![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
salut..stii cumva unde pot gasii si eu inelele alea de pe jenti ?de inox sau ce sunt ele ? mersi
|
Merci de incurajari baieti..:-)o sa vorbesc cu omul sa vedem incotro apucam..trebuiesc accelerate lucrarile,ca daca ma lalaie asa..ma apuca Pastele de anul viitor..:sad:..si m-am saturat deja de mers cu maxi-taxi..:rolleyes2
Angel-Boy,mai am eu 3 asemenea cercuri pe 13'' si vreo 2 pe 14''..daca te intereseaza;) |
cu farurile, nu te-ai gandit cum sa le faci .. sa fie cu grill-ul peste ele .... ca arata frumos
|
cred ca o sa ii dai un albastru frumos nu ca cel din imaginile de la pagina 58 nu?
parca ala este prea deschis si sters |
Quote:
CT 06 UIK,o sa caut sa obtin un albastru cat mai frumos din combinatia cu alb si care sa se apropie cat mai mult de Bleu Gordini;) Hai ca deseara am sa pun cateva poze interesante..:rolleyes2 |
9 Attachment(s)
De vreo jumatate de ora m-am intors de la garaj..
Iata si pozele promise:-) |
frumos tare o sa se vada cu evazarile alea la aripi
|
teau costat mult??
|
imi place cum iese Bogdanele, spor la treaba
|
N-am ce sa zic decat Foarte Tare! Cam pe cand estimezi ca va fi gata? Bafta in continuare!
|
ai de gand sa treci la 4 prezoane ? sau o lasi asa cu jantele de aro?
|
Multumesc de aprecieri baieti:-)
A fost ceva migaleala si masuratori multiple la pasaj dar imi place f mult cum s-a asezat8) Negrey, 4 aripi Golf 1 si 2 au fost 80 Ron. Snapy, nu stiu exact cat va mai dura,insa am impus ca termen pt tinichigerie 20 Mai si sper sa reusim pana atunci,ca apoi sa o duc la mecanica si apoi vopsitoria:rolleyes2 dmo.mihai,voi ramane la jantele astea de Aro pt ca imi plac ff mult si nici nu implica flanse sau alte modificari care aduc belele la RAR.. Alex-mun,prietene,ma bucur ca iti place:-) Stai p-aproape ca mai vin poze8) |
foarte frumos bogdan, imi place cum a facut nenea aripile pe spate ...;) bravo
|
hehe intradevar, au iesit ca la carte evazarile. Superb. Asteptam si alte poze.
|
bogdane da super cu evazarile alea la aripi o sa ai ceva frumos succes in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning