![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fierare cu parerea lui.Eu am dat 17lei pe o cutie de decapant.Aplici solutia cu pensula si arde vopseaua,o cojeste.Si cu smierghelu e bun.da iti ia cateva ore bune sa dai jos tot.
|
Quote:
pune si tu niste poze cu bicicleta sa o vedem si noi.esti secretos:?: |
am si eu o intrebare pt cei care sunt mai experimentati... daca am curatzat cadrul de vopsea pana la metal...cum e mai bine??? sa dau grunt si pe urma vopsea sau direct vopsea???
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,care firma credeti ca e mai bna dhs sau first bike?
|
Quote:
|
Quote:
|
decat un dhs sau un first bike, mai bine cauti ceva la mana a doua adus de afara. Exact in aceeasi bani poti lua ceva mult mai bun. ;)
|
grundul si spritchitul sunt aceleasi ?daca nu cu care e mai bine sa dau inainte de vopsire?
|
nu sunt acelasi lucru...
grundul da-l in caz in care ai frecat pana la fier... spritzchitul... nu recomand.. eu am dat si a capat vopseaua.. ala e doar sa astupe ce nu poate astupa chitul... sfatu-l meu.. da-i ceva grund indiferent daca ai ajuns sau nu la fier cu frecatul.. e 13lei un tub.. da tot cadrul.. pe langa faptul ca protejeaza metalul si face sa adere mai bine vopseaua.. iti da si o baza foarte buna pt vopsea... o sa-ti iasa altfel decat daca dai vopsea peste grafica deja existenta de pe bicla:P a.. si.. cauta grund GRI.. nu rosu... asta in cazul in care vrei culori turbate.. si nu vrei rosu sau culori inchise.. daca e pe asa.. poti sa dai si cu grund rosu.... salutare.. bft |
;)mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning