unii expozanti etc.

Pentru cei care vor veni: poate ne vedem acolo.
Pentru ceilalti: voi uploada imagini si voi include link.

eddycdk 19-10-08 10:18

am auzit zvonuri de o intalnire pe la jumatatea lui noiembrie?!? :rolleyes2

central 19-10-08 13:09

inca nu e nimic stabilit...sa vedem...

al3xavier 02-11-08 22:32

de data asta vin si eu...

central 03-11-08 10:43

pai chiar ar trebui ca nu am vazut masina de vrun an poate si mai mult :lol:

eddycdk 03-11-08 11:21

aham...dar hai sa gasim o data convenabila pt toata lumea sa ne intalnim!
sa fie in weekend si spre sfarsitul lunii!

St3ff 03-11-08 11:25

in momentul de fata se voteaza pe skoda-club.ro data intalnirii , urmand ca dupa definirea acesteia sa se voteze locatia.

central 06-11-08 20:08

SAMBATA 15.11.2008 VA AVEA LOC INTALNIREA POSESORILOR DE SKODA. LOCATIA: PIATA CONSTITUTIEI, ORA: 15 VA ASTEPTAM

andreiovidiu_p 06-11-08 21:07

eu imi anunt de pe acum prezenta si sper sa fie cati mai multi posesori si iubitori de skoda.

All times are GMT +2. The time now is 16:15.

- Copyright 2026 4Tuning