![]() |
Re: Bacalaureat 2008
8.50 am luat..e ok....vroiam mai mult..dar nu mai conteaza acum :D
|
Quote:
Ma rog. Felicitari tuturor :) Bafta la admitere |
Mie mi se pare o aiureala ca la inginerie sa nu dai pic de admitere. Deci poate veni oricine cu orice profil care nu au dat bac din mate, deci asta mi se pare o prostie. Inginerie fara bac din mate ? Sa se dea atunci admitere din mate. Oricum eu zic ca in 1-2 ani toate facultatile o sa puna la loc examenul de admitere, garantat.
|
Poi pe pielea lor vin cei fara mate la inginerie. Dupa un semestru se lasa si se apuca de balet.
|
Am luat 9.85 :D din cauza fizicii: 9.80 si romana scris: 9.30 ....Oricum,nu ma prea ajuta media la ASE ...Intrebarea ramane: Finante Banci si Burse de valori,Marketing sau Comert ? :lol:
|
raspund eu :
pe 21 iulie, am sa dau 2 examene... 1 pentru marketing si comert, e un examen comun, cel de dimineata. si al 2lea pt management, cel de dupa-amiaza. depinde ce vrei sa faci. eu cel putin nu ma vad stand intr un birou de dimineata pana seara, sa umblu toata viata cu cv`uri pe la interviuri, sa ma milogesc de altii sa ma angajeze. tocmai de asta, prima optiune este comertul si eventual un master in administratie hoteliera. faci o pensiune un motel, ceva. studiezi piata, calatoresti. si in plus, turismul se dezvolta de la an la an in tzara noastra. vreau sa fac ceva in zona ardealului. |
eu aleg medicina. motiv simplu: imi place, nu pot sa ma vad altceva, plus ambii parinti sunt doctori, deci am trait in acest mediu si stiu cu ce se mananca. alt avantaj e ca ma pot ajuta foarte mult.
am avut o tentativa de arhitectura, dar de fiecare data cand ma gandeam la viitorul meu ma vedeam doctor si nu arhitect. si am zis ca decat sa regret toata viata ca n-am ales medicina, mai bine nu. examenul pe 23... pffff.... |
Quote:
|
Quote:
la un liceu de top de la noi le-au zis supraveghetorii: hai ma de ce nu copiati nu aveti copiut?:))) |
Quote:
Sa-ti dau un exemplu. Tu, ai invatat tot liceul, si mai ales acum in ultimul an(sa zicem). Boooon, acuma domnu x-ulescu, din (sa zicem) satul y, care s-a descurcat el cum s-a descurcat.. a avut un profesor indulgent la matematica(un exemplu.. asta fiind media care ma intereseaza pe mine la admitere) care i-a dat note usor la domnul nostru x-ulescu, ca deh e din satul y.. ce naiba, si il mai si stie pe domnu x-ulescu senior. Booon. Acuma vine si bacul, tu te omori.. te strofoci, faci scri.. incerci, domnu x-ulescu se omoara si el.. dar cu altceva.. ca de exemplu cu tiparirea pe hartie a unor chestii care nu sunt gandite.. sau cel putin memorate de el, profesorii supraveghetori mai inchid ochii, profesorii corectori la fel.. si uite asa trece bacul. Toate bune si frumoase.. tu fericita ca ai luat o nota ok, x-ulescu si el fericit, nu prea stie el de ce, dar e fericit... asa ca se hotaraste sa mearga la aceeasi faculta la care vrei si tu... hopa :-? ... si nu stiu cum se face, ca domnul x-ulescu are medie mai mare ca tine, locurile se ocupa, si tu ramai chiar ultima de sub linie... domnul x-ulescu luandu-ti locul. Si uite asa, ideea de Liceu de Elita corect si de prestigiu, si faptul ca ai fost elev(a) silitor(are) 4 ani(.. chiar 12) cumva... intrun fel foarte ciudat, nu iti mai surade... |
Am si eu nevoie de rezolvarile la profilul Tehnician analize produse alimentare pe 25 august am iar bacul, unii acum se bucura, nu am nimic cu ei .... chiar ma bucur dar alti ca mine ... stau si invata deci v as ruga daca are caerva rezolvarile la acest profil, va multumesc frumos
|
9.13 e bine...urmeaza admiterea la Poli la cluj.Sunt pe aici care mai dau la poli la cluj?
|
Quote:
La ce vrei sa dai? |
La automatizari si calculatoare. Sper sa fie bine cu admiterea.. Numai bine!
PS: ai fost la simulare? |
Eu vreau la AR (Autoturisme Rutiere).. vroiam si eu initial la calculatoarea, dar m-am razgandit.. acolo e si greu cu admiterea.. adica 5-u sa intri.. il scot daca faci putintel.. .dar pentru o nota care sa te lase la buget.. e greu :) Ori cum bafta..
p.s. ai cartea? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning