Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

Gyo*TDS 22-08-09 17:06

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

Mr. CAT=>>probably the most beautifull e39 in the country.
Felicitari pentru tot ce ai facut pana acum.

CED 24-08-09 11:25

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2576092)
Pai vad ca visul kitului de admisie a devenit realitate, si tot din "motor" face parte ;)

acum ma straduiesc sa nu mai visez ochi caprui si sa visez suspensii reglabile si sper sa fie asa cum zici - in curind o realitate:D

CED 29-08-09 07:50

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2576092)
Pai vad ca visul kitului de admisie a devenit realitate, si tot din "motor" face parte ;)

se pare ca ai tu intuitie buna si eu am noroc sa gasesc ce visam demult

pisicul o sa inghita niste serpisori de inox si asta o sa ii dea mai multa putere

abia astept sa soseasca galeriile si sa le montez - sper sa reusesc sa pozitionez sondele lamda sa nu mai fie asa aproape de blocul motor, sa vad cum rezolv imbinarea cu tobele si sa pregatesc niste banda termoizolanta

bodyspeed 29-08-09 08:57

super, asta înseamnă că Mr. CAT o să poată să "cânte " şi pe alte note..., in afară de cai o să fie si "muzică":D

IonutzMFF 29-08-09 09:03

Foarte frumoasa aceasta masina , opera de arta scuze :) Sa ai bafta si sa continue seria modificarilor

CED 29-08-09 09:59

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2594273)
super, asta înseamnă că Mr. CAT o să poată să "cânte " şi pe alte note..., in afară de cai o să fie si "muzică":D

oricum are voce super sexi sau imi place mie prea mult vocea lui:D:D:D

SKR* 29-08-09 15:05

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2594193)
se pare ca ai tu intuitie buna si eu am noroc sa gasesc ce visam demult

pisicul o sa inghita niste serpisori de inox si asta o sa ii dea mai multa putere

abia astept sa soseasca galeriile si sa le montez - sper sa reusesc sa pozitionez sondele lamda sa nu mai fie asa aproape de blocul motor, sa vad cum rezolv imbinarea cu tobele si sa pregatesc niste banda termoizolanta

Eee :lol:, asta da veste buna :D

Hai, asteptam detalii ;)

ravy09 31-08-09 22:04

am dat si eu de thread-ul asta destul de tarziu..
imi plac foarte mult farurile si stopurile.. nu stiu de ce imi plac mie alea cel mai mult, ca masina are multe detalii misto.. sunt eu mai ciudat :-P
prin primele pagini eram sceptic in legatura cu interiorul rosu dar imi place ca nu ai exagerat.. e echilibrat.. chiar arata bine
bafta in continuare.. e superb CAT-ul.. respect !!!

CED 01-09-09 06:06

Quote:

Originally Posted by ravy09 (Post 2601002)
am dat si eu de thread-ul asta destul de tarziu..
imi plac foarte mult farurile si stopurile.. nu stiu de ce imi plac mie alea cel mai mult, ca masina are multe detalii misto.. sunt eu mai ciudat :-P
prin primele pagini eram sceptic in legatura cu interiorul rosu dar imi place ca nu ai exagerat.. e echilibrat.. chiar arata bine
bafta in continuare.. e superb CAT-ul.. respect !!!

ms:D:D:D

farurile tocmai le-am polishat si apoi date cu lac cu putin negru - nu sint inchise la culoare - au doar o tenta si arata mai bine
si ma bate gindul destul de serios sa pun xenon

la interior nu pun mai mult rosu decit e acum - ideea e ca am incercat sa fie primitor si cald - pt interior va continua " febra carbonului":D

bodyspeed 01-09-09 10:17

Se poate nişte poze cu farurile, să vadă şi ochiul nostru 8)

Ruffy RUF 06-09-09 22:56

Irezistibil Mr. Cat !!!!!!!! ma bucur ca sunt din Alba si am ocazia sa il vad zilnic !!! multa bafta in continuare te saluta AB 77 RUF

CED 07-09-09 06:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2602038)
Se poate nişte poze cu farurile, să vadă şi ochiul nostru 8)

pentru ochiul tau :D:D:D

daffy duck™ 07-09-09 11:41

arata bine :)

SKR* 07-09-09 16:38

Nu este diferenta mare, cel mai bine este ca nu dau deloc urat (ma asteptam sa fie mai negricioase) :-P

CED 07-09-09 18:31

2 Attachment(s)
nu am vrut sa fie prea inchise la culoare - doar sa aiba o tenta si sa arate mai bine pe general - pun pozele inainte si dupa dar din pacate sint facute cu telefonul si nu stiu daca se vede bine

All times are GMT +2. The time now is 18:05.

- Copyright 2026 4Tuning