Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sa ne cunoastem (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5177-cunoastem.html)

Krys_320i 18-02-08 20:41

ma bucur ca mai sunt si altii ca mine " cine nu ajunge in parcare " :))
hori_cutz_tuning- raspuns la intrebarea ta da e un urs cu motor de 2.0i cu 140 cp motorul e aprope stock ( inafara de evacuare sport.... )

si inca ceva :)) cum a scris si BH09SSS >>> "Dar promit baieti ca ma prezint si eu printre voi cat de curand" :))

SoundIdentity 18-02-08 21:34

Re: Sa ne cunoastem...

Quote:

Originally Posted by Krys_320i (Post 1367416)
ma bucur ca mai sunt si altii ca mine " cine nu ajunge in parcare " :))
hori_cutz_tuning- raspuns la intrebarea ta da e un urs cu motor de 2.0i cu 140 cp motorul e aprope stock ( inafara de evacuare sport.... )

si inca ceva :)) cum a scris si BH09SSS >>> "Dar promit baieti ca ma prezint si eu printre voi cat de curand" :))

nu e tarziu niciodata sa venbiti baieti ;) sa fim cati mai multi ;) cu tupeu fratilorrrr ca noi vrem sa fim catzi mai multi ;)

BH09SSS 19-02-08 11:48

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 1367262)
SSS`ule e a ta pisicutza aia din fatza blocului? :)

Da, e noua mea achizitie, dupa ce o inmatriculez, si dupa ce imi recapat :cry:permisu:cry:, promit ca ma prezint in parcare, ca daca merg cu numerele de salaj nu o sa ma recunoasteti :lol:.

HoricutzWSR 19-02-08 19:45

ce inimioara si ce diferential are? :) daca mergi normal nu o sa te recunoastem...daca mergi oleaca mai sideways o sa stim :D BMW=Drift :D,s`o folosesti sanatos!! multa bafta :)

Krys_320i 19-02-08 21:43

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1367577)
nu e tarziu niciodata sa venbiti baieti ;) sa fim cati mai multi ;) cu tupeu fratilorrrr ca noi vrem sa fim catzi mai multi ;)

SoundIdentity eu de cateori am fost peacolo nu prea team vazut :)) hai sa neintalnim la tine la atelier cei noi si sa ne conduci tu pana la parcare :) ar fi misto ..... sandu ->> si dupa sandu sa intre baietii noi :)) parerea mea e ca ar fi tare sa intram cu un om de baza ;)

B.v.L 19-02-08 22:02

:)) ii o idee buna baieti .. vineri la ora 17 pe capu lu sandu :)) nu il lasa`ti sa se plictiseasca :)) si sa stati pe trotuar in fata la magazin cand lucreaza :D .

Krys_320i 20-02-08 06:04

Quote:

Originally Posted by B.v.L (Post 1369999)
:)) ii o idee buna baieti .. vineri la ora 17 pe capu lu sandu :)) nu il lasa`ti sa se plictiseasca :)) si sa stati pe trotuar in fata la magazin cand lucreaza :D .

=))))))))))) asa mam gandit si eu :)))))))))) ...... dar fara gluma eu personal ma-s bucura sa ne intalnim cu sandu intr-o zi de vineri inainte de a merge in parcare si sa mergem impreuna :D ar fi tare Sandu zi si tu parerea ta :))

SoundIdentity 20-02-08 06:32

Quote:

Originally Posted by Krys_320i (Post 1370494)
=))))))))))) asa mam gandit si eu :)))))))))) ...... dar fara gluma eu personal ma-s bucura sa ne intalnim cu sandu intr-o zi de vineri inainte de a merge in parcare si sa mergem impreuna :D ar fi tare Sandu zi si tu parerea ta :))

dacva ti neaparat sa te tzin de manutza hai :):):) ...glumeam ;) daca vrei vii la mine si mergem de colo ;)

Krys_320i 20-02-08 21:06

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1370500)
dacva ti neaparat sa te tzin de manutza hai :):):) ...glumeam ;) daca vrei vii la mine si mergem de colo ;)

:)))) Chiar vrau =)) glumeam si yo ... atunci neintalnim la tine la 19:40 pe ADY Endre ???

gti 4 ever 21-02-08 11:49

krys acum ai luat masina? ca statea de ceva vreme pe decebal parea cam uitata:shock: oricum e ok masina bafta cu ea;)

Krys_320i 21-02-08 21:11

Quote:

Originally Posted by gti 4 ever (Post 1373450)
krys acum ai luat masina? ca statea de ceva vreme pe decebal parea cam uitata:shock: oricum e ok masina bafta cu ea;)

in decembrie am cumparat masina da e Ursu care era parcat visavid de OMV langa Boch :) ......... ms

SoundIdentity 21-02-08 21:12

asa mai baietii..hai sa traim din plin ca vine vara vin showurilee vine distractiaaa!!!::):):)

Krys_320i 21-02-08 21:46

deci maine mergem impreuna in parcare sandu ? :)

B.v.L 21-02-08 22:12

hai ca te sustin si eu :D sandule tre sa ma duc si eu cu tine ca nu am mai fost de mult pe la intalniri

BH09SSS 21-02-08 22:27

Oooo daca asa sta treaba, si eu vreau sa merg cu Sandu de manuta:)

All times are GMT +2. The time now is 08:54.

- Copyright 2026 4Tuning