![]() |
re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
200 - seat cordoba 1.4 16 valve 100 cai
|
dar poze nu aveti?
am mers cu golf mk2 gti 16v cu 210...bord digital..ma crede cineva? |
Quote:
520 d, cu aceeasi motorizare, dar 160 de kg in plus si un coeficient aerodinamic mai slab nu va prinde nici atat, e exagerare.... |
Cu un soft bine lucrat eu zic ca atinge 220....
depinde si ce turatie are la 220 |
am si eu o intrebare cam care credeti ca este viteza maxima a unei vectre c 2.2 dti cu turbina modificata dar cu soft de fabrica?
eu nu i-am dat inca maxim dar sunt curios daca voi puteti aproxima cam cat ar duce masina...avand din fabrica 125 cp si 145 000km...nu de alta dar am observat ca destul de multe persoane de pe thread-ul asta stiu mai bine decat posesorii masinilor ce pot masinile lor...apropo ca o paranteza am avut un volvo s60 t5 care avea vmax in talon 245...si inainte sa ii crap cutia am luat cu masina cred ca putin peste 280, la un bmw 323 ci e46 toti ziceau ca masina ia maxim 230 sau ceva in genul si impreuna cu alte 2 persoane in masina am luat 250 cu ea...viper cu corsa stie el era la volan odata cand masina aia a luat peste 250;) |
oltcitu a luat 160 si zic ca se mai ducea putin....
fiatu a luat 170 si se mai ducea mult....nu i-am dat mai mult deoarece nu aveam rotile echilibrate si... ps: nu eu eram la volan:) |
olcitul 160?....cat are pe bord ca , nu am vazut in interior niciodata cum arata...desi sunt tare curios sa ia 160....
|
Si eu am mers cu oltcit cu 160 si culmea era cam stock si in 4 trepte.
Poate vreo 2 jiglere inversate :D Daca nu ma insel pe la 4500Rpm avea viteza aia. Asta se intampla prin 2000 :) |
merge oltcitu 160 p incercate
|
Quote:
|
Quote:
pe vremea aceea aveam cutia in 4...si aveam peste 6000 rpm.. acum cu cea in 5 pot spune ca merg ''lejer'' la 160:) Donn...180 are! |
mai bravo voua...dar eram chiar uimit...;) deja lasati daciile...lejer...chiar si loganele:)))
|
nu vreau sa fiu off topic dar,
tinand cont ca motoarele de oltcit sau folosit si la avioane(putini stiu asta) eu nu cred ca a-r trebui sa-mi fac probleme daca merg cu 5000-5500 rpm la 160;) zona rosie incepand de la 6300! |
ma...nu va suparati pe mine..,.dar eu de curand m`am chinuit sa iau cu cielo 170...si daia ziceam..ca mi s`a parut oarecum....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning