![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. Unele Antivirusuri s-ar putea să vă anunţe fals: Vizualizaţi fişierul “instructions.pdf” pentru detalii. |
Quote:
|
Baieti, ajutati-ma si pe mine va rog ..
Problema sta in felul urmator: am lasat avg-ul sa caute virusi si sa-i curete cat am fost eu plecat .. cand m-am intors, dupa restart, nu mai vad nicio icoana pe desktop si nici bara de start... Din cate stiu are legatura cu explorer ... stiti cumva ce e de facut? Inafara de reinstalarea windows-ului, bineinteles :) mersi. p.s: am cautat si pe google inainte, dar n-a mers nimic din ce am gasit eu .. |
Quote:
Când apeşi tasta cu "windows - fereastra", îti apare Startul de la bară? |
Nu imi apare nici my computer, nici bara de start, nimic.
Pot umbla prin calculator doar prin task manager (ctr-alt-del) |
atunci din task manager du-te in file/New task si scrie explorer.exe
|
Am dat si mi-a scris ca nu poate fi gasit explorer.exe ..
Pana la urma am intrat in safe-mode si i-am dat system restore.. si a mers.. mersi oricum pentru reply-uri. |
Quote:
|
Quote:
Poate dai subscribe la thread şi ne mai ajuţi cu câte-o informaţie, tutorial! :) |
Quote:
Aaa si referitor la AVG, este chiar asa de tampit incat sa stearga ce vrea el, mai ales din sistem, inteleg orice conflict digital, dar asa ceva nu cred ca se preteaza la un motor de antivirus care tinde sa ajunga sus. Eu ma omor cu Bitdefender, nu il laud, dar isi face treaba (din cate imi aduc aminte, daca un fisier din sistemul windows este infectat il sterge si apoi il descarca de pe serverul lor si il inlocuieste) si ce ma bucura cel mai mult la un antivirus este sa nu ma streseze, cum face Kaspersky, nu ca nu ar fi bun Kaspersky dar e stresant (stiu ca merge scoase toate alarmele) dar am un stres la el. Asa ca raman cu Batranul Bitdefender care am vreo 3 ani decand frecventez cu el si nu stiu daca mai traiesc eu sa-l vad expirat. (Lecuit 47ani). In caz de va intereseaza, stiti pe unde il gasiti. O seara buna tuturor si CPU 0. |
Quote:
|
1. s-a scos deja logger compatibil pt windows 7?
2. cu ce program gasesc loggeru' deja instalat pe pc? (tot pt windows 7) Ty:hug: |
Un program bun de recuperat fisierele pierdute stiti careva?:sad::sad:
|
Quote:
Handy Recovery (folosit, testat, functioneaza partial cel putin pentru mine) |
1 Attachment(s)
De ceva timp a fost introdusă din nou reclama la Mobil1!
Mai mult ca sigur vă stresează viteza de trafic. Încercaţi ad muncher! În clip vă este explicat cum puteţi face versiunea să fie Full. <object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/s0idGlan7ew?fs=1&hl=en_US&color1=0x3a3a3a& amp;color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/s0idGlan7ew?fs=1&hl=en_US&color1=0x3a3a3a& amp;color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning