![]() |
Re: Roman
Nu ... dar gaboru' probabil facea misto ... :lol:
|
Faza e pe bune si e in Bucharest jungle ;) facuta...
|
Romania-tara tuturor posibilitatilor. Si Romanul singurul oras in care daca te duci in groapa nu-ti plange nimeni de mila.
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci ... de curand ... cum stiti unii dintre voi ... am fost acasa in Romania ... si m-am gandit sa mai afle romascanii care sunt plecati(morf , shogun ...etc.etc.) noi evenimente si masini noi prin Roman ....
Debea azi am facut rost de un card reader pentru tipul meu de card de la aparat ... si acum descarc pozele ... in curand vor veni si poze cu fel de fel de evenimente ... accidente ... masini noi ... masini modificate mai bine, mai rau ... sau mai putin modificate dar dragute ... |
Uite unde era paparazzo nostru :) a mea ai prinso prin pozele alea? :)
|
10 Attachment(s)
Si pozele cum am promis ...
:arrow: |
nu morf ... chiar nu ti-am vazut buburuza ...chiar ca eram ca un paparazzi ... toata ziua cu aparatu' in mana ... :D
deci ...poze de la fantana arteziana din fata primariei ... dupa ce am pus detergent :lol::lol: Un golf 3 gt ... si un bmw 320i :D si mai urmeaza vreo 2-3 serii de poze |
Hai dragos baga si masina lui piky si a lu nashatu :)
|
4 Attachment(s)
...cum spuneam
:arrow: |
Da vladutz ... vin acum si alea .. rabdare , rabdare ... ca am net wireless si merge ca naiba .. si mai cade si din 2 in 2 minute ...
|
11 Attachment(s)
O mica intalnire in fata la inter club ...
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
VW Polo lu' Piki si Astra lu' Zorala :D :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning