![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Mr. CAT=>>probably the most beautifull e39 in the country.
Felicitari pentru tot ce ai facut pana acum. |
Quote:
|
Quote:
pisicul o sa inghita niste serpisori de inox si asta o sa ii dea mai multa putere abia astept sa soseasca galeriile si sa le montez - sper sa reusesc sa pozitionez sondele lamda sa nu mai fie asa aproape de blocul motor, sa vad cum rezolv imbinarea cu tobele si sa pregatesc niste banda termoizolanta |
super, asta înseamnă că Mr. CAT o să poată să "cânte " şi pe alte note..., in afară de cai o să fie si "muzică":D
|
Foarte frumoasa aceasta masina , opera de arta scuze :) Sa ai bafta si sa continue seria modificarilor
|
Quote:
|
Quote:
Eee :lol:, asta da veste buna :D Hai, asteptam detalii ;) |
am dat si eu de thread-ul asta destul de tarziu..
imi plac foarte mult farurile si stopurile.. nu stiu de ce imi plac mie alea cel mai mult, ca masina are multe detalii misto.. sunt eu mai ciudat :-P prin primele pagini eram sceptic in legatura cu interiorul rosu dar imi place ca nu ai exagerat.. e echilibrat.. chiar arata bine bafta in continuare.. e superb CAT-ul.. respect !!! |
Quote:
farurile tocmai le-am polishat si apoi date cu lac cu putin negru - nu sint inchise la culoare - au doar o tenta si arata mai bine si ma bate gindul destul de serios sa pun xenon la interior nu pun mai mult rosu decit e acum - ideea e ca am incercat sa fie primitor si cald - pt interior va continua " febra carbonului":D |
Se poate nişte poze cu farurile, să vadă şi ochiul nostru 8)
|
Irezistibil Mr. Cat !!!!!!!! ma bucur ca sunt din Alba si am ocazia sa il vad zilnic !!! multa bafta in continuare te saluta AB 77 RUF
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
arata bine :)
|
Nu este diferenta mare, cel mai bine este ca nu dau deloc urat (ma asteptam sa fie mai negricioase) :-P
|
2 Attachment(s)
nu am vrut sa fie prea inchise la culoare - doar sa aiba o tenta si sa arate mai bine pe general - pun pozele inainte si dupa dar din pacate sint facute cu telefonul si nu stiu daca se vede bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning