![]() |
Re: Dacia mea
Ce bari pui sergiu? Cred ca o sa iasa bine masina din cate se vede!
|
deabia astept sa vad pozele cu ea vopsita :D o sa iasa superr bafta bafta bafta bafta
r3sp3c7 |
1 Attachment(s)
multumesc pentru urari....astazi mi-am cumparat stopurile .......mie imi plac la nebunie :X inca nu le-am facut poze....dar am gasit aici pe net o poza....ca sa vedeti care model l-am ales :D
|
si...pana la urma:rolleyes2...maine o aduci acasa??gata vopsitu???
|
nice, astept maine seara sa vad pozele cu ea vopsita sergiu......multa bafta in continuare
|
din pacate inca nu ii sigur 100% din cauza unor probleme...dar sper sa reuseasca sa o aduca acasa......
|
r3sp3c7 incearca te rog sa scrii cat mai corect posibil pe forum fara k in loc de ca sau h etc etc. multumesc
|
de ce ai vrut tocmai stopurile alea...? :( Mie mi se pre ca ii strica tot aspectu cu alea...
|
Indiferent de ce s-a spus pana acum...yo am rabdare pana la final pt ca sunt sigur ca o sa iasa ceva super marfa ! ! ! Multa bafta in continuare...dar...am si eu niste intrebari...am citit thred-ul pana p la pagina 37-38...dar acum spre sfarsit am vaz ca ti-ai pus angel eyes si jante pe 4 prezoane...intrebarea mea este: pe fatza ai flanse? dar pe spate,ce ai facut, ai schimbat tamburii??? Pls rasp si mie...Multzumesc anticipat!
|
ce faci domnule?ai adus masina acasa? sau ne mai tii un pic in suspans:x...eu debia astept sa vad cum a iesit...asteptam pozele promise:oops:
|
Revenim cu poze.
|
masina arata prea marfa si cu stopurile alea .... :)hai ca o vedem si acasa peste o saptamana ..
|
neata tuturor....masina ii gata vopsita.....am crezut ca o sa o pt aduce acasa mai repede...dar ...din macate...vremea nu o fost de partea noastra.
masina depaseste orice asteptare a mea....nu ma asteptam sa iasa asa bine...pana la uram numa saptamana viitoare reusesc sa o aduc acasa...deaorece vopseaua nu era uscata in totalitate si nu vreau sa risc nimik...daca tot ama steptat atata timp nu prea mai conteaza o saptamana. pozele mult asteptate sunt la zib3r pe telefon...asteptam sa le descarce si sa le puna aici.... SIRNenea...icnerc sa nu mai scriu cu greseli ...promit :D SVA pe toate 4 rotile voi folosi flanse dar din pacate nici alea nu sunt gata inca.....asa ca jantele o sa mai aiba de astepta vre-o 3 saptamani multumesc pentru rabdare si stati p`aprope ca urmeaza pozele cat de curand :D |
am citit acest thread bucata cu bucata ! Ai fost injurat, ai fost laudat, dar esti perseverent si asta imi place si sunt sigur ca va iesii o masina de exceptie ! Am devenit si eu foarte curios, hai cu pozele sa vedem ce a iesit
|
sunt curios sa vad cum a iesit ....:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning