![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
DarkNight, NU cer scuze ca ma bag dar: avand in vedere ca te certi cu toata lumea sa inteleg ca lumea are o problema, sau tu? Arunci pagini intregi pe certuri.
App, ce nume e asta DarkNight Racer....nu era mai bun Shadow_Killer_Mad_Dragon_Best_Devil_Racer ???????????? ... sau tu chiar conduci doar noaptea? Nickul tau spune multe. Mai mult fum si mai putine vorbe. |
[QUOTE=SisQuo;3473649]DarkNight, NU cer scuze ca ma bag dar: avand in vedere ca te certi cu toata lumea sa inteleg ca lumea are o problema, sau tu? Arunci pagini intregi pe certuri.
App, ce nume e asta DarkNight Racer....nu era mai bun Shadow_Killer_Mad_Dragon_Best_Devil_Racer ???????????? ... sau tu chiar conduci doar noaptea? Nickul tau spune multe. In primul rand eu nu ma cert cu nimeni, ci doar spun lucrurilor pe nume si unor persoane cum sunt ele de fapt si nu cum se cred ca ar fi....si e problema mea cu nickul meu, si ce fac, si nu comentezi ca altii numai aberatii si nici sa/mi dau cu parerea ca as fi cine stie ce cunoscator!!.. |
Quote:
|
asta e buna, un om de 25 de ani se ia la cearta cu un copil de 12 ani.....interesant...
|
Quote:
|
Quote:
Astept si eu sa vad o "C" de.a ta si apoi crede.ma ca am oameni care se vor da cu tine pe multi mai multi bani.....nu 500euro de un pachet de biscuiti... ASTEPT INVITATIA....... |
Ba da ce de-a bani se invart pe topic asta :))
|
Quote:
|
OFFTOPIC: EDY_OPEL incearca o semnatura mai mica pentru ca'i deranjant de luuunga.
Peace out! Aaaaaaaaaaaaaaaapp...nu rezolvati nimic fara bataie. ;) |
Se vede ca e inceput de saptamana...bate vantul pe forum. :bored:
|
Anunt important pt voi toti! ->https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3483600
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning